Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κλειστά έχω μόνο stable coins και λίγα ada. Πάλι καλά που ανεβάζει κάθε τόσο o coin bureau cardanovideo, μπας και δούμε άσπρη μέρα :P. Τα υπόλοιπα δεν τα κλείνω για να μην εγκλωβιστώ. Μήπως και έρθει κανένα bull trap και σε 2-3 εβδομάδες έχουμε τίποτα x2 ή x3 και ξεφορτωθώ όσα είναι για ξεφόρτωμα. Τώρα αν πέσουν άλλο ένα 50% θα τους τα αγοράσουμε.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα και εγω τα ψώνια μου σήμερα 😆 

απο μια χιλιάδα το καθένα ,και οτι γίνει 😂

-enjin

-flux

-matic

Επεξ/σία από sharke
  • Like 1
  • Confused 1

25 λεπτά πριν, sharke είπε

-enjin

-flux

-matic

Είσαι πολύ γενναίος!

• Like 2

34 λεπτά πριν, sharke είπε

-enjin

-flux

-matic

Shitcoins τέτοια εποχή;  oooof... GL! 

26 λεπτά πριν, ooaris είπε

Shitcoins τέτοια εποχή;  oooof... GL! 

Η τυχη ευνοει τους τολμηρους, αν θελεις να βγαλεις λεφτα ειναι οταν ματωνουν ολα.

Περα απο αυτο το matic ειναι καλο προτζεκτ και εχει και καλο apy στην τελικη το stakarei μεχρι το επομενο bullrun.

• Like 2
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Πούτιν τη Δευτέρα 9 Μαΐου. Θα ζητήσει ειρήνη; Θα παραδοθεί ή θα τα ισοπεδώσει όλα;

8 Μαϊου παιρνω πισω τα κρυπτο μου, που τα εχω κλειστα σε staking.Τυχαιο δεν νομιζω :P

Καταγραφή.JPG

• Like 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι θεμα Πουτιν το που θα πανε. Ολο το κλιμα, οικονομια, ενεργεια, πληθωρισμος-->αυξηση επιτοκιων κλπ ειναι καθαρα, καθαροτατα bearish. Aποψη μου δε, ειναι οτι μεχρι στιγμης, αναλογικα με οσα συμβαινουν, δεν εχουμε δει ακομα το κλιμα πανικου που θα περιμενε κανεις στις αγορες. Θεωρω οτι αυτο επεται και απλα ψαχει ενα γεγονος για να πυροδοτηθει για να δουμε τα παλια καλα -40% μεσα σε 2 μερες.

ΥΓ. Οσο περιεργο κι αν φαινεται, το σορταρισμα ειναι πολυ κακη ιδεα σε bearish market.

ΥΓ2. Εξισου κακη ιδεα ειναι γενικα η μεγαλη εκθεση σε altcoins και πολυ περισσοτερο εκεινα που οι founders/ομαδες δημιουργιας κλπ κατεχουν διψηφιο ποσοστο του circulating supply. Ειναι δε, δεδομενο οτι πολλα altcoins δε θα ανακαμψουν ποτε και τα ATH τους θα μεινουν οπως ειναι τωρα για παντα.

Επεξ/σία από BackFromHell

θεωρώ οτι εχει γίνει πολύ πιο απρόβλεπτη η αγορά τον crypto,

δεν θελω να αγοράσω  οταν θα ειναι ολα πράσινα ενα πρωί.

και απο την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ το btc  κάτω απο 29,000$ για ποσο να καθότανε? 2-3 μερες?  και ποιος δεν θα ξαναγόραζε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Δεν ειναι θεμα Πουτιν το που θα πανε. Ολο το κλιμα, οικονομια, ενεργεια, πληθωρισμος-->αυξηση επιτοκιων κλπ ειναι καθαρα, καθαροτατα bearish. Aποψη μου δε, ειναι οτι μεχρι στιγμης, αναλογικα με οσα συμβαινουν, δεν εχουμε δει ακομα το κλιμα πανικου που θα περιμενε κανεις στις αγορες. Θεωρω οτι αυτο επεται και απλα ψαχει ενα γεγονος για να πυροδοτηθει για να δουμε τα παλια καλα -40% μεσα σε 2 μερες.

ΥΓ. Οσο περιεργο κι αν φαινεται, το σορταρισμα ειναι πολυ κακη ιδεα σε bearish market.

ΥΓ2. Εξισου κακη ιδεα ειναι γενικα η μεγαλη εκθεση σε altcoins και πολυ περισσοτερο εκεινα που οι founders/ομαδες δημιουργιας κλπ κατεχουν διψηφιο ποσοστο του circulating supply. Ειναι δε, δεδομενο οτι πολλα altcoins δε θα ανακαμψουν ποτε και τα ATH τους θα μεινουν οπως ειναι τωρα για παντα.

Γιατί είναι κακή ιδέα το σοτάρισμα σε bear market? Αν δεν σορτάρεις σε bear market πότε θα σορτάρεις?

Με τόσα σκαμπανεβάσματα που έχουν κάνει οι τιμές από την έναρξη του πολέμου και μετά, είναι η χαρά του short. Σορτάρισμα και αγορά του νομίσματος με τα κέρδη ώστε να αυξάνεται το ποσοστό κατοχής χωρίς τη χρήση νέου κεφαλαίου είναι μια καλή στρατηγική ειδικά τον τελευταίο μήνα θεωρώ. Φυσικά με μελέτη και στρατηγική για το πότε πουλάς και πότε αγοράζεις, καθώς και ποιο νόμισμα θα σορτάρεις. Δεν ειναι όλα τα νομίσματα το ίδιο κατάλληλα για σορτάρισμα. 

Επεξ/σία από zananiro

Γενικα τα alts αν γινει ενα καλο μπραφ θα ματωσουν ασχημα για αυτο και εγω ακολουθησα στρατηγικη που το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου μου ειναι 70+% btc, 15% eth, και υπολοιπο 15% ειναι μοιρασμενο σε alts.Στο bull run δεν ειδα τρελα gains αλλα τουλαχιστον τωρα αυτην την στιγμη δεν εχω ματωσει οσοι μερικοι αλλοι.

Ναι ρισκαρα που εβαλα οικονομιες μου στα κρυπτο αλλα τουλαχιστον πονταρα στο πιο "σιγουρο αλογο" αν μπορεις να το πεις ετσι.

Καταγραφή.JPG

Δε ξερω παιδες για μενα μακρια απο οποιαδηποτε ειδους μοχλευση, καλυτερα βαλτε οτι λεφτα εχετε στην ακρη που ειστε διατεθιμενοι να τα χασετε σε περιπτωση στραβης και γενικα απλωθειτε μεχρι εκει που φτανει το χερι σας οτιδηποτε αλλο πραγματικα για μενα δεν αξιζει το ρισκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, zananiro είπε

Γιατί είναι κακή ιδέα το σοτάρισμα σε bear market? Αν δεν σορτάρεις σε bear market πότε θα σορτάρεις?

Με τόσα σκαμπανεβάσματα που έχουν κάνει οι τιμές από την έναρξη του πολέμου και μετά, είναι η χαρά του short. Σορτάρισμα και αγορά του νομίσματος με τα κέρδη ώστε να αυξάνεται το ποσοστό κατοχής χωρίς τη χρήση νέου κεφαλαίου είναι μια καλή στρατηγική ειδικά τον τελευταίο μήνα θεωρώ. Φυσικά με μελέτη και στρατηγική για το πότε πουλάς και πότε αγοράζεις, καθώς και ποιο νόμισμα θα σορτάρεις. Δεν ειναι όλα τα νομίσματα το ίδιο κατάλληλα για σορτάρισμα. 

Νομίζω πως σε κάτι που -τουλάχιστον εώς τώρα- ανεβαίνει στα μεγάλα time frames είναι ρίσκο μία short θέση γενικά. Στην τελική εάν πάρεις σήμερα btc και αύριο πέσει 70% πιθανότατα σε κάποια χρόνια να είσαι στο συν, το αντίθετο όμως; Αλλά όντως έαν ήταν να σόρταρω θα το έκανα σε bear market και εγώ.

Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο σορτάρουν το bitcoin. Όταν πέφτει το bitcoin τα αλτ πέφτουν περισσότερο, για ποιο λόγο να σορτάρει κανείς το bitcoin και όχι κάποιο alt με πολλαπλάσια κέρδη;

Επεξ/σία από snot

• Δημιουργία νέου...