icenex Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Ωραιοι κατι αντιστοιχο κανω κ εγω stake/hold απλα μεχρι τωρα δεν εβαζα αλλα λεφτα και επειδη τωρα εχει φτασει αρκετα χαμηλα το cardano λεω να παρω μερικα γιατι παλια χτυπαγα το κεφαλι μου που δεν προλαβα να αγορασω στα 70-80 σεντς και εντελει αγορασα πανω απο 1$+ 1.34 αν θυμαμαι καλα εχω μεσο ορο αγορας.
NiKoSmile Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δε πα να πέφτουν, γίναμε σκληρόπετσοι πλέον. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για DCA. Θα τους τα πουλήσουμε ψηλά
pp6210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, icenex είπε Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το συναισθημα σας σε πολλους απο εσας αυτες τις μερες.Αγοραζετε?Πουλατε?Hold? Σκεφτομαι να τσιμπησω μερικα ada για να ριξω και αλλο τον μεσο ορο αγορας μου. λιγο dca σε οσα εχεις αγορασμενα ψηλα ειναι πάντα καλη ιδεα, γιατι θα μπορεσεις να απεμπλακεις χαμηλοτερα...αλλα ειναι και εκεινα που δεν εχεις μπει κ σε δελεαζουν με τις χαμηλες τιμες τους... αμα δε εχεις τα διαθεσιμα με 10% επιτοκιο στο earn, θα το σκεφτεις 2 φορες να κανεις κινηση!
Doubt Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, pp6210 είπε αμα δε εχεις τα διαθεσιμα με 10% επιτοκιο στο earn Binance?
molot12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Εάν δεν μπορεί κάποιος να αποπληρώσει το δάνειο στην Binance στο margin trade ☹️ τι γίνεται; Εντάξει ξέρω ότι αν φτάσεις χαμηλα γίνεται liquidation, μετά ; Το δάνειο χάνεται με τα crypto η παραμένει ένα μέρος του ; Αν δεν πληρωθει ποτε ; Ο χρήστης προφανως δεν μπορεί να δανειστεί ποτε ξανά σωστά ; Μπορεί όμως να συνεχίσει το trading στο spot wallet, η παγωνει ο λογαριασμός του γενικα και μπαίνει σε μαυρη λιστα ; Μπορεί η Binance να κινηθεί νομικα εναντίον του ; Ξέρει κάποιος ;
snet Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, molot12 είπε Εάν δεν μπορεί κάποιος να αποπληρώσει το δάνειο στην Binance στο margin trade ☹️ τι γίνεται; Εντάξει ξέρω ότι αν φτάσεις χαμηλα γίνεται liquidation, μετά ; Το δάνειο χάνεται με τα crypto η παραμένει ένα μέρος του ; Αν δεν πληρωθει ποτε ; Ο χρήστης προφανως δεν μπορεί να δανειστεί ποτε ξανά σωστά ; Μπορεί όμως να συνεχίσει το trading στο spot wallet, η παγωνει ο λογαριασμός του γενικα και μπαίνει σε μαυρη λιστα ; Μπορεί η Binance να κινηθεί νομικα εναντίον του ; Ξέρει κάποιος ; δάνειο χωρίς collateral ?
molot12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Εννοείται τα crypto είναι το collateral. Ξέρει τελικά καποιος τι γίνεται; Αν και πολυ φοβάμαι ότι.... συντομα θα παθω και θα μάθω 😞😭
Bourdoulas Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μπορείς να φτάσεις στο 0 όχι μείον. Θα χάσεις ότι είχες βάλει.
pp6210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Doubt είπε Binance? ναι φιλε μου αλλα τωρα ειδα το κατεβασε στο 5%, εγω προλαβα και το locked UST με 18.95%, θελει συνεχως τσεκ
snet Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 καλά τι απατεώνες είναι εκεί στην binance!! Μόλις μαζέψανε κεφάλαιο κατεβάσαν το επιτόκιο... απλά μέσα στην binance είναι ΙΣΩΣ λίγο πιο ασφαλή από το anchor protocol...
tcktcktck Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μήπως προδίδουν κάποια κίνηση τα επιτόκια 56 λεπτά πριν, pp6210 είπε ναι φιλε μου αλλα τωρα ειδα το κατεβασε στο 5%, εγω προλαβα και το locked UST με 18.95%, θελει συνεχως τσεκ Busd & usdt στο 10% το flexi ακόμη. Άρα μάλλον για κάτι άλλο μιλάτε
snet Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 40 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Μήπως προδίδουν κάποια κίνηση τα επιτόκια ήταν προσχεδιασμένο, τελικά θα το βγάλουν γύρω στα 15% ώστε να πληρώσουν στους πελάτες τα επιτόκια και να τους μείνει και κέρδος... αυτά για το ust για τα υπόλοιπα και ναι και όχι...
Silverage Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, icenex είπε Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το συναισθημα σας σε πολλους απο εσας αυτες τις μερες.Αγοραζετε?Πουλατε?Hold? Σκεφτομαι να τσιμπησω μερικα ada για να ριξω και αλλο τον μεσο ορο αγορας μου. Hold. Έχω μαζέψει μεγάλο ποσό και περιμένω την κατάλληλη σφαγή για να μπώ. 2
InsWat Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Silverage είπε Hold. Έχω μαζέψει μεγάλο ποσό και περιμένω την κατάλληλη σφαγή για να μπώ. Σε τι τιμή είναι η σφαγή ; Από απορία
rallistas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, InsWat είπε Σε τι τιμή είναι η σφαγή ; Από απορία Νομίζω είναι σχετικό το πεδίο για τον καθένα.Για μένα ας πούμε πχ τα 0.12-13 που είναι τώρα το GALA ήταν πολύ καλή ευκαιρία να πατσίσω κάτι αγορές στο 0.40-0.45.
Προτεινόμενες αναρτήσεις