icenex Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Ελα δεν το πιστευω εχω πεσει απο τα συννεφα Ειναι να δυνατον να εγινε κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, BackFromHell είπε Κατρακυλαει το UST (παρεα με το Terra) και μαλλον θα εχουμε και την πρωτη φουσκα stablecoin να σκαει. Πέφτει τέτοια σφαγή που μέχρι και τα stable πέφτουν 😁 Στο μεταξύ απορώ ποιος πούλησε stable στα 0.6usd, θα προτιμούσα να τα χάσω τελείως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Παιδιά δεν ξέρω αν ήταν κανείς πριν αρκετό καιρό στο polygon network και να θυμάται τι είχε γίνει τότε εκεί πετά με το titan και iron το οποίο iron ήταν στην ουσία stable και το titan για κάτι μέρες πήγαινε ανοδικά προς τα πάνω απο 2$ έπιασε ταβάνι τα 60$ και ας μη μιλήσω για τα apr που έδινε το stake του Ε σε κάτι μέρες λοιπόν ξαφνικά η όλη σφαγή έγινε μόλις σε μια μέρα απλά κόσμος έβλεπε σιγά σιγά από το πρωί μέχρι το βράδυ από 60 να πέφτει στο 0,000000000001 σιγά σιγά και σταθερά όπως και το peg stable του και να μην μπορούσες να πουλήσεις κιόλας λόγο υπερφόρτισης δικτύου , πολύ γέλιο αλλά και πολύ κλάμα ταυτόχρονα https://www.coindesk.com/markets/2021/06/17/iron-finances-titan-token-falls-to-near-zero-in-defi-panic-selling/?outputType=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, snot είπε Πέφτει τέτοια σφαγή που μέχρι και τα stable πέφτουν 😁 Στο μεταξύ απορώ ποιος πούλησε stable στα 0.6usd, θα προτιμούσα να τα χάσω τελείως Πολλοί πανικοβλήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε. Εγώ τα άφησα όλα μέσα. Τώρα κατάλαβα πόση μεγάλη ευκαιρία ήταν να αγοράσω τόσο φθηνά δολάρια, στα 0,65 του κανονικού δολαρίου... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, snet είπε τελικά συντονισμένη φαίνεται να ήταν η επίθεση σε UST & LUNA https://www.coinbureau.com/news/terras-ust-goes-on-edge-of-losing-peg-as-crypto-markets-dip/ μπορεί και να "φταίει" και το επερχόμενο stable coin του TRON https://finance.yahoo.com/news/tron-launches-ust-competitor-usdd-125147270.html τι να φταίει δηλαδή ίσως ο CEO τα έκανε όλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Τώρα κατάλαβα πόση μεγάλη ευκαιρία ήταν να αγοράσω τόσο φθηνά δολάρια, στα 0,65 του κανονικού δολαρίου... Εντάξει με hindsight και να τα διώξεις 0,9 ναι. Δε ξέρω αν είναι για hold με τον τρόπο που είναι backed. To ίδιο και του stable του Tron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, trelaras22 είπε Μ αρέσει να τα γράφω εδώ για να γελάνε κι άλλοι, μ εμένα και τις προβλέψεις μου.. μετά την τρελή πτώση των τελευταίων εβδομάδων, μπαίνω με αυτοπεποίθηση σήμερα στο ada, βάζω κι αρκετά χρήματα με το σκεπτικό οτι, πόσο ποιό κάτω να χει... Οπότε πήρα χθες βράδυ ada στα 0,61 ευρώ.. Τί να πω πραγματικά, πόσο πάτο ακόμηη!! Για εμένα βιάστηκες μιας και βλεπω ADA να χτυπάει και τα 0.40$-0.45$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Πάλι πρόβλημα έχει το λούνα βλέπω να μηδενίζεται αυτή τη φορά και δεν ξέρω αν προλάβω μέχρι αύριο να ξεκλειδώσω τα κλειδωμένα ust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, snet είπε Πάλι πρόβλημα έχει το λούνα βλέπω να μηδενίζεται αυτή τη φορά και δεν ξέρω αν προλάβω μέχρι αύριο να ξεκλειδώσω τα κλειδωμένα ust Χωρις να θελω να σε επηρεασω εγω στην θεση σου απλα θα καθομουν και θα απολαμβανα την διαδρομη.Δεν θα πουλαγα με χασουρα αν αυτο σκεφτεσαι να κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, icenex είπε Χωρις να θελω να σε επηρεασω εγω στην θεση σου απλα θα καθομουν και θα απολαμβανα την διαδρομη.Δεν θα πουλαγα με χασουρα αν αυτο σκεφτεσαι να κανεις. θα κάνω panic sell σαν τρελλός αυτό που με προβληματίζει είναι ποιοι είναι αυτοί που τα αγοράζουν σαν τρελλοί γιατί από ρευστότητα στην πώληση κανένα πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, snet είπε θα κάνω panic sell σαν τρελλός αυτό που με προβληματίζει είναι ποιοι είναι αυτοί που τα αγοράζουν σαν τρελλοί γιατί από ρευστότητα στην πώληση κανένα πρόβλημα! Υποθέτω μόλις αγοράσουν αυτοί που πρέπει να σταθεροποιηθεί το pegging Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Ο μέση τιμή του luna στη binance ήταν τα $30. Πέτυχαν το στόχο τους με το παραπάνω. Δούλεψαν υποχθόνια για μας, εγώ έτοιμος είναι να το αγοράσω, απλά περιμένω μια σταθεροποίηση και μετά θα το ρισκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Ο μέση τιμή του luna στη binance ήταν τα $30. Πέτυχαν το στόχο τους με το παραπάνω. Δούλεψαν υποχθόνια για μας, εγώ έτοιμος είναι να το αγοράσω, απλά περιμένω μια σταθεροποίηση και μετά θα το ρισκάρω. Εγω περιμένω Luna στα 10-12$ αλλα και παλι δεν θα αγόραζα μιας και δεν ξερουμε τι θα γίνει με το Luna και εαν θα υπάρχει στο μελλον και δεν το εξαφανισουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Είναι ξεκάθαρα ρίσκο πάντως ή περιμένεις να πέσει κι άλλο και χώνεσαι ή το κοιτάς και σε κάνα 2 μήνες χτυπάει πάλι ath και κλαις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις