zananiro Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για όσους σκέφτονται να πουλήσουν ή να αγοράσουν, θα πρέπει να λάβουν υπόψιν και το εξης: το ότι οι αγορές είναι κόκκινες και το οικονομικό κλίμα άσχημο, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα έρθει μεγαλύτερος πόνος άμεσα στους χρηματιστηριακούς δείκτες και κατ' επέκταση στο crypto market. Τα κόκκινα αυτής της περιόδου σε μαγαλο βαθμό ενσωματώνουν την προεξόφληση για το μέλλον, οτι δηλαδή αναμένεται να χειροτερεύσουν οι πραγματικοί δείκτες της οικονομίες όπως το ΑΕΠ, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο με βάση την περιοριστική νομισματική πολιτική. Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα υπάρξει και άλλος πόνος στα crypto ακόμα και αν το οικονομικό κλίμα χειροτερεύει, γιατί ήδη θα το έχουν προεξοφλήσει οι αγορές. Και αυτή η προεξόφληση είναι σε μεγάλο βαθμό αυτό που βλέπουμε αυτήν την περίοδο. Αν πέσουν έξω στις εκτιμήσεις για το μέλλον, πχ τα πράγματα να είναι είναι χειρότερα απ' ότι προεξοφλούν τώρα, τότε θα υπάρξει μελλοντικά και άλλη διόρθωση. Άρα που βλέπουμε αυτές τις ημέρες ίσως είναι ο πάτος αυτής της περιόδου. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από zananiro 4
kostasathv Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ξαναπεφτουν για να δουμε Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από kostasathv
jordaninio Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 το flux ειναι σε πολύ ανταγωνιστική τιμή νομίζω.
ooaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, jordaninio είπε το flux ειναι σε πολύ ανταγωνιστική τιμή νομίζω. Και 10 φορές πιο κάτω θα είναι 10 φορές πιο δελεαστική. 😅
narta Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε To UST ανακάμπτει μια χαρά. Δεν το λες και ανάκαμψη οταν ενα stable ειναι -12% Εκπτώσεις πάντού παιδιά. Εγω ειμαι με καλαθάκι και μαζέυω σιγα σιγα πράγμα, περιμένωντας και κανενα firesale
ooaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εγω βλέπω εύκολα ένα 30% κάτω ακόμα! Source: Trust me bruh!
trelaras22 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μ αρέσει να τα γράφω εδώ για να γελάνε κι άλλοι, μ εμένα και τις προβλέψεις μου.. μετά την τρελή πτώση των τελευταίων εβδομάδων, μπαίνω με αυτοπεποίθηση σήμερα στο ada, βάζω κι αρκετά χρήματα με το σκεπτικό οτι, πόσο ποιό κάτω να χει... Οπότε πήρα χθες βράδυ ada στα 0,61 ευρώ.. Τί να πω πραγματικά, πόσο πάτο ακόμηη!!
rallistas Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Μ αρέσει να τα γράφω εδώ για να γελάνε κι άλλοι, μ εμένα και τις προβλέψεις μου.. μετά την τρελή πτώση των τελευταίων εβδομάδων, μπαίνω με αυτοπεποίθηση σήμερα στο ada, βάζω κι αρκετά χρήματα με το σκεπτικό οτι, πόσο ποιό κάτω να χει... Οπότε πήρα χθες βράδυ ada στα 0,61 ευρώ.. Τί να πω πραγματικά, πόσο πάτο ακόμηη!! Πολυς κοσμος περιμενε παντως το Cardano για να μπει.
icenex Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 47 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Μ αρέσει να τα γράφω εδώ για να γελάνε κι άλλοι, μ εμένα και τις προβλέψεις μου.. μετά την τρελή πτώση των τελευταίων εβδομάδων, μπαίνω με αυτοπεποίθηση σήμερα στο ada, βάζω κι αρκετά χρήματα με το σκεπτικό οτι, πόσο ποιό κάτω να χει... Οπότε πήρα χθες βράδυ ada στα 0,61 ευρώ.. Τί να πω πραγματικά, πόσο πάτο ακόμηη!! Μια χαρα τα πηρες εδω εγω πηρα στα 0.746€ και ειμαι ευχαριστημενος γιατι εριξα αρκετα το μεσο ορο αγορας μου.Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου, ισα ισα τωρα εισαι στα πρασινα τι στιγμη που γραφω αυτο το ποστ. 0.655€ ειναι η τιμη του τωρα. Θυμαμαι που εκανε το ada πανω απο 80 λεπτα και ελεγα αν πεσει κατω απο 80 θα χωθω αγρια και τελικα δεν επεσε και πηρε τον ανηφορο και τελικα χωθηκα σε τιμες 1.19-1.30 μεχρι και 2$.Εγω το ειδα σαν μια καλη ευκαιρια να παρω στις τιμες που ηθελα.Οποτε δεν κοιταω τι κανει τωρα,βεβαια αν ειχα κ αλλα λεφτα στην ακρη θα τσιμπαγα κανα 1000 ada ετσι να υπαρχουν στην ακρη Αλλα δυστυχως εχω μεινει ταπι και ψυχραιμος εκτος αν θελω να τρωω τα ποδια μου για τον υπολοιπο μηνα
rallistas Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Νομιζω οτιδηποτε κατω απο 1 ευρω,ειναι πολυ καλη περιπτωση για το ada. Οσο ειναι κατω απο 1 ευρω,σιγα σιγα θα βαζω. 1
InsWat Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, rallistas είπε Νομιζω οτιδηποτε κατω απο 1 ευρω,ειναι πολυ καλη περιπτωση για το ada. Οσο ειναι κατω απο 1 ευρω,σιγα σιγα θα βαζω. Φαίνεται πάμε για νέο γύρο πτώσης. To ada πιστεύω θα το δούμε κοντά στα 0.10-0.2$ όταν θα πιάσουμε πάτο γενικότερα. 1
NiKoSmile Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, InsWat είπε Φαίνεται πάμε για νέο γύρο πτώσης. To ada πιστεύω θα το δούμε κοντά στα 0.10-0.2$ όταν θα πιάσουμε πάτο γενικότερα. E... τότε θα τα μαζέψουμε σαν τις φάλαινες 🤣
InsWat Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε E... τότε θα τα μαζέψουμε σαν τις φάλαινες 🤣 Ήδη 4 χρόνια όμως και ακόμα δεν κατάφερε να κάνει αυτά που λέει .Θα υπάρχει στο επόμενο bull market ή θα ακολουθήσει πορεία xrp. Μακάρι να υπάρχει βέβαια γιατί το stake του cardano το βρίσκω πάρα πολύ βολικό Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από InsWat
icenex Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για το bonus των 100$ btc στην nexo πρεπει να εχω πανω απο 1500$ στο λογαριασμο μεχρι το τελος των 30 ημερων σωστα? Μας πεθανε το chainlink εχασε τοσο πολυ αξια που επεσα στα 1200$ και τωρα θα στειλω λιγο btc με την ελπιδα οτι αυτο δεν θα πεσει κ αλλο στα ταρταρα.Με αυτα και με αυτα εχω δωσει που λεει ο λογος στα fees το μισο bonus 8 λεπτά πριν, InsWat είπε Φαίνεται πάμε για νέο γύρο πτώσης. To ada πιστεύω θα το δούμε κοντά στα 0.10-0.2$ όταν θα πιάσουμε πάτο γενικότερα. Αμα παει τοσο θα πουλησω το αμαξι που πιανει 3 χηνες και εχω ετοιμο αγοραστη standby. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από icenex
snet Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 τελικά συντονισμένη φαίνεται να ήταν η επίθεση σε UST & LUNA https://www.coinbureau.com/news/terras-ust-goes-on-edge-of-losing-peg-as-crypto-markets-dip/ μπορεί και να "φταίει" και το επερχόμενο stable coin του TRON https://finance.yahoo.com/news/tron-launches-ust-competitor-usdd-125147270.html τι να φταίει δηλαδή ίσως ο CEO τα έκανε όλα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις