Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36766718

Είναι ένας σύνδεσμος που θα σας θυμίσει ότι τα pegging χάνονται σε περιόδους μεγάλης αναταραχής

Επεξ/σία από tcktcktck
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εγω περιμένω Luna στα 10-12$  αλλα και παλι δεν θα αγόραζα μιας και δεν ξερουμε τι θα γίνει με το Luna και εαν θα υπάρχει στο μελλον και δεν το εξαφανισουν....

Αν πάει στα $12 είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις ψυχολογία γιατί θα περιμένεις να πάει στα $3. Και εγώ δεν βιάζομαι γιατί όντως μπορεί να πάει κάτω από $15.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα UST είναι 16Β περίπου

και τα LUNA 8B

το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του

ακόμα και σταθερή να είναι η τιμή του LUNA, αύριο το UST θα κοστίζει 0,5 max

τι μ@^^& να να μην έχω πατήσει το κουμπί την Κυριακή, τώρα θα τα είχα, αύριο δεν θα υπάρχει τίποτα!

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Ο μέση τιμή του luna στη binance ήταν τα $30. Πέτυχαν το στόχο τους με το παραπάνω. Δούλεψαν υποχθόνια για μας, εγώ έτοιμος είναι να το αγοράσω, απλά περιμένω μια σταθεροποίηση και μετά θα το ρισκάρω.

πάει ντογρού για 0....

Επεξ/σία από snet

Πάντως παιδιά βλέπω συναλλαγές και παίζει τρελό arbitrage θα το ξεζουμίσουν αν δείτε εδώ στις συναλλαγές αυτού του πορτοφολιού  https://finder.terra.money/mainnet/address/terra1vnvpetucvvxdg9m72v5nkwl2kvekw3zjyh5jey

ο τύπος το πάει τρένο οποίος βγάλει άκρη ας το μοιραστεί να βγάλουμε κάνα φράγκο 

8 λεπτά πριν, snet είπε

τα UST είναι 16Β περίπου

και τα LUNA 8B

το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του

ακόμα και σταθερή να είναι η τιμή του LUNA, αύριο το UST θα κοστίζει 0,5 max

τι μ@^^& να να μην έχω πατήσει το κουμπί την Κυριακή, τώρα θα τα είχα, αύριο δεν θα υπάρχει τίποτα!

πάει ντογρού για 0....

Να σου πω την αλήθεια, έχω βαρεθεί να αγχώνομαι. Κλείνω τα διαγράμματα και κοιμάμαι ήσυχος άσχετα αν είμαι -30%!

1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Να σου πω την αλήθεια, έχω βαρεθεί να αγχώνομαι. Κλείνω τα διαγράμματα και κοιμάμαι ήσυχος άσχετα αν είμαι -30%!

κάτι τέτοιο είχα πει και γω τις προάλλες

πάντως χθες ξύπνησα στις 4 !!

Πάντως απ ότι φαίνεται μάλλον επαναλαμβάνεται αυτό που σας είπα προηγούμενος σε άλλο chain 

https://www.coindesk.com/markets/2021/06/17/iron-finances-titan-token-falls-to-near-zero-in-defi-panic-selling/?outputType=amp

πολύ πιθανό να φτάσει και 0

3 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Πάντως απ ότι φαίνεται μάλλον επαναλαμβάνεται αυτό που σας είπα προηγούμενος σε άλλο chain 

https://www.coindesk.com/markets/2021/06/17/iron-finances-titan-token-falls-to-near-zero-in-defi-panic-selling/?outputType=amp

πολύ πιθανό να φτάσει και 0

ναι αλλά μη νομίζεις ότι τα ανταλλακτήρια θα μείνουν ακλόνητα ύστερα από αυτό....

δηλαδή αύριο το btc στα 18Κ$

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, icenex είπε

Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έπαιζε κάτι τέτοιο.

Από το Σάββατο που έβλεπα το βιβλίο παραγγελιών, η πτώση ήταν εντελώς διαφορετική από τα στάνταρ κόλπα των φαλαινών.

Αυτή την στιγμή, μετά το τελευταίο ντιπ του μπιτκόιν το τέρα έπιασε 15 δολλάρια!!!!

Όσο για τα παιδιά που ψάχνονται για το άντα, υπάρχει πολύς κόσμος που πλέον το χαρακτηρίζει vaporware. Προσοχή!

Επεξ/σία από volman

Εγω πιστευω θα αντεξει το Luna και το ust..Ναι τρωει ξυλο αλλα θα αντεξει και θα βγει πιο δυνατο απο ολη αυτη την ιστορια.Και τα λεω παροτι δεν εχω ουτε το ενα ουτε το αλλο.

7 ώρες πριν, snet είπε

ναι αλλά μη νομίζεις ότι τα ανταλλακτήρια θα μείνουν ακλόνητα ύστερα από αυτό....

δηλαδή αύριο το btc στα 18Κ$

Eαν χαθεί το Luna το πλήγμα θα είναι και στο μηχανισμό των αποκεντρωμένων stablecoins.

9 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Αν πάει στα $12 είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις ψυχολογία γιατί θα περιμένεις να πάει στα $3. Και εγώ δεν βιάζομαι γιατί όντως μπορεί να πάει κάτω από $15.

Ποια 12….Έσπασε τα 10….

1B7A0C7F-92BB-4BA8-A73E-540146BB81C4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έπιασα καταπληκτικές τιμές μετά το redeem...

image.png.ede96cf5818fe2e94ceaa589f585277d.png

είπαμε αυτή τη στιγμή που γράφω υπάρχουν 4Β$ σε luna και 10Β$ σε UST και το sell πάει σύννεφο

που θα καταλήξουν όλα αυτά; με μια απλή αφαίρεση το βρίσκεις δεν χρειάζεται να είσαι σχετικός και μόνο ένα θαύμα θα τους σώσει...

αυτό θα πλήξει και την αγορά!

image.png.10eaa5c305e319e8120d5923ffd9d3bb.png

Επεξ/σία από snet

4 λεπτά πριν, snet είπε

έπιασα καταπληκτικές τιμές μετά το redeem...

image.png.ede96cf5818fe2e94ceaa589f585277d.png

Ευτυχως βγήκες

ΣΚ Luna παει για μηδενισμό. Οποιος εχει spare change μαζευει μερικά χιλιαρικα και περιμένει μήπως γινει το θαυμα (δυσκολα αλλα δεν ξερεις ισως bounce). 

Προσωπικα αμα σπάσει το $1 θα ρίξω κάτι ψιλα για τον χαβαλε.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οποιον χθες θεωρουσε οτι εχασε ευκαιρια να ψωνισει UST στα 0,60 και να βγαλει χρημα ευκολα, ιδου η ροδος. Ακομα φθηνοτερο πλεον.

Oσο για το LUNA τι να πει κανεις; Σπανια βλεπεις coin του top10 mcap να χανει 90% της αξιας του μεσα σε 1 βδομαδα και 77% μεσα στο τελευταιο 24ωρο.

Γενικα στα altcoins, σχεδον ολα, υπαρχει αυτος ο κινδυνος. Και με το LUNA οσοι πουλησαν εστω και με χασουρα ειναι σχετικα τυχεροι, γιατι οι παλιοι ξερουν οτι σε αναλογες περιπτωσεις altcoins που σκασανε και ματωσανε , δεν προλαβαινεις καν να πουλησεις. Απλα μενεις με τον μουτζουρη στο χερι χωρις να το καταλαβεις.

Επεξ/σία από BackFromHell

• Δημιουργία νέου...