Diinekis21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Για όποιον δε το εμφανίζει: πηγαίνετε να αγοράσετε crypto βγάζει warning μήνυμα πατάτε αποδοχή πηγαίνετε πίσω χωρίς να αγοράσετε (εκτός αν θέλετε ) εμφανίζει πλέον τα quest! 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foreli Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Για όποιον δε το εμφανίζει: πηγαίνετε να αγοράσετε crypto βγάζει warning μήνυμα πατάτε αποδοχή πηγαίνετε πίσω χωρίς να αγοράσετε (εκτός αν θέλετε ) εμφανίζει πλέον τα quest! thank you ❤️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Έπεσε πολύ η αξία του δώρου. Σήμερα δίνουν 4,5€ σε dot. Το Nexo μπαίνει στη binance σε λίγο. Με την ανακοίνωση τα σακούλια κάποιων εδώ πρέπει να έχουν φουσκώσει σε αξία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Έπεσε πολύ η αξία του δώρου. Σήμερα δίνουν 4,5€ σε dot. Έχει 2 courses, 1 για κρυπτο γενικά κι 1 για polkadot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχει 2 courses, 1 για κρυπτο γενικά κι 1 για polkadot. ναι το αλλαξαν σε 2 και 2,5 αντιστοιχα την αξία. Χαζοί είναι? Αφού βγηκε σε όλα τα φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, tcktcktck είπε ναι το αλλαξαν σε 2 και 2,5 αντιστοιχα την αξία. Χαζοί είναι? Αφού βγηκε σε όλα τα φόρουμ Τα πούλησα κιόλας μη μου τα πάρουν πίσω. Αγόρασα 5€ DOT σε άλλο site μη τυχόν γίνει κανένα rally και κλαίω μετά. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Εγω προλαβα και εβγαλα και screenshot που λεει 4 και 7.5. Στο support ειπαν να περιμενω 24 ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 12:42 ΜΜ, snet είπε Πιστεύω πολύ καλή φάση αν δε βαρέσει κανόνι η nexo ήμουν δύσπιστος στην αρχή, μέχρι που δεν κοιμήθηκα το βράδυ που τους έστειλα το 1Κ αλλά σήμερα ενεργοποιήθηκε και η κάρτα nexo και το επιτόκιο μπαίνει καθημερινά σε flexible καταθέσεις που απλά κάθονται! επίσης να πω ότι όντως έλαβα 100$ σε BTC σαν bonus κατάθεσης στη NEXO! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, snet είπε επίσης να πω ότι όντως έλαβα 100$ σε BTC σαν bonus κατάθεσης στη NEXO! Cashback από την κάρτα λέει τίποτα; ή είναι μόνο cryptoback? Σκέφτομαι να έχω κάποια ευρώ εκεί ανοιχτά, να παίρνω το 4% επιτόκιο και να ξοδεύω από εκεί μέσω κάρτας/gpay αν υπάρχει κάποιο σημαντικό όφελος. Bye bye τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Cashback από την κάρτα λέει τίποτα; ή είναι μόνο cryptoback? Σκέφτομαι να έχω κάποια ευρώ εκεί ανοιχτά, να παίρνω το 4% επιτόκιο και να ξοδεύω από εκεί μέσω κάρτας/gpay αν υπάρχει κάποιο σημαντικό όφελος. Bye bye τράπεζες. Earn up to 2% back in BTC or NEXO σε BTC είναι 0,5% νομίζω... Αναφορά σε κείμενο Spend the Available Credit The card is tied to Nexo’s Instant Crypto Credit Lines. All purchases are deducted automatically from your available credit line while your portfolio remains intact. είναι λίγο πολύπλοκο και δε το έχω δοκιμάσει! νομίζω ότι αν αφαιρείς από credit line το αντίστοιχο ποσό δεν τοκίζεται! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από snet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δεν μου πολυαρέσει αυτό που διαβάζω. Τι credit line? Με δανεικά κάνεις τις αγορές σου δηλαδή; στυλ πιστωτικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν μου πολυαρέσει αυτό που διαβάζω. Τι credit line? Με δανεικά κάνεις τις αγορές σου δηλαδή; στυλ πιστωτικής; παράδειγμα σαν platinum τα όρια πάνε κάπως έτσι: δηλαδή μπορώ να κάνω αγορές έως 473.11$ με 0% επιτόκιο αλλά ότι ποσό αγοράζω δεν θα τοκίζεται σαν ποσό μέσα στο πορτοφόλι μου μέχρι να κάνω πχ νέα κατάθεση και πληρώσω ότι έχω πάρει ως credit... βέβαια στις αγορές έχω και 2% επιστροφή τέλος το nexo έχει ανέβει αυτές τι μέρες και είμαι σε δίλημμα να το κρατήσω να είμαι platinum ή να το πουλήσω και να βγάλω κέρδος από τα nexo tokens?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το συναισθημα σας σε πολλους απο εσας αυτες τις μερες.Αγοραζετε?Πουλατε?Hold? Σκεφτομαι να τσιμπησω μερικα ada για να ριξω και αλλο τον μεσο ορο αγορας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Hold/stake και ψιλοαγορες με κανενα περισσευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 DCA μόνο σε BTC τους τελευταίους μήνες αν και πολλά alt έχουν έρθει σε επίπεδα που με ψήνει για αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις