NiKoSmile Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 38 λεπτά πριν, snet είπε τα περιμέναν αλλιώς και τους βγήκε πιο θετικό το σκηνικό άρα το ρίξαν στις αγορές! Νομίζω είναι διπλάσια από την αναμενόμενη και επιταχύνεται το tapering.Go figure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ακριβώς όσο αναμενόταν ανακοίνωσε, το οποίο είχε γίνει ήδη priced in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Έχω κάνει τόσο DCA από τέλη Δεκέμβρη και μετά,που αν πάμε σε Bull Run πάλι,θα φτιάξω δεύτερο rig 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, rallistas είπε Έχω κάνει τόσο DCA από τέλη Δεκέμβρη και μετά,που αν πάμε σε Bull Run πάλι,θα φτιάξω δεύτερο rig 😄 μπράβο είσαι καλός, εγώ χθες πούλησα στο χαμηλότερο δυνατό σημείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 χαιρετω και παλι ολους παλι τιθεται θεμα πεσιματος απο το μπαλκονι οπως ελεγα τελη το Σεπτεβρη και ο γεροντας ξαναεμφανιζεται και ας τον κοροιδεψαν και ας μην του εκαναν ενα like. καθυστερησε λογω οτι δεν ειχε ολοκληρωθει ο κυκλος και εχασα και εγω ενα καλο κερδος, τοτε και στη συνεχεια οποιο εκανε ανοδο. Η τεχνικη αναλυση συνεχιζεται. Μην ξεχασω να πω τα χαιρετισματα μου στον Σαλονικιο που μου εβαζε στοιχημα για 100Κ τον Δεκεμβριο. Ετσι εχασαν οπως διαβαζω 30-85 τοις εκατο του κεφαλαιου τους καποιοι,ειχα γραψει καλυτερα να μην κερδισεις παρα να χασεις. Ηταν ησυχα μεχρι τωρα, η γραβατα, καταρρακτης, Αρμαγεδων ειναι προ των πυλων. Μετα απο ενα τσεκ περιπου στο επιπεδο Ιουλιου αρχιζει. Περιπου δλδ οτι εκανε αριστερα θα κανει δεξια. Ελπιζω τελη η με το νεο χρονο να σταματησει. Προφανως τσεκ και μικροανοδοι αναμεσα. Φυλαχτε τις οικονομιες σας ,θα τις χρειαστειτε αλλα και γιατι οι τιμες θα μπουν βαθια μεσα στο 2018 με την ελπιδα να γυρισουν σε τωρινα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, kostasathv είπε χαιρετω και παλι ολους παλι τιθεται θεμα πεσιματος απο το μπαλκονι οπως ελεγα τελη το Σεπτεβρη και ο γεροντας ξαναεμφανιζεται και ας τον κοροιδεψαν και ας μην του εκαναν ενα like. καθυστερησε λογω οτι δεν ειχε ολοκληρωθει ο κυκλος και εχασα και εγω ενα καλο κερδος, τοτε και στη συνεχεια οποιο εκανε ανοδο. Η τεχνικη αναλυση συνεχιζεται. Μην ξεχασω να πω τα χαιρετισματα μου στον Σαλονικιο που μου εβαζε στοιχημα για 100Κ τον Δεκεμβριο. Ετσι εχασαν οπως διαβαζω 30-85 τοις εκατο του κεφαλαιου τους καποιοι,ειχα γραψει καλυτερα να μην κερδισεις παρα να χασεις. Ηταν ησυχα μεχρι τωρα, η γραβατα, καταρρακτης, Αρμαγεδων ειναι προ των πυλων. Μετα απο ενα τσεκ περιπου στο επιπεδο Ιουλιου αρχιζει. Περιπου δλδ οτι εκανε αριστερα θα κανει δεξια. Ελπιζω τελη η με το νεο χρονο να σταματησει. Προφανως τσεκ και μικροανοδοι αναμεσα. Φυλαχτε τις οικονομιες σας ,θα τις χρειαστειτε αλλα και γιατι οι τιμες θα μπουν βαθια μεσα στο 2018 με την ελπιδα να γυρισουν σε τωρινα επιπεδα. Ρε αρχοντα τι γραφεις? δεν καταλαβα χριστό επισης εχουμε 2022.. Περα απο αυτο μια παρατηρηση κανείς δεν εχασε 30-85% του κεφαλαιου του εκτος αν πουλησε, οποιος δεν πουλησε και απλα holdarei τοτε δεν μιλαμε για realized loss. 8 ώρες πριν, snet είπε μπράβο είσαι καλός, εγώ χθες πούλησα στο χαμηλότερο δυνατό σημείο! Μου αρεσει που σας εχω ζαλισει μπαλες εδω μεσα να κανετε dca αλλιως hold.Και να παιρνετε Profit οταν εχουμε πρασινες μερες.Παιδες η απληστια οτι πονταρετε οτι κατι θα παει κατω και πουλατε εκεινη την ωρα για να αγορασετε πιο χαμηλα ειναι πραγματικα σαν την ρουλετα το παιζεις κοκκινο-μαυρο. Τα λεω γιατι ειμαι παθων γιατι πουλησα χαμηλα τα eth μου για να βγαλω μερικα ψωροευρω και τελικα απο 1800€ που αγορασα το ενα τα πουλησα στα 1950 και μετα ειδα το νομισμα να κανει τρελο ραλλυ και να κλαιω που εχασα κοντα ενα ετησιο μισθο αν ειχα holdarei. Ελπιζω μονο να μην πουλησες με χασουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, icenex είπε Ρε αρχοντα τι γραφεις? δεν καταλαβα χριστό επισης εχουμε 2022.. Περα απο αυτο μια παρατηρηση κανείς δεν εχασε 30-85% του κεφαλαιου του εκτος αν πουλησε, οποιος δεν πουλησε και απλα holdarei τοτε δεν μιλαμε για realized loss. Μου αρεσει που σας εχω ζαλισει μπαλες εδω μεσα να κανετε dca αλλιως hold.Και να παιρνετε Profit οταν εχουμε πρασινες μερες. Ελπιζω μονο να μην πουλησες με χασουρα. δες κυκλους BTC, δεκεμβριος 2014 περιπου 7 φορες κατω απο την μεγιστη τιμη, 2018 παλι το ιδιο.Στα αλλα 10+ κατω.Δεν ειναι τυχαιο που το ΑDA(δειχνει το δρομο) και αλλα γκρεμιζονται απο αρχες σεπτεβρη πανε πρωτα εκει που ειναι να πανε και ισως τα πρωτα που θα σηκωθουν 2 φορες εγινε οποτε 1)στατιστικα λιγες πιθανοτητες να παει επανω το 2022. Ειναι ηδη ψηλα ,μαζευει επενδυτες αισιοδοξους 2) 7 φορες κατω σημαινει θα πεσει βαθεια μεσα στο 2018.Μην απορρησετε γυρω στα 9 Κ. 3)Δες δεικτη DΧY, τιμων ενεργειας,παγκοσμια κατασταση οποτε θα πεσει προς ...δεν θελω να το σκεφτομαι Δεν εχει νοημα να σιωπησω, αν ειναι να γινει bear θα γινει και να φτασει το volume 6 τρις. Απλα θα τους τα φανε. Νοημα εχει το πατριοτακι να μην πεσει απο το μπαλκονι και να γινει ο επενδυτης την καταλληλη στιγμη Αν εγραφαν για τρεχουσα αξια το ελπιζω,αν πατησαν sell... ισχυει. dca - hold στην ανοδο αν εχουμε καθοδο καταλαβαινεις τι ειναι. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από kostasathv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για να σας ανεβάσω και λίγο την διάθεση: Russia considers accepting Bitcoin for oil and gas https://www.bbc.com/news/business-60870100 Αν αρχίσει η Ρωσία να δέχεται bitcoin για πώληση πετρελαίου και φυσικού αερίου, ξέρετε που θα πάει η τιμή; Να προσθέσω μερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του λόγω των εξελίξεων. 1. Πολλοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν έχουν πλέον πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Όσοι έχουν crypto το ρευστοποιούν για να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους έξοδα. 2. Λόγω παγώματος των καταθέσεων Ρώσων σε Ελβετικές τράπεζες, όσοι έχουν επείγουσες πληρωμές και έχουν και crypto τα ρευστοποιούν για να πληρώσουν. 3. Λόγω capital controls στην Ρωσία, όποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα από και προς την Ρωσία αναγκαστικά το κάνει με crypto. 4. H Visa και η Mastercard πλέον δεν λειτουργούν στην Ρωσία. Μόνο με crypto μπορούν να γίνουν πολλές συναλλαγές. 5. Εντός λίγων ημερών θα αποσυνδεθούν οι Ρώσικες τράπεζες από το swift. Άρα τα crypto θα είναι από τους ελάχιστους διαθέσιμους τρόπους να στείλει ή να λάβει κάποιος χρήματα από Ρωσία. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από StavrosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, kostasathv είπε Δεν εχει νοημα να σιωπησω Τι θα έλεγες να κάνουμε ένα πείραμα; (6 μήνες minimum) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, StavrosD είπε Για να σας ανεβάσω και λίγο την διάθεση: Russia considers accepting Bitcoin for oil and gas https://www.bbc.com/news/business-60870100 Αν αρχίσει η Ρωσία να δέχεται bitcoin για πώληση πετρελαίου και φυσικού αερίου, ξέρετε που θα πάει η τιμή; Να προσθέσω μερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του λόγω των εξελίξεων. 1. Πολλοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν έχουν πλέον πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Όσοι έχουν crypto το ρευστοποιούν για να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά τους έξοδα. 2. Λόγω παγώματος των καταθέσεων Ρώσων σε Ελβετικές τράπεζες, όσοι έχουν επείγουσες πληρωμές και έχουν και crypto τα ρευστοποιούν για να πληρώσουν. 3. Λόγω capital controls στην Ρωσία, όποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα από και προς την Ρωσία αναγκαστικά το κάνει με crypto. 4. H Visa και η Mastercard πλέον δεν λειτουργούν στην Ρωσία. Μόνο με crypto μπορούν να γίνουν πολλές συναλλαγές. 5. Εντός λίγων ημερών θα αποσυνδεθούν οι Ρώσικες τράπεζες από το swift. Άρα τα crypto θα είναι από τους ελάχιστους διαθέσιμους τρόπους να στείλει ή να λάβει κάποιος χρήματα από Ρωσία. δε νομίζω να βλέπεις καθόλου Παζόπουλο;😅 πάντως σήμερα είναι η μέρα του flux: sell στο ΑΤΗ ή HODL και10% airdrop ?? εδώ σε θέλω, κλίνω προς το 1ο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από snet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, kostasathv είπε δες κυκλους BTC, δεκεμβριος 2014 περιπου 7 φορες κατω απο την μεγιστη τιμη, 2018 παλι το ιδιο.Στα αλλα 10+ κατω.Δεν ειναι τυχαιο που το ΑDA(δειχνει το δρομο) και αλλα γκρεμιζονται απο αρχες σεπτεβρη πανε πρωτα εκει που ειναι να πανε και ισως τα πρωτα που θα σηκωθουν 2 φορες εγινε οποτε 1)στατιστικα λιγες πιθανοτητες να παει επανω το 2022. Ειναι ηδη ψηλα ,μαζευει επενδυτες αισιοδοξους 2) 7 φορες κατω σημαινει θα πεσει βαθεια μεσα στο 2018.Μην απορρησετε γυρω στα 9 Κ. 3)Δες δεικτη DΧY, τιμων ενεργειας,παγκοσμια κατασταση οποτε θα πεσει προς ...δεν θελω να το σκεφτομαι Δεν εχει νοημα να σιωπησω, αν ειναι να γινει bear θα γινει και να φτασει το volume 6 τρις. Απλα θα τους τα φανε. Νοημα εχει το πατριοτακι να μην πεσει απο το μπαλκονι και να γινει ο επενδυτης την καταλληλη στιγμη Αν εγραφαν για τρεχουσα αξια το ελπιζω,αν πατησαν sell... ισχυει. dca - hold στην ανοδο αν εχουμε καθοδο καταλαβαινεις τι ειναι. 1) Νομιζω εχουμε φτασει σε ενα σημειο που στα κρυπτο θα εχουμε diminishing returns ακομη και στο bear market.Και γενικα αυτα τα ακραια σκαμπανεβασματα ολοενα γινονται πιο μικρα γιατι αρχιζει να υιοθετειται απο περισσοτερο κοσμο και οχι απο μερικους πρωτοπορους οπως ηταν στους προηγουμενους κυκλους.Περα απο αυτο το σεναριο σου να υπαρξει προιστορια δεν ειναι απιθανο να συμβει απλα λεω οτι δεν ειναι το ιδιο πιθανον οπως ητανε καποτε. 2)Δεν παιζει με τιποτα το 9κ στην χειροτερη να παει 20κ που και παλι δεν το κοβω οταν υπαρχουν φαλαινες που σκουπιζουν την αγορα ακομη και σε τιμες κοντα στα 40κ. Αν παει τοσο θα πουλησω οτι εχω και δεν εχω να παρω οσα περισσοτερα btc μπορω. 3)Επειδη ακριβως ζουμε πρωτογνωρα σκηνικα σε παγκοσμιο επιπεδο και βλεπω το btc να κραταει αρκετα καλα παρα τα οσα γινονται μου δινει την ακριβως αντιθετη εντυπωση απο αυτο που προβλεπεις. 11 λεπτά πριν, snet είπε δε νομίζω να βλέπεις καθόλου Παζόπουλο;😅 πάντως σήμερα είναι η μέρα του flux: sell στο ΑΤΗ ή HODL και10% airdrop ?? εδώ σε θέλω, κλίνω προς το 1ο Ποσο αγορασες? Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordaninio Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε δε νομίζω να βλέπεις καθόλου Παζόπουλο;😅 πάντως σήμερα είναι η μέρα του flux: sell στο ΑΤΗ ή HODL και10% airdrop ?? εδώ σε θέλω, κλίνω προς το 1ο αναφερεσαι στο https://coinmarketcap.com/currencies/zel/ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 57 λεπτά πριν, icenex είπε Αν παει τοσο θα πουλησω οτι εχω και δεν εχω να παρω οσα περισσοτερα btc μπορω. Να μας φωνάξεις να στα αγοράσουμε εμείς:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις