Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ ετοιμάζομαι για τούμπα!

είμαι στα 80% προς τα κάτω και 20% προς τα πάνω!

εν τω μεταξύ όσοι είχαν cro ονόματα δε λέμε βούλιαξαν κυριολεκτικά!

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, snet είπε

Γενικά τα περισσότερα alts έχουν βουλιάξει, θα γίνει καλό ξεκαθάρισμα έτσι όπως πάει η δουλειά. Πάντως δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά σε σύντομο διάστημα κοντά στα 37.5κ. Είναι πολύ σημαντικό να αντέξει γιατί μετά θεωρώ θα έχει απότομη κατηφόρα. 😬

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Εντωμεταξύ ενώ το σύμπαν λιώνει το ρούβλι έχει κάνει ένα bull run +130%. Το έχουν σκοτώσει οι κυρώσεις 🙃

image.png.d2d23574eead2c6f4100291ba0f18374.png

H ευρώπη είναι λες και πυροβολάει τα πόδια της. Δεν είναι μόνο η ακρίβεια που έχει γονατίσει όλα τα νοικοκυρία είναι η ενέργεια είναι τα καύσιμα που πλέον η βενζίνα μόνο την χώρα μας πάει καρφωτή για πάνω από 2.1.

Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό τον παραλογισμό και ουσιαστικά καμία διάθεση για συμβιβασμό και επιδίωξη τερματισμού του πολέμου. 

Eδώ στέλνουν όπλα, βάζουν νέες κυρώσεις που θα φέρουν νέα οικονομικά προβλήματα στην ίδια την Ευρώπη. Mιλάμε για παραφροσύνη. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν πριν ξεσηκωθεί ο κόσμος. 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chek2fire είπε

H ευρώπη είναι λες και πυροβολάει τα πόδια της. Δεν είναι μόνο η ακρίβεια που έχει γονατίσει όλα τα νοικοκυρία είναι η ενέργεια είναι τα καύσιμα που πλέον η βενζίνα μόνο την χώρα μας πάει καρφωτή για πάνω από 2.1.

Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό τον παραλογισμό και ουσιαστικά καμία διάθεση για συμβιβασμό και επιδίωξη τερματισμού του πολέμου. 

Eδώ στέλνουν όπλα, βάζουν νέες κυρώσεις που θα φέρουν νέα οικονομικά προβλήματα στην ίδια την Ευρώπη. Mιλάμε για παραφροσύνη. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν πριν ξεσηκωθεί ο κόσμος. 

να μη θίξω και το ότι γίνεται όλο και πιο αρνητική στα crypto...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Εντωμεταξύ ενώ το σύμπαν λιώνει το ρούβλι έχει κάνει ένα bull run +130%. Το έχουν σκοτώσει οι κυρώσεις 🙃

image.png.d2d23574eead2c6f4100291ba0f18374.png

capital controls. Εχουν κλειδωθει ολα τα κεφαλαια ρωσσια. Είναι ποιος θα λυγίσει πρωτος

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά ήθελα βοήθεια

Σήμερα παρέλαβα τη κάρτα της binance βάζοντας την στο ΑΤΜ μου ζητήθηκε κωδικός δεν θυμόμουν αν είχα βάλει κωδικό όταν την παραγγειλα και για να πάω παρακάτω έβαλα έναν στάνταρ κωδικό που βάζω συνήθως για πιν κάρτας προφανώς ήταν λάθος διότι κατά την παραγγελία δεν μου ζήτησε ποτέ να προσθέσω πιν αλλά θα μπήκε ένας δικός τους κωδικός αυτόματα

Τέλος πάντων φεύγω από το ΑΤΜ εφόσον δεν ήξερα το πιν μετά από κάποιες προσπάθειες

Κοιτάω τώρα το app και βλέπω ότι η κάρτα είναι suspended προφανώς έγινε αναστολή λειτουργίας λόγω του λάθος πιν κ θα μπλοκάρε. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση αλλά δεν βγάζω άκρη

Εδώ στο φόρουμ καμία ιδέα πως μπορώ να την επαναφέρω ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

αν το δεις συνολικά έχουν γίνει πάρα πολλοί συμβιβασμοί απο Ομπάμα και επειτα(εισβολή 2014,Συρία,Βόρεια Αφρική).Κάποια στιγμή θα πατούσε πόδι και η αμερική

2 λεπτά πριν, Melinath είπε

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά ήθελα βοήθεια

Σήμερα παρέλαβα τη κάρτα της binance βάζοντας την στο ΑΤΜ μου ζητήθηκε κωδικός δεν θυμόμουν αν είχα βάλει κωδικό όταν την παραγγειλα και για να πάω παρακάτω έβαλα έναν στάνταρ κωδικό που βάζω συνήθως για πιν κάρτας προφανώς ήταν λάθος διότι κατά την παραγγελία δεν μου ζήτησε ποτέ να προσθέσω πιν αλλά θα μπήκε ένας δικός τους κωδικός αυτόματα

Τέλος πάντων φεύγω από το ΑΤΜ εφόσον δεν ήξερα το πιν μετά από κάποιες προσπάθειες

Κοιτάω τώρα το app και βλέπω ότι η κάρτα είναι suspended προφανώς έγινε αναστολή λειτουργίας λόγω του λάθος πιν κ θα μπλοκάρε. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση αλλά δεν βγάζω άκρη

Εδώ στο φόρουμ καμία ιδέα πως μπορώ να την επαναφέρω ?

Το πιν δεν το βαζεις εσυ. Το βλέπεις μεσα απο την εφαρμογή ποιο είναι. Ανοιξε τικετ στο support

2 ώρες πριν, snet είπε

Το crypto.com ξεφτιλισε τα cashbacks και έριξε τα επιτόκια στα staked cro οπότε έπεσε και κράξιμο και μαζικό ξεφορτωμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tcktcktck είπε

αν το δεις συνολικά έχουν γίνει πάρα πολλοί συμβιβασμοί απο Ομπάμα και επειτα(εισβολή 2014,Συρία,Βόρεια Αφρική).Κάποια στιγμή θα πατούσε πόδι και η αμερική

Χθες Κριμαία, σήμερα Ουκρανία, αύριο Μολδαβία, μεθαύριο ?

Αφήστε τα πολιτικού περιεχομένου καλύτερα.

(Πιάστε τα αθλητικά, UEFA κλπ.)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Doubt είπε

Χθες Κριμαία, σήμερα Ουκρανία, αύριο Μολδαβία, μεθαύριο ?

Αφήστε τα πολιτικού περιεχομένου καλύτερα.

(Πιάστε τα αθλητικά, UEFA κλπ.)

δλδ για να πιάσουμε και τα αθλητικά πληρώνουμε και γουστάρουμε ε? H βενζίνα στο θεό, τρόφιμα σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν στην αγορά γιατί μπορoύν να τυπώσουν χρήμα αλλά όχι τρόφιμα, η ενέργεια και αυτή στο θεό και όλα αυτά για την Ουρκανία.

Αμά σας αρέσει αυτή η κατάσταση εγώ πάω πάσο

• Confused 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, chek2fire είπε

τρόφιμα σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν στην αγορά

Αναφορά σε κείμενο

_20220408121228.jpg

Δημοσ.

sorry αλλά δε μπορώ χωρίς food άσε που όλο το βράδυ το πέρασα μπροστά στα charts και άκρη δεν έβγαλα

πολύ ισχυρή αντίσταση προς τα πάνω, ίσως λίγο πιο εύκολα τα προς τα κάτω αλλά δε λέει να πάρει κλίση να ησυχάσουμε τουλάχιστον!

έχω φάει τα κεριά με το κουταλάκι!

Δημοσ.

τα περιμέναν αλλιώς και τους βγήκε πιο θετικό το σκηνικό άρα το ρίξαν στις αγορές!

• Δημιουργία νέου...