Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Τι θα έλεγες να κάνουμε ένα πείραμα;

(6 μήνες minimum)

εν μερει εχεις δικιο μετα  τον σεπτεβρη εκανε καλο pump για κλεισιμο κυκλου αλλα ειδες τον αιφνιδιασμο που το εκοψε αρχες Νοεμβρη αντι δεκεμβρη.Γι αυτο τι εχεις να πεις? Ενα μηνα ηταν και τα πεισσοτερα γκρεμιστηκαν περα απο καποια που χρησιμοποιηθηκαν για να μην χασουν και ανεβηκαν.Μπορει να ξαναγινει κατι καλο, περα απο οσο εγραψα σε τσεκ ξανανεβαινει.  Το να κανουν 10% μετα απο πτωση σε τσεκ δεν αλλαζει την καθοδο.Οποιος κερδιζει καλως. Aς προσεξουμε αυτο το μηνα, τι θα συμβει και πως θα κλεισει. Βαζω σελιδοδεικτη και ραντεβου τον Δεκεμβριο! Ελπιζω να νικησεις γιατι εσοδα στην κατηφορα σου βγαινει η ψυχη!

1 ώρα πριν, icenex είπε

1) Νομιζω εχουμε φτασει σε ενα σημειο που στα κρυπτο θα εχουμε diminishing returns ακομη και στο bear market.Και γενικα αυτα τα ακραια σκαμπανεβασματα ολοενα γινονται πιο μικρα γιατι αρχιζει να υιοθετειται απο περισσοτερο κοσμο και οχι απο μερικους πρωτοπορους οπως ηταν στους προηγουμενους κυκλους.Περα απο αυτο το σεναριο σου να υπαρξει προιστορια δεν ειναι απιθανο να συμβει απλα λεω οτι δεν ειναι το ιδιο πιθανον οπως ητανε καποτε.

2)Δεν παιζει με τιποτα το 9κ στην χειροτερη να παει 20κ που και παλι δεν το κοβω οταν υπαρχουν φαλαινες που σκουπιζουν την αγορα ακομη και σε τιμες κοντα στα 40κ. Αν παει τοσο θα πουλησω οτι εχω και δεν εχω να παρω οσα περισσοτερα btc μπορω.

3)Επειδη ακριβως ζουμε πρωτογνωρα σκηνικα σε παγκοσμιο επιπεδο και βλεπω το btc να κραταει αρκετα καλα και παρα τα οσα γινονται μου δινει την ακριβως αντιθετη εντυπωση απο αυτο που προβλεπεις.

Ετσι ελεγαν πιθανον το 14 και το 18! Ισχυει οτι κατι θα αλλαξει με περισσοτερους επενδυτες.Το btc εκλεισε μαρτη 22 κατω απο  μαρτη 21 εν αντιθεσει με eth,sol,luna κα, μηπως τα παρει ο κατηφορος ολα μαζι. Οποτε βλεπουμε μηνα προς μηνα που πηγαινουν, προς στιγμην ακολουθουν τυπικη χρονια πτωσης

Επεξ/σία από kostasathv
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Να μας φωνάξεις να στα αγοράσουμε εμείς:D

Δεν ξερω αν καταλαβες τι ελεγα αλλα εννοουσα οτι θα πουλησω σπιτι,αμαξι για να παρω btc.Δεν εννοουσα να πουλησω τα alts μου.Αν καταλαβες σωστα τοτε ακυρο αυτο που εγραψα :P Στειλε info Inbox σε περιπτωση που θελεις σπιτι ή αμαξι :P 15ετιας και τα 2. :lol:

9 λεπτά πριν, kostasathv είπε

εν μερει εχεις δικιο μετα  τον σεπτεβρη εκανε καλο pump για κλεισιμο κυκλου αλλα ειδες τον αιφνιδιασμο που το εκοψε αρχες Νοεμβρη αντι δεκεμβρη.Γι αυτο τι εχεις να πεις? Ενα μηνα ηταν και τα πεισσοτερα γκρεμιστηκαν περα απο καποια που χρησιμοποιηθηκαν για να μην χασουν και ανεβηκαν.Μπορει να ξαναγινει κατι καλο, περα απο οσο εγραψα σε τσεκ ξανανεβαινει.  Το να κανουν 10% μετα απο πτωση σε τσεκ δεν αλλαζει την καθοδο.Οποιος κερδιζει καλως. Aς προσεξουμε αυτο το μηνα, τι θα συμβει και πως θα κλεισει. Βαζω σελιδοδεικτη και ραντεβου τον Δεκεμβριο! Ελπιζω να νικησεις γιατι εσοδα στον κατηφορα σου βγαινει η ψυχη!

Ετσι ελεγαν πιθανον το 14 και το 18! Ισχυει οτι κατι θα αλλαξει με περισσοτερους επενδυτες.Το btc εκλεισε μαρτη 22 κατω απο  μαρτη 21 εν αντιθεσει με eth,sol,luna κα, μηπως τα παρει ο κατηφορος ολα μαζι. Οποτε βλεπουμε μηνα προς μηνα που πηγαινουν, προς στιγμην ακολουθουν τυπικη χρονια πτωσης

Αν γινει οτι προβλεπεις ευκαιρια να πουλησω οτιδηποτε αξιας να τσιμπησω περισσοτερα κρυπτο :lol:

16 λεπτά πριν, jordaninio είπε

αναφερεσαι στο https://coinmarketcap.com/currencies/zel/ ?

ναι προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις....

1 ώρα πριν, icenex είπε

Ποσο αγορασες?

τον κύριο όγκο στα 1.328 αλλά έκανα panic sell το 75% αυτών στο 1.5

7 λεπτά πριν, icenex είπε

Δεν ξερω αν καταλαβες τι ελεγα αλλα εννοουσα οτι θα πουλησω σπιτι,αμαξι για να παρω btc.Δεν εννοουσα να πουλησω τα alts μου.Αν καταλαβες σωστα τοτε ακυρο αυτο που εγραψα :P Στειλε info Inbox σε περιπτωση που θελεις σπιτι ή αμαξι :P 15ετιας και τα 2. :lol:

Αν γινει οτι προβλεπεις ευκαιρια να πουλησω οτιδηποτε αξιας να τσιμπησω περισσοτερα κρυπτο :lol:

εννοειται, δες αντιστοιχα  αρχες 15-19 τι μπορει να γινει το 23. Ομως οπως αντιστοιχα δεν εγιναν ακριβως τα ιδια στις δυο τετραετιες,θελει προσοχη. Δλδ νομιζω πλεον θα παει στο οριζοντιο.οι καθετες ανοδοι ηταν για τις δυο προηγουμενες τετραετιες. Αυτα για τα γνωστα κρυπτο, δεν δειχνουν ιδιαιτερη ανοδο. Hold, dca πανε περιπατο.Θα πρεπει να αναπτυξουμε ικανοτητες trading μου φαινεται!

3 λεπτά πριν, snet είπε

ναι προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις....

τον κύριο όγκο στα 1.328 αλλά έκανα panic sell το 75% αυτών στο 1.5

Ο χρονος θα δειξει αν εκανες καλη επιλογη, αλλα για μενα επειδη δεν ξερω και για τι ακριβως νουμερα μιλαμε(εννοω σε νομισματα) θα ελεγα το υπολοιπο 25% να μην το πουλησεις αν δεν παει τουλαχιστον 2.5 να βγαλεις δηλαδη κοντα στα διπλα λεφτα.

Προσωπικα χωθηκα στα ada με κατι λεφτα που μαζευα οπως ειπα σε παλιοτερο ποστ μου απο το καλοκαιρι που εγινε η προηγουμενη τρελη πτωση και πηρα με 982 ευρω 1316.4 ada σε τιμη 0.746€ αυτα σκεφτομαι να τα πουλησω τουλαχιστον στα 2$ και οχι ολα λογικα μονο το 50% και απο εκει κ επειτα θα πουλαω μικροτερα ποσοστα οσο ανεβαινει κ αλλο η τιμη.Δεν ξαναδινω τα κρυπτο μου για μερικα ψωροευρω.

Και για το λογου το αληθες παρακατω το ss, σιγα μην πουλησω για να βγαλω 100€

Καταγραφή12.JPG

• Like 1

8 λεπτά πριν, icenex είπε

Ο χρονος θα δειξει αν εκανες καλη επιλογη, αλλα για μενα επειδη δεν ξερω και για τι ακριβως νουμερα μιλαμε(εννοω σε νομισματα) θα ελεγα το υπολοιπο 25% να μην το πουλησεις αν δεν παει τουλαχιστον 2.5 να βγαλεις δηλαδη κοντα στα διπλα λεφτα.

λαμπρά!

σήμερα ότι κάνει το flux έως 15:00 λόγω airdrop

όχι ότι δεν είμαι και long στο συγκεκριμένο αλλά με μικρότερα ποσά

ήδη τρώει μικροπτώσεις γιατί πουλάνε οι ανυπόμονοι!

1 ώρα πριν, snet είπε

λαμπρά!

σήμερα ότι κάνει το flux έως 15:00 λόγω airdrop

όχι ότι δεν είμαι και long στο συγκεκριμένο αλλά με μικρότερα ποσά

ήδη τρώει μικροπτώσεις γιατί πουλάνε οι ανυπόμονοι!

κόλλησε το fusion μάπα το καρπούζι με το flux!

53 λεπτά πριν, snet είπε

κόλλησε το fusion μάπα το καρπούζι με το flux!

τελικά διαβάζω ότι το airdrop θα ισχύσει για όλα τα chains Οπότε δεν χρειαζόταν μετατροπή σε native chain...απορώ γιατί δεν έστειλα περισσότερα...

μέσα σε ένα μήνα περίπου το airdrop σε parallel asset...

6 ώρες πριν, StavrosD είπε

3. Λόγω capital controls στην Ρωσία, όποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα από και προς την Ρωσία αναγκαστικά το κάνει με crypto.

Με την προυπόθεση να τα εχει ήδη. Λόγω capital controls δεν μπορεί να αγοράσει άλλα οποτε από το 3 μην περιμένεις να δεις άμεση άνοδο...

από το στόμα μου το πήρες!

image.png.cb36fb31cabc73a9685f0c45427d24a3.png

φέρτε εδώ τους youtubers!!

rollacoster

image.png.aafe0078ff2e72599c584c5a9ee73f06.png

έχω εντολή αγοράς στα 35000 λες να την πιάσει??🤪

όποιος αγοράσει τώρα στο σωστό bottom έβγαλε τη ρήτρα ρεύματος!

ζορίζεται στα 37000$

18 ώρες πριν, snet είπε

μπράβο είσαι καλός, εγώ χθες πούλησα στο χαμηλότερο δυνατό σημείο!

Το χαμηλότερο δυνατό σημείο είναι το μηδέν, οπότε μην χαλιέσαι. Και στην τελική πουλάς με dca για να αυξήσεις το μέσο όρο πώλησης. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτήν την περίοδο και με βάση πως κινούνται τα νομίσματα, το σορτάρισμα θεωρώ είναι η καλύτερη στρατηγική. 

8 ώρες πριν, StavrosD είπε

Για να σας ανεβάσω και λίγο την διάθεση:

Russia considers accepting Bitcoin for oil and gas

https://www.bbc.com/news/business-60870100

Αν αρχίσει η Ρωσία να δέχεται bitcoin για πώληση πετρελαίου και φυσικού αερίου, ξέρετε που θα πάει η τιμή;

Να προσθέσω μερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του λόγω των εξελίξεων.

1. Πολλοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν έχουν πλέον πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Όσοι έχουν crypto το ρευστοποιούν για να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους έξοδα.

2. Λόγω παγώματος των καταθέσεων Ρώσων σε Ελβετικές τράπεζες, όσοι έχουν επείγουσες πληρωμές και έχουν και crypto τα ρευστοποιούν για να πληρώσουν.

3. Λόγω capital controls στην Ρωσία, όποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα από και προς την Ρωσία αναγκαστικά το κάνει με crypto.

4. H Visa και η Mastercard πλέον δεν λειτουργούν στην Ρωσία. Μόνο με crypto μπορούν να γίνουν πολλές συναλλαγές.

5. Εντός λίγων ημερών θα αποσυνδεθούν οι Ρώσικες τράπεζες από το swift. Άρα τα crypto θα είναι από τους ελάχιστους διαθέσιμους τρόπους να στείλει ή να λάβει κάποιος χρήματα από Ρωσία.

Θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποια χώρα να πληρώνει σε bitcoin χωρίς να υπάρχει κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο. Και αν επιχειρήσει να το κάνει αυτό η Ρωσία, ίσως αντιδράσουν οι χώρες της δύσης και να επιβάλλουν περιορισμούς/κυρώσεις στα crypto, κάτι το οποίο θα είναι πολύ κακό για την τιμή του. Πολύ μπλεγμένη η κατάσταση γενικότερα χωρίς να φαίνεται σύντομα φως στο τούνελ. 

17 λεπτά πριν, zananiro είπε

Θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποια χώρα να πληρώνει σε bitcoin χωρίς να υπάρχει κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο.

Δεν έχει καν δικαίωμα η "χώρα" γιατί το ταμείο το έχει η κεντρική τράπεζα, οπότε χαιρετίσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει γουστο να γινει ακομη πιο τρελη πτωση και πεσουν τα κρυπτο μας αλλα 50% οχι τιποτα αλλο ας το κανει μετα τις 13-14 του μηνος ωστε να γινουν πρωτα approved τα 100$ btc στην nexo :P Παλι καλα και προνοησα και εβαλα κρυπτο αξιας κοντα στα 2000$ και τωρα που επεσε η αξια τους ειμαι στα 1500$

Εντωμεταξυ γινεται χαμος ακομη και στο χρηματιστηριο, ειδικα εκει ζουνε στιγμες κρυπτο και δεν εχουν συνηθισει τετοιες ασταθειες.

Αγορασατε τιποτα?Εγω εβαλα οτι ειχα κ δεν ειχα στο ada μακαρι να ειχα να βαλω κ αλλα λεφτα.Με βλεπω μεθαυριο που εχω κλειστα καποια κρυπτο μου για 30 μερες να τα βαζω για 60 μερες ή και περισσοτερο.

Εμενα αυτα ειναι τα πλανα μου εσεις τι θα κανετε?

Επεξ/σία από icenex

• Δημιουργία νέου...