MySql Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, icenex είπε Δεν νομιζω να ειπες κατι διαφορετικο απο οτι γινεται βαση προιστοριας, απλα πολλοι πιστεψαν(μαζι κ εγω) οτι δεν θα επαναληφθει στον βαθμο που γινοταν στους προηγουμενους κυκλους με ποσοστα 80-90% κατω.Και να σου πω την αληθεια δεν το πιστευω οτι θα πεσει στα ταρταρα οπως αλλες φορες, θεωρω οτι το πολυ πολυ να πιασουμε πατο στα 30κ που αυτο ειναι γυρω στα 56% κατω απο το ath.Δεν προκειται να δεις btc στα 15κ που ειναι 80% κατω απο το ath, αν γινει αυτο πραγματικα θα πουλησω οτι εχω και δεν εχω και θα παρω οσα μπορεσω Απο εκει κ επειτα θεωρω οτι εχουμε φτασει σε ενα σημειο και οσο περναει ο καιρος αυτα τα βιαια ξεσπασματα της τιμης προς τα κατω θα ειναι ολοενα και μικροτερα και αυτο θα γινεται σε συχνοτερο βαθμο σε σχεση με παλια, δηλαδη καθε φορα που θα ανεβαινουν οι τιμες θα υπαρχει και αντιστοιχη διορθωση και θα βλεπουμε μια πιο υγιη πορεια του νομισματος. Αυτη ειναι η προβλεψη μου με το φτωχο μυαλο μου. Δεν εχει να κανει με το εαν θα συνεχιστουν οι κυκλοι ή θα εχουμε supercycle αλλα με το ATH αυτου του κυκλου Μην ξεχνας οτι και ο πιο μετριοπαθης υποστήριζε πως το btc θα πιασει για πλακα τα 100κ σε αυτο τον κυκλο και δεν ακουμπησε ουτε τα 70κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, tcktcktck είπε Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα ότι στα 21500$ χτυπάει margin call για την MicroStrategy το όριο αυτό φαντάζει πολύ πιθανο Αν υπάρξει margin call από τη MicroStrategy και αναγκαστεί να κάνει liquidate το position, τότε έχετε γειά βρυσούλες...για τη MicroStrategy, για πολλούς θεσμικούς επενδυτές και φυσικά για όλους μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα αντέξει κοντά στα 28-30κ μέχρι να υπάρξει έστω και για λίγο διάστημα αντιστροφή του οικονομικού κλίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 με την συνεχόμενη αύξηση των επιτοκίων θα πιεστούν πολύ οι μετοχές και όλα τα χρηματιστηριακά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να ελέγξουν τον πληθωρισμό που είναι απίθανο βέβαια να τον ελέγξουν. Ο Ρώσος δείχνει να έχει πάει πλέον σε ένα διαρκή πόλεμο φθοράς και του βγαίνει καθώς δημιουργεί μια αφόρητη οικονομική πίεση στην Ευρώπη και είναι σίγουρο μια πολιτική αστάθεια στην ίδια την Ουκρανία. Δηλαδή η παγκόσμια οικονομική κατάσταση θα γίνετε όλο και χειρότερη τους επόμενους μήνες. Στο χώρο των ψηφιακών νομισμάτων φυσικά τα πρώτα που θα σκάσουν είναι οι μεγάλες φούσκες και οι ανοησίες τύπου NFT που είναι ακριβώς όπως ήταν παλιότερα τα ico η τα DAO η ακόμα παλιότερα τα altcoin. Το Bitcoin είναι βέβαιο ότι έχει μπει σε bear market και θα παρασυρθεί προς τα κάτω αλλά είναι βέβαιο όπως και στα προηγούμενα crash ότι θα αρχίσουν να φεύγουν κεφάλαια από τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα προς αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, Platon427347 είπε Δεν υπάρχει πια νομίζω bear και bull market, όπως το είχαμε συνηθισει. Πτώση και αύξηση τιμών ναι. Πολλά φυσικά εξαρτώνται από το BTC, διότι εκεί έχουν πέσει τα πολλά λεφτά, αλλά το καλύτερο είναι σιγά σιγά τα υπόλοιπα (μικρά και μεγάλα) να αποσυνδεθούν από αυτό. Ερώτηση. Τι πρέπει να κάνουμε ώστε σε περίπτωση θανάτου κλπ να περάσουν όλα τα assets που έχουμε σε κάποιον άλλον; Πώς θα μπορέσει πχ ο γιος να συνεχίσει να διαχειρίζεται τον λογαριασμό στην binance? Για τα decentralized wallets αρκεί να ξέρει μονο τα seed phrases; Ενεργοποιείται μόνο με αυτά ο λογαριασμός στο νέο device; με το seed key έχεις και τα bitcoin και μπορείς να το δώσεις σε όποιον θέλεις και να έχει μετά αυτός τα bitcoin σου. Φυσικά αν στα κλέψουν συμβαίνει πάλι το ίδιο. Αν κρατάς ψηφιακά νομίσματα σε ανταλλακτήρια να θυμάσαι πάντα ότι στην ουσία δεν είναι αυτά τα νομίσματα στην κατοχή σου και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξαφανιστούν αν πάθει κάτι το ανταλλακτήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Νομίζω τώρα που έσπασαν τα 33.000 είναι ώρα να βάλουμε το γνωστό βιντεάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 τι αγοραζει το insomnia σε αυτο το dip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 minutes ago, ADHD said: τι αγοραζει το insomnia σε αυτο το dip? κάρτες γραφικών που κάνουν mining 🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε κάρτες γραφικών που κάνουν mining 🤣 τόσο χάλια? 😂 κοιταζω για btc ~28-29k και eth sub 2k προσωπικα, μαλλον DCA σταδιακα και αν παμε χαμηλοτερα ακομη καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 9 minutes ago, ADHD said: τόσο χάλια? 😂 κοιταζω για btc ~28-29k και eth sub 2k προσωπικα, μαλλον DCA σταδιακα και αν παμε χαμηλοτερα ακομη καλυτερα επενδυτικά-τεχνολογικά μιλώντας το μόνο που μπορώ να δω σαν εικόνα είναι οτι η πτώση επαναλήφθηκε όπως πέρυσι το Μάιο. προσωπικά ποντάρω στα 33.000 στοπ και μετά πάμε για bull market. Νομίζω οι αγορές πιέστηκαν για να πιεστεί ο Πούτιν σήμερα στις ανακοινώσεις του. Εφόσον η Αρκούδα δε μάσησε κάπου εδώ σταματάμε τις μπλόφες και κοκκινίσματα. Πολύς κόσμος για να γλιτώσει τις οικονομίες που θα ματώσουν από ορυκτά καύσιμα και ενέργεια θα στραφούν σε κρύπτο. Πούλησαν εξοπλισμούς σε Σκανδιναβικές και λοιπές χώρες υγροποιημένα LNG και πετρέλαιο και τώρα επιστρέφουμε σε νορμάλ ρυθμούς. άλλαξαν πολλά λεφτά σε πολύ λίγο χρόνο 1 μήνα με το πόλεμο στην Ουκρανία. Δε νομίζω οτι υπάρχουν και αντοχές στα μεγάλα πορτοφόλια για περισσότερες απώλειες για όλο αυτό το πανηγύρι. αργά ή γρήγορα θα τα βγάλουν πισω με τόκο όπως κάνουν σε κάθε πάνω κάτω της αγοράς εκμεταλλευόμενοι τα αδύναμα χέρια που πουλάνε λόγω πανικού. προφανώς κανείς δεν είναι προφήτης και γω τα παραπάνω τα γράφω ως γενική εικόνα στα μάτια μου και από ένστικτο. αν με ρωτάς για 28-29k btc eth sub 2k...γιατί τώρα σε χαλάει ας πούμε; πόσα περισσότερα κέρδη πιστεύεις θα έχεις μακροπρόθεσμα από τα 33 στα 60 ή από τα 29 στα 33. δε ξέρω....νομίζω οτι όταν πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι χάνεις και τα λίγα που θα μπορούσες να είχες πιο σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα ανοίξει ο nasdaq σήμερα. 4:30 μ.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Χύνεται αίμα πάντως σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 αυτό το Theta στο 1.9 πόσο λουκούμι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 το UST δεν το βλέπω καλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ βλέπω αισιοδοξία εδώ μέσα και να γίνεται λόγος για κατάργηση κύκλων και για επερχόμενο bull market και το μεταφράζω στο ότι υπάρχει ακόμη αρκετό ψωμί πριν δούμε τον πάτο. Μακάρι να πάνε για πάνω (ποτέ δεν είμαι all out) αλλά πιστεύω πρέπει να χυθεί πολύ κλάμα ακόμη. Ειδικά στην κατάσταση που είναι οι οικονομίες και οι αγορές. Έχω απλώσει τα χειμωνιάτικα να αεριστουν από τη ναφθαλίνη:) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από tcktcktck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, greekfragma είπε επενδυτικά-τεχνολογικά μιλώντας το μόνο που μπορώ να δω σαν εικόνα είναι οτι η πτώση επαναλήφθηκε όπως πέρυσι το Μάιο. προσωπικά ποντάρω στα 33.000 στοπ και μετά πάμε για bull market. Νομίζω οι αγορές πιέστηκαν για να πιεστεί ο Πούτιν σήμερα στις ανακοινώσεις του. Εφόσον η Αρκούδα δε μάσησε κάπου εδώ σταματάμε τις μπλόφες και κοκκινίσματα. Πολύς κόσμος για να γλιτώσει τις οικονομίες που θα ματώσουν από ορυκτά καύσιμα και ενέργεια θα στραφούν σε κρύπτο. Πούλησαν εξοπλισμούς σε Σκανδιναβικές και λοιπές χώρες υγροποιημένα LNG και πετρέλαιο και τώρα επιστρέφουμε σε νορμάλ ρυθμούς. άλλαξαν πολλά λεφτά σε πολύ λίγο χρόνο 1 μήνα με το πόλεμο στην Ουκρανία. Δε νομίζω οτι υπάρχουν και αντοχές στα μεγάλα πορτοφόλια για περισσότερες απώλειες για όλο αυτό το πανηγύρι. αργά ή γρήγορα θα τα βγάλουν πισω με τόκο όπως κάνουν σε κάθε πάνω κάτω της αγοράς εκμεταλλευόμενοι τα αδύναμα χέρια που πουλάνε λόγω πανικού. προφανώς κανείς δεν είναι προφήτης και γω τα παραπάνω τα γράφω ως γενική εικόνα στα μάτια μου και από ένστικτο. αν με ρωτάς για 28-29k btc eth sub 2k...γιατί τώρα σε χαλάει ας πούμε; πόσα περισσότερα κέρδη πιστεύεις θα έχεις μακροπρόθεσμα από τα 33 στα 60 ή από τα 29 στα 33. δε ξέρω....νομίζω οτι όταν πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι χάνεις και τα λίγα που θα μπορούσες να είχες πιο σίγουρα. Ναι οκ να κυνηγαω το bottom tick δεν εχει νοημα, τι 33k τι 28k απλα περιμενω max pain να πω την αληθεια. Νομιζω ειμαι οκ με το portfolio απλα θελω να κανω μικρες κινησεις τωρα που υπαρχει φοβος απλα παντα DCA γιατι παντα μπορει να παμε χαμηλοτερα. Valid points αλλα με ανησυχει το γεγονος οτι το btc δεν κανει decouple απο τις αγορες, γινεται trading λες και ειναι shitcoin, tech IPO χωρις earnings, meme stock etc. Εχει λιγο αποτυχει στον σκοπο του μεχρι στιγμης θα ελεγα, τουλαχιστον απο αποψη trading καθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις