Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συνέβη φαύλος κύκλος η τιμή του LUNA συνεχώς έπεφτε και έπρεπε να πουλάνε συνέχεια περισσότερα LUNA για να κρατήσουν το UST που είχε διπλάσιο marketcap....😭

ένα 5Β$ UST το βλέπω να πάει στο 0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψηνομαι αγρια να ριξω εστω 50-100 ευρω ετσι να το παιξω καζινο την φαση.

Παραυτα οπως ειπα θα ματωσει ασχημα αλλα στο τελος θα βγει δυνατο απο αυτην την ιστορια.

Βεβαια αν δεν γινει αυτο μην πεσετε να με φατε μια προβλεψη κανω δεν ξερω το βλεπω πιο αισιοδοξα.

Επεξ/σία από icenex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμμ άρα όπως σκέφτεστε εσείς σκέφτεται πολύς κόσμος έτσι εξηγείται η στιγμιαία άνοδος!

πάντως πήγα να κοιτάξω πάλι για λούνα και αντί λατινικούς χαρακτήρες έβαλα ελληνικούς και μου έβγαλε αυτό:

image.png.64ddfbdf7a9884b138f85106245194dd.png

Επεξ/σία από snet

4 λεπτά πριν, snet είπε

πάντως πήγα να κοιτάξω πάλι για λούνα και αντί λατινικούς χαρακτήρες έβαλα ελληνικούς και μου έβγαλε αυτό:

Η Luna Splendida προσφέρει ανώτατης ποιότητας γυναικεία εσώρουχα και μαγιό. Σουτιέν με έμφαση στην εφαρμογή, σε μεγάλα μεγέθη αλλά και push-up.

Αυτό μάλιστα

200.gif

• Like 1

Οκ εγώ κλασικά βιαστικός, αγόρασα περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα ΒΝΒ στα 360 και χάρηκα που έπεσε τοσο. Που να φανταζόμουν οτι θα πέσει λίγες μέρες μετά στα 290. Όπως και να 'χει δε σκάω, για staking τα έχω και ίσως ξαναπάρω μερικά τώρα. 

Η binance επιτρέπει αγορές UST πχ με busd ή τις έχει μπλοκάρει? Γιατί αν κάποιος αγορασε στα 0.3 μέσα σε λίγα λεπτά έβγαλε 100% κέρδος. 

1 ώρα πριν, icenex είπε

Ψηνομαι αγρια να ριξω εστω 50-100 ευρω ετσι να το παιξω καζινο την φαση.

Παραυτα οπως ειπα θα ματωσει ασχημα αλλα στο τελος θα βγει δυνατο απο αυτην την ιστορια.

Βεβαια αν δεν γινει αυτο μην πεσετε να με φατε μια προβλεψη κανω δεν ξερω το βλεπω πιο αισιοδοξα.

Μη βιαστείς, είναι μαχαίρι! Μπορεί να το κλείσουν το μαγαζί.

• Δημιουργία νέου...