InsWat Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Το 0.12 θα αποδειχθεί καλό να πατσίσεις αν η τιμή μετά ανέβει. Αν πέσει όμως στο 0.01 δεν θα είναι καλό. Για αυτό ρωτάω. Που πιστεύει ότι θα είναι η σφαγή ( ή έστω ο προσωρινός πάτος για να σου δώσει δυνατότητα εξόδου πιο ψηλά) Αν πάλι κάνετε hodl για 4-5 χρόνια δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να συζητάμε για τιμές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν το BTC πέσει άλλο ένα -10% με consolidation, πολλά alts θα χτυπηθούν με -30%. Οπωσδήποτε όταν βρίσκονται στο -80% από τα ATH τους είναι σοβαρές ευκαιρίες. Στο -90% είναι υπερπροσφορά. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Εγω τελικα αγορασα αρκετα ada χθες με κατι λεφτα που τα μαζευω(φασουλι φασουλι) απο την πτωση του προηγουμενου καλοκαιριου.Αν και το ατιμο επεσε και αλλο ειδα 24h low τα 0.70€ εγω αγορασα στα 0.746 ενω τωρα ειναι γυρω στα 0.73 Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος γιατι οπως ειπα ειχα χασει την ευκαιρια στο παρελθον να μπω σε τετοιες τιμες τωρα αν πεσει κ αλλο και φτασει και 50 σεντ, ε τι να πω θα κοψω τον κωλο μου να βαλω και τοτε το κατιτις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Τα περισσότερα alts είναι σε τιμή άνοιξης 21, αρκετά δελεαστικό. Αν συνεχίσει η πτώση του bitcoin όμως... Πάντως τις τελευταίες μέρες βλέπω Nasdaq / sp500 να τρώνε κάτι -2.5% και το bitcoin να κρατιέται σχετικά καλά, επίσης οι φάλαινες φαίνεται πως αγοράζουν και είμαστε σε extreme fear για μήνες. Ίσως να είμαστε σε bottom, πήρα κάτι μικρά ποσά σε alts αν και θεωρώ εξίσου πιθανή μία βουτιά προς τα 30k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Silverage είπε Hold. Έχω μαζέψει μεγάλο ποσό και περιμένω την κατάλληλη σφαγή για να μπώ. Με λιγα λογια τζογαρεις σε μια τιμη που εχεις στο μυαλο γιατι κατι αντιστοιχο εκανα στο παρελθον και εχασα αρκετα κερδη γιατι τελικα αντι να κατεβει κ αλλο η τιμη στην δικη μου περιπτωση πηρε το ανηφορο.Και απο τοτε αποφασισα να μπαινω καθε φορα που θεωρω οτι ειναι καλη τιμη και μην σκαω μετα αν τυχον πεσει κ αλλο, γιατι την εχω πατησει αντιστοιχα και σε αυτες τις περιπτωσεις πουμ μπηκα και τελικα επεσε αλλο ενα μεγαλο ποσοστο πιο κατω. Δεν ξερω το να προσπαθησεις να εχεις το σωστο timing του ποτε να αγορασεις η να πουλησεις αντιστοιχα το θεωρω καθαρα τζογο και κωλοφαρδια.Και για αυτο εγω πλεον χρησιμοποιω το dca σαν στρατηγικη. Ειχα αγορασει ada με μεσο ορο αγορας 1.34 λογικα τωρα παιζει να ειμαι κοντα στο 1 με αυτα που αγορασα τωρα.. 6 λεπτά πριν, snot είπε Τα περισσότερα alts είναι σε τιμή άνοιξης 21, αρκετά δελεαστικό. Αν συνεχίσει η πτώση του bitcoin όμως... Πάντως τις τελευταίες μέρες βλέπω Nasdaq / sp500 να τρώνε κάτι -2.5% και το bitcoin να κρατιέται σχετικά καλά, επίσης οι φάλαινες φαίνεται πως αγοράζουν και είμαστε σε extreme fear για μήνες. Ίσως να είμαστε σε bottom, πήρα κάτι μικρά ποσά σε alts αν και θεωρώ εξίσου πιθανή μία βουτιά προς τα 30k Ναι ειναι πολυ πιθανο σεναριο να πεσουμε κ αλλο, αλλα αμα τελικα δεν πεσουμε γιατι να μην αγορασουμε λιγα τωρα και να ειμαστε καλυμενοι και στα 2 σεναρια.Αυτο λεω και στον φιλο στο απο πανω σχολιο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, icenex είπε Ναι ειναι πολυ πιθανο σεναριο να πεσουμε κ αλλο, αλλα αμα τελικα δεν πεσουμε γιατι να μην αγορασουμε λιγα τωρα και να ειμαστε καλυμενοι και στα 2 σεναρια.Αυτο λεω και στον φιλο στο απο πανω σχολιο μου. Σωστά τα λες, όπως έγραψα ψώνισα και εγώ κάτι μικρά ποσά σε alts. Απλά αν μιλάγαμε για bitcoin δεν θα ανησυχούσα καθόλου, όσο πιο πολύ πέφτει τόσο πιο πολύ θα αγοράζω. Τα alts όμως είναι άλλη ιστορία και νομίζω πως σε αρκετά η αξία τους θα μηδενιστεί αν το bitcoin συνεχίσει να πέφτει για μεγάλο διάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, InsWat είπε Σε τι τιμή είναι η σφαγή ; Από απορία Απο $29.000 και κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 51 minutes ago, Silverage said: Απο $29.000 και κάτω To bottom του Μαϊου '21 είναι όντως κρίσιμο σημείο. Βέβαια μια πτώση από τις $38Κ στις 30-32Κ θα ισοπεδώσει πολλά altcoins (ακόμη και solid gems) πηγαίνοντας τα από το -80-85% στο -95%. Οπως και να 'χει, φαίνεται πως οι επόμενοι μήνες (ίσως και το επόμενο έτος) θα είναι περίοδος ευκαιριών για έρευνα, μελέτη κι επένδυση. Αυτές τις αιματηρές, νεκρές περιόδους γίνονται οι σοβαρές επενδύσεις - πάντα με τη ματιά στο επόμενο bull run, είτε είναι το '23 είτε το '25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Οσο ειναι ο πολεμος σε εξελιξη , ποσο μαλλον αν οξυνθει, θα υπαρχει ρευστοτητα στις αγορες. Οπως επισης και η αντιστοιχη κλιμακωση της πανδημιας στην Κινα , που επηρεαζει την εφοδιαστικη αλυσιδα. Συνηθως σε τετοιες περιστασεις το χρημα καταφευγει σε πιο ασφαλεις επενδυσεις. Οσο αφορα τον κρυπτοχωρο , αναμονη σε stablecoins μεχρι να ξεκαθαρισουν καπως τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, icenex είπε Με λιγα λογια τζογαρεις σε μια τιμη που εχεις στο μυαλο γιατι κατι αντιστοιχο εκανα στο παρελθον και εχασα αρκετα κερδη γιατι τελικα αντι να κατεβει κ αλλο η τιμη στην δικη μου περιπτωση πηρε το ανηφορο.Και απο τοτε αποφασισα να μπαινω καθε φορα που θεωρω οτι ειναι καλη τιμη και μην σκαω μετα αν τυχον πεσει κ αλλο, γιατι την εχω πατησει αντιστοιχα και σε αυτες τις περιπτωσεις πουμ μπηκα και τελικα επεσε αλλο ενα μεγαλο ποσοστο πιο κατω. Δεν ξερω το να προσπαθησεις να εχεις το σωστο timing του ποτε να αγορασεις η να πουλησεις αντιστοιχα το θεωρω καθαρα τζογο και κωλοφαρδια.Και για αυτο εγω πλεον χρησιμοποιω το dca σαν στρατηγικη. Ειχα αγορασει ada με μεσο ορο αγορας 1.34 λογικα τωρα παιζει να ειμαι κοντα στο 1 με αυτα που αγορασα τωρα.. Πιστεύω τα 29k του bitcoin είναι καλή τιμή γιατί δύσκολα θα πέσει παρακάτω με τόσα λεφτά που έχουν χώσει διάφορες εταιρίες. Αν πέσει, ok, κρίμα αλλά είναι μια τιμή που νιώθω σιγουριά γιατί θεωρώ είναι εύκολο να ξεπεραστεί σε περίπτωση bullrun. Αν γίνει χαμός και πέσει και κάτω απο τα 20k τότε θα βάλω και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Silverage είπε Πιστεύω τα 29k του bitcoin είναι καλή τιμή γιατί δύσκολα θα πέσει παρακάτω με τόσα λεφτά που έχουν χώσει διάφορες εταιρίες. Αν πέσει, ok, κρίμα αλλά είναι μια τιμή που νιώθω σιγουριά γιατί θεωρώ είναι εύκολο να ξεπεραστεί σε περίπτωση bullrun. Αν γίνει χαμός και πέσει και κάτω απο τα 20k τότε θα βάλω και άλλα. Αυτοί που αγόρασαν στα 29κ και με ένα δολάριο κέρδος να πουλήσουν ανά κοιν θα βγάλουν καλό κέρδος οπότε δεν θεωρώ αυτό σημαντικό αποτρεπτικό μέσο. Ειδικά αν οι φάλαινες που ξέρουν τη συμπεριφορά της αγοράς και έχουν ψυχραιμία θελήσουν να τους χτυπήσουν εκμεταλλευόμενοι τη χαμηλή ρευστότητα των ανταλλακτηριων σε btc. Και τα 20κ είναι πιθανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναμπώ στο Cardano σιγά σιγά σε διαστήματα.Περσυ με ξελάσπωσε που είχα αγορές 0.85-1€ και βγήκα στα 2€. Αλήθεια όμως δεν ξέρω τι θα κάνει πλέον. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από rallistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Θεωρώ πως θα μας απασχολήσει και στον επόμενο κύκλο. Και να μην πιστεύεις τεχνολογικα σε αυτό δεν μπορείς να παραβλέψεις το φανατικό κοινό του που προσδίδει μεσιανικά χαρακτηριστικά στον ιδρυτή. Και να πέσει από τη δεκάδα στον επόμενο κύκλο θα κάνει νέο ath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2022 στις 7:23 ΜΜ, tcktcktck είπε Αυτοί που αγόρασαν στα 29κ και με ένα δολάριο κέρδος να πουλήσουν ανά κοιν θα βγάλουν καλό κέρδος οπότε δεν θεωρώ αυτό σημαντικό αποτρεπτικό μέσο. Ειδικά αν οι φάλαινες που ξέρουν τη συμπεριφορά της αγοράς και έχουν ψυχραιμία θελήσουν να τους χτυπήσουν εκμεταλλευόμενοι τη χαμηλή ρευστότητα των ανταλλακτηριων σε btc. Και τα 20κ είναι πιθανα Θεωρώ ότι για να πέσει στα 20κ θα πρέπει να έχει γίνει τέτοιος χαμός στις αγορές και στις οικονομίες των χωρών που θα μιλάμε για κραχ, θα κλάψουν μανούλες. Μιλάμε για περίπου 50% πτώση. Καλά, για τα alts δεν το συζητώ, σε πολλά θα μηδενιστεί η αξία τους. Να δούμε πως θα επηρεάσουν την τιμή του οι ανακοινώσεις για περαιτέρω αύξηση των επιτοκίων στην Αμερική, νομίζω την Τετάρτη θα γίνουν αν δεν κάνω λάθος. Αν δείξει χαρακτήρα θα είναι καλό σημάδι. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις