Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ειναι και ο λογος που αγορασαν btc για να μπορει να στηριχτει στα μελλοντικα κερδη του btc εξου και γιατι δινει 20% επιτοκιο.Θα τα βγαλει στο επομενο run και οταν εδραιωθει σαν νομισμα και φτασει τα αλλα stable coin ισως ριξει τα επιτοκια του σε πιο φυσιολογικα επιπεδα.

Ουσιαστικα αυτο που κανει ετσι οπως το βλεπω απο την δικη μου σκοπια ειναι σου λεει φερτε μου τα λεφτα σας τα επενδυω στο btc και σας δινω 20% κερδος και το υπολοιπο το κραταω για παρτυ μου.Καλα δεν ειναι μονο αυτο απλα μπακαλιστικα ετσι την βλεπω αυτην την στρατηγικη.

Αυτο που διαβαζα ειναι οτι καποια φαλαινα ρευστοποιησε αρκετα λεφτα ωστε να δημιουργησει προβλημα και απο τοτε καποιοι πανικοβληθηκαν.

Επεξ/σία από icenex
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο και μόνο τα ανταλλακτήρια που μπήκαν μέσα στο anchor Και δημιούργησαν φασαρία....

και ήταν στα σκαριά 2 ακόμα τέτοια παρόμοια projects τα οποία πάνε πίσω λόγω πτώσης στο BTC

το 20% το κάναν για εδραιοποίηση και μετά τα επιτόκια θα πέφταν σε κανονικά επίπεδα

ήδη σταδιακά πέφουν Μάιο 18% και Ιούνιο 16%

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, greekfragma είπε

επενδυτικά-τεχνολογικά μιλώντας το μόνο που μπορώ να δω σαν εικόνα είναι οτι η πτώση επαναλήφθηκε όπως πέρυσι το Μάιο.

προσωπικά ποντάρω στα 33.000 στοπ και μετά πάμε για bull market. Νομίζω οι αγορές πιέστηκαν για να πιεστεί ο Πούτιν σήμερα στις ανακοινώσεις του. Εφόσον η Αρκούδα δε μάσησε κάπου εδώ σταματάμε τις μπλόφες και κοκκινίσματα. Πολύς κόσμος για να γλιτώσει τις οικονομίες που θα ματώσουν από ορυκτά καύσιμα και ενέργεια θα στραφούν σε κρύπτο. Πούλησαν εξοπλισμούς σε Σκανδιναβικές και λοιπές χώρες υγροποιημένα LNG και πετρέλαιο και τώρα επιστρέφουμε σε νορμάλ ρυθμούς.

άλλαξαν πολλά λεφτά σε πολύ λίγο χρόνο 1 μήνα με το πόλεμο στην Ουκρανία. Δε νομίζω οτι υπάρχουν και αντοχές στα μεγάλα πορτοφόλια για περισσότερες απώλειες για όλο αυτό το πανηγύρι. αργά ή γρήγορα θα τα βγάλουν πισω με τόκο όπως κάνουν σε κάθε πάνω κάτω της αγοράς εκμεταλλευόμενοι τα αδύναμα χέρια που πουλάνε λόγω πανικού.

προφανώς κανείς δεν είναι προφήτης και γω τα παραπάνω τα γράφω ως γενική εικόνα στα μάτια μου και από ένστικτο.

αν με ρωτάς για 28-29k btc eth sub 2k...γιατί τώρα σε χαλάει ας πούμε; πόσα περισσότερα κέρδη πιστεύεις θα έχεις μακροπρόθεσμα από τα 33 στα 60 ή από τα 29 στα 33. δε ξέρω....νομίζω οτι όταν πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι χάνεις και τα λίγα που θα μπορούσες να είχες πιο σίγουρα.

Μπούρδες το βαρέλι δεν έχει πάτο !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Μπούρδες το βαρέλι δεν έχει πάτο !!!

Κωσταααα πατωνειιιιιις? :P :lol:

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostasathv είπε

η γραβατα ειναι στο 1/3 ακομα,δεν αρεσει στις φαλαινες μαλλον καποιες τιμες...θα το συνηθισουν 

Στα stop loss δεν αρέσουν οι τιμές και ενεργοποιούνται άκλαυτα.

Δημοσ.

Ασχετο διαβαζα οτι τα shorts ειναι πολλα στην αγορα και οτι στα 38k πανε για ρευστοποιηση...Μην παραξενευτειτε αν δουμε κανενα ραλλυ μεχρι τα 38 και μετα ξαναπεσει η τιμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Στα stop loss δεν αρέσουν οι τιμές και ενεργοποιούνται άκλαυτα.

Προς στιγμην δεν φαινεται καποια επαναφορα , θα φανει καποια στιγμη αργοτερα

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ.

πήγα να στείλω 500UST με terrastation μετά το send έβγαλε σφάλμα και πήγαν άκλαφτα!!

έχουν κολλήσει οι καταθέσεις UST στην binance και έχει γίνει k@l0s!

Αναφορά σε κείμενο
Manual review
Your application is currently under review and will be completed within 3 business days. Once the review is approved, your funds will be processed.

ooooooouuuuuuffff Μπήκαν.....

μεγάλη η καταστροφή για το LUNA πάει πολύ χάλια!

• Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, snet είπε

πήγα να στείλω 500UST με terrastation μετά το send έβγαλε σφάλμα και πήγαν άκλαφτα!!

Μηπως απλα δεν εγινε η συναλλαγη ακομη?Επειδη δεν εχω ασχοληθει μηπως να δεις που πηγαν τα λεφτα βαζοντας την διευθυνση σου στο παρακατω λινκ.

https://finder.terra.money/

Ασχετο κοιτα να δεις ποσο γκαντεμης ειμαι κ εγω, θα χασω το μπονους απο νεξο αν δεν βαλω λεφτα μεχρι να ληξουν οι 30 ημερες.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχω αξια πορτοφολιου πανω απο 1500$ για να μου δωσει το 100αρικο ε?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Platon427347 είπε

Τι λέτε ακριβώς για το UST? Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα. Επίσης, για πιο 20 -  18 % μιλάτε; Έχασα κάτι;

Σε λίγο θα καταλάβεις...

(hint: Κοίτα ισοτιμίες σε fiat των Tether (USDT), USDC και BUSD και μετά κοίτα του UST)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατρακυλαει το UST (παρεα με το Terra) και μαλλον θα εχουμε και την πρωτη φουσκα stablecoin να σκαει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Hold και παπαριες...χάθηκε πολύ χρήμα τους τελευταίους μήνες και άνοδος καμία. 

Πλέον με σιγουριά λέω πως το BTC ότι είχε να προσφέρει το προσφέρω πριν κάνα 1.5 χρόνο. Από τότε στάσιμο όσο δεν πάει. 

Η χαζομάρα είναι πως το πίστευα πολύ και γιαυτό εχω τα λεφτά μέσα χωρις καν να βάζω το χέρι να τα πειράξω. 

Όμως όταν π.χ από τα 1.800€ πας στα 1.100€ σταδιακά σε λίγο διάστημα ε το λες και αποτυχία. 

Στον επόμενο κύκλο όμως θα γνωρίζεις λίγο καλύτερα. Θεώρησε το ένα ακριβό μάθημα που πήρες και πάμε παρακάτω.
Προσωπικά πιστεύω ότι Hodl κάνουν μόνο τα μικρά πορτοφόλια. Γενικότερα έχει πέσει το δούλεμα του αιώνα από του youtubers κτλπ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενω το συναισθημα μου λεει οτι θα ερθει κ αλλος πονος το μυαλο μου για καποιον λογο μου λεει αγορασε τωρα που ολοι ειναι bearish.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Ενω το συναισθημα μου λεει οτι θα ερθει κ αλλος πονος το μυαλο μου για καποιον λογο μου λεει αγορασε τωρα που ολοι ειναι bearish.

Θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίστροφο.

Να το κοιτάξεις αυτό...

😁

• Like 1

• Δημιουργία νέου...