greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ας το δείτε όσοι το χάσατε 2 μέρες πριν Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από greekfragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tcktcktck είπε Εγώ βλέπω αισιοδοξία εδώ μέσα και να γίνεται λόγος για κατάργηση κύκλων και για επερχόμενο bull market και το μεταφράζω στο ότι υπάρχει ακόμη αρκετό ψωμί πριν δούμε τον πάτο. Μακάρι να πάνε για πάνω (ποτέ δεν είμαι all out) αλλά πιστεύω πρέπει να χυθεί πολύ κλάμα ακόμη. Ειδικά στην κατάσταση που είναι οι οικονομίες και οι αγορές. Έχω απλώσει τα χειμωνιάτικα να αεριστουν από τη ναφθαλίνη:) Δεν ειναι αποτελεσμα της αισιοδοξιας μας αυτο που λεμε, αλλα διαβαζοντας εδω και εκει διαφορα διαγραμματα και κινησεις φαλαινων.Οταν βλεπω οτι το 3ο μεγαλυτερο πορτοφολι σε btc αυτην την στιγμη που μιλαμε αγοραζει ασταματητα τι θες να σκεφτω οτι δεν εχει αλλαξει η αγορα παλιοτερα ολοι το γυρναγανε σε stable coin?Τα alt coin λογικα θα ματωσουν ασχημα..Στην τελικη και 10κ να παμε ακομη καλυτερα να μπορεσουμε να αγορασουμε φθηνο btc ουτως η αλλως νομιζω αν κρινω απο μενα οι περισσοτεροι εδω μεσα που σχολιαζουμε το βλεπουμε μακροπροθεσμα το ολο θεμα οποτε εχουμε παρηγορια οτι θα δουμε καποια στιγμη καλυτερες μερες και ας ειναι και μετα απο 2-3 χρονια.Και λογω επειδη εχουμε ψαχτει δεν υπαρχει τοσο μεγαλη κλαψα. Ειναι αυτο που λενε οτι το 1btc=1btc κατα την διαρκεια ενος bear market αρα γιατι να σκαω απλα κανω υπομονη και οσο κανω υπομονη παιρνω και τα επιτοκια μου στα κρυπτο μου αφου δεν αξιζει να πουλησεις σε τετοιες τιμες. 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ναι οκ να κυνηγαω το bottom tick δεν εχει νοημα, τι 33k τι 28k απλα περιμενω max pain να πω την αληθεια. Νομιζω ειμαι οκ με το portfolio απλα θελω να κανω μικρες κινησεις τωρα που υπαρχει φοβος απλα παντα DCA γιατι παντα μπορει να παμε χαμηλοτερα. Valid points αλλα με ανησυχει το γεγονος οτι το btc δεν κανει decouple απο τις αγορες, γινεται trading λες και ειναι shitcoin, tech IPO χωρις earnings, meme stock etc. Εχει λιγο αποτυχει στον σκοπο του μεχρι στιγμης θα ελεγα, τουλαχιστον απο αποψη trading καθαρα. Αυτο που ειπες DCA μεχρι να σβησει ο ηλιος .Εγω αγορασα και μαλιστα εκανα all in οτι λεφτα ειχα μαζεψει απο περυσι το καλοκαιρι ως τωρα σε ada σε τιμη 74 σεντ που δεν ειχα καθολου σε τετοιες τιμες.Τωρα μαζευω παλι και αν τυχον πεσει ακομη πιο βαθια να τσιμπησω και αλλα.Ναι θα μπορουσα να ειχα κανει dca αλλα ειμαι ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη τιμη βεβαια τωρα εχω σκεφτει καθε μηνα οταν πληρωνομαι να βαζω ενα 50-100€ η οτι περισσευει τελος παντων. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Να ενημερώσω οτι χρόνος μεταφοράς χρημάτων από κάρτα τράπεζας > revolut > binance ήταν κάπου στα 30λεπτά. Δεν άντεξα να βλέπω το Theta στο 1.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jb1989 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ερώτηση από σχετικά καινούριο στον κόσμο των crypto. Γιατί κάρτα - revolut - binance και όχι μεταφορά από λογαριασμό απευθείας στο binance; Υπάρχει κάποιος λόγος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Το πρόβλημα είναι ότι το BTC πέφτει αργά, βασανιστικά. Έχει έντονο price rejection, και τα 4h κεριά είναι άθλια και πολύ επιθετικά προς τα κάτω. Θα αγοράσω κάτι λίγα alts μόνο και μόνο επειδή τα 30K είναι ζώνη αγοράς. Ίσως την τετάρτη να πάρει μια ανάσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Βλεπω 2 προβληματα με το BTC και τα crypto γενικα: 1. Ολη η Wall St. ειναι exposed με τον ενα η με τον αλλο τροπο, ειναι πλεον mainstream και ακολουθει τον nasdaq αντι να κανει decouple και να ειναι hedge against οπως ειχε σχεδιαστει οποτε φυσιολογικα οι δεικτες δεν ειναι καλοι 2. Αυτο που λειπει αρκετα ειναι το λεγομενο "unit of account" δηλαδη σκέφτεσαι παντα σε EUR/USD και οχι σε crypto values, τα NFTs οσο και αν δεν σας αρεσουν βοηθουν παρα πολυ σε αυτο, λες πχ "αυτο κοστίζει 0.6eth" και οχι 1.4k USD, και αυτο ειναι μονο η αρχη imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Hold και παπαριες...χάθηκε πολύ χρήμα τους τελευταίους μήνες και άνοδος καμία. Πλέον με σιγουριά λέω πως το BTC ότι είχε να προσφέρει το προσφέρω πριν κάνα 1.5 χρόνο. Από τότε στάσιμο όσο δεν πάει. Η χαζομάρα είναι πως το πίστευα πολύ και γιαυτό εχω τα λεφτά μέσα χωρις καν να βάζω το χέρι να τα πειράξω. Όμως όταν π.χ από τα 1.800€ πας στα 1.100€ σταδιακά σε λίγο διάστημα ε το λες και αποτυχία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 έκανα redeem earlier τα staked UST στη binance! κινδυνολογώ τώρα αλλά θα σκάσει βόμβα αν πάθει κάτι το UST η τιμή του έχει επικίνδυνα σκαμπανεβάσματα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, snet είπε έκανα redeem earlier τα staked UST στη binance! κινδυνολογώ τώρα αλλά θα σκάσει βόμβα αν πάθει κάτι το UST η τιμή του έχει επικίνδυνα σκαμπανεβάσματα: Αυτό μήπως σχετίζεται με το ξύλο που τρώει το Luna; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αυτό μήπως σχετίζεται με το ξύλο που τρώει το Luna; Γιατί όμως ΤΟΣΟ ξύλο το Luna; 'Ολα τα "καλά" alts έχουν 30-35% πτώση την τελευταία εβδομάδα. Αυτό έχει -53% 😲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Γιατί όμως ΤΟΣΟ ξύλο το Luna; 'Ολα τα "καλά" alts έχουν 30-35% πτώση την τελευταία εβδομάδα. Αυτό έχει -53% 😲 Ήταν από τα μοναδικά που κράταγε γερά τόσο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα του. Όλα κάποια στιγμή επιστρέφουν στο μέσο όρο τους! Ο μέσος όρος του luna είναι τα $30... Δεν μας χαλάει καθόλου, το περιμέναμε καιρό 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αυτό μήπως σχετίζεται με το ξύλο που τρώει το Luna; σχετίζεται απόλυτα έχει χάσει το 1/3 της αξίας του απότομα με αποτέλεσμα τα luna να πρέπει να "καίγονται" με μεγαλύτερο ρυθμό ώστε να διατηρηθεί η ισοτιμία UST<->USD η TERRA ανακοίνωσε ότι θα ρίξει και άλλα BTC στην αγορά ως μαξιλάρι για το σκοπό αυτό 1,5Β$ νομίζω και αυτό ανακοινώθηκε πολύ πρόσφατα (χθες νομίζω) αλλά έτσι όπως παέι η αγορά... επίσης το anchor είναι και αυτό αρκετά down πιστεύω αν συμβεί κάποιο μπαμ τα ανταλλακτήρια θα παγώσουν τις συναλλαγές UST μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας αν αρχίσουν όλοι να κάνουν ανάληψη UST θα γίνει του bank run! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, snet είπε έκανα redeem earlier τα staked UST στη binance! κινδυνολογώ τώρα αλλά θα σκάσει βόμβα αν πάθει κάτι το UST η τιμή του έχει επικίνδυνα σκαμπανεβάσματα: Ναι αν σκασει αυτο το ponzi θα ειναι πολυ ασχημη η κατασταση, μπορει να δουμε και τιμες 2018. Καποια στιγμη ειναι αναπόφευκτο παντως αν οχι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Ναι αν σκασει αυτο το ponzi θα ειναι πολυ ασχημη η κατασταση, μπορει να δουμε και τιμες 2018. Καποια στιγμη ειναι αναπόφευκτο παντως αν οχι τωρα. δεν είναι ακριβώς Ponzi είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project που αντικαθιστά τις τράπεζες στο θέμα δάνειο το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ πρωτοπόρο και θα φάει όλα τα προβλήματα μέχρι να ωριμάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, snet είπε δεν είναι ακριβώς Ponzi είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project που αντικαθιστά τις τράπεζες στο θέμα δάνειο το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ πρωτοπόρο και θα φάει όλα τα προβλήματα μέχρι να ωριμάσει... Νομιζω οτι ειναι μεγιστο Ponzi tbh, δεν μπορεις να πληρωνεις 20% και να λες οτι ειναι "ασφαλες" απλα δεν ειναι sustainable γιατι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι καταθετες απο δανειστες UST οποτε αναγκαστικα θα εξαντλουν τα αποθεματικα τους, αν γινει depeg τωρα ειναι θα ειναι gg imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις