tcktcktck Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, thanosbrt είπε Μπορεί κάποιος να μου πει αν οι SEPA καταθέσεις έχουν ενεργοποιηθεί και πάλι για Binance; Γιατί είχα μείνει στην ακύρωσή τους πριν αρκετούς μήνες και από τότε έκανα top up σε άλλο ανταλλακτήριο, οπότε έχω χάσει επαφή. Και αν ναι - που νομίζω μήνες τώρα έχει διορθωθεί αυτό - γίνονται κανονικά μέσω Revolut όπως παλιότερα ή έχει αλλάξει κάτι; Αυτό που έχει αλλάξει είναι η προμήθεια που έχει ενώ παλιά δεν είχε Για ρεβολουτ συγκεκριμένα δεν ξέρω γτ δεν έχω δοκιμάσει αλλά λογικά θα ισχύει ότι και για τις άλλες τράπεζες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1.3power Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Αυτές τις μέρες είχα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες για συναλλαγή από Revolut προς Binance με error "Issuing Bank is not compatible". Σε επικοινωνία με το Support τις Binance σήμερα με ενημέρωσαν ότι η Revolut δεν υποστηρίζεται πλέον ούτε για αγορές ούτε για ανάληψη χρημάτων. Υπάρχει Kάποια πρόταση για online τράπεζα αντίστοιχη της Revolut? Από Ελληνικές τράπεζες η εθνική είναι καιρό τώρα που έχει σταματήσει τις συναλλαγές με Crypto exchanges. Έκανα έναν έλεγχο για την Ν26 και έχει σταματήσει το Standard πακέτο της προς το παρόν. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από 1.3power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) deposit με visa revolut όλα ok 9 λεπτά πριν, 1.3power είπε Καλησπέρα σε όλους, Αυτές τις μέρες είχα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες για συναλλαγή από Revolut προς Binance με error "Issuing Bank is not compatible". Σε επικοινωνία με το Support τις Binance σήμερα με ενημέρωσαν ότι η Revolut δεν υποστηρίζεται πλέον ούτε για αγορές ούτε για ανάληψη χρημάτων. Υπάρχει Kάποια πρόταση για online τράπεζα αντίστοιχη της Revolut? Από Ελληνικές τράπεζες η εθνική είναι καιρό τώρα που έχει σταματήσει τις συναλλαγές με Crypto exchanges. Έκανα έναν έλεγχο για την Ν26 και έχει σταματήσει το Standard πακέτο της προς το παρόν. δεν χρειάζεσαι καμια τραπεζα φιλε μου, εχει καρτα η Binance Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες, ποια είναι τα major supports? Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, zananiro είπε Παίδες, ποια είναι τα major supports? 40K ± 2Κ, 35K ± 2K, 30K ± 2K 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zananiro είπε Παίδες, ποια είναι τα major supports? αυτή τη στιγμή ακολουθώ μια αιτιολογημένη ανάλυση που μιλά για πτώση μέχρι στιγμής έχει πέσει μέσα αλλά κανείς δεν είναι προφήτης (όσο λογικός και αν είναι)! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από snet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Η πτώση είναι αναμενόμενη αυτή την περίοδο. Πολλοί πουλάνε crypto για να καλύψουν καθημερινά έξοδα. - Στην Ουκρανία πλέον τα ΑΤΜ δεν έχουν χρήματα και πολλές κάρτες δεν λειτουργούν. Είδα αναρτήσεις στο twitter Ουκρανών προσφύγων σε άλλες χώρες που λένε ότι πλέον η μοναδική τους περιουσία είναι τα crypto. Πουλάνε για να ζήσουν μέχρι να προσαρμοστούν στην νέα ζωή. - Λόγω του πληθωρισμού αρκετοί αναγκάζονται να πουλήσουν για να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος ζωής. - Πολλοί ρευστοποίησαν για να επενδύσουν αλλού. Π.χ. λόγω φημών για την εξαγορά του twitter μπορεί κάποιοι να πούλησαν crypto για να πάρουν μετοχές. - Λόγω του αυστηρού lockdown στην Σανγκάη πολλοί πλέον εστιάζουν σε πιο καθημερινά έξοδα https://forkast.news/cryptos-slump-over-inflation-shanghai-lockdown-war/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Τώρα ας κάνει καμιά κίνηση το BTC μέχρι τα 50K, μετά ας κάνει ότι θέλει 😅. Στο Nasdag πάντως μιλάμε για πανωλεθρία. Η πτώση του είναι πάνω από 20%, μεγάλο ξεπούλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Τώρα ας κάνει καμιά κίνηση το BTC μέχρι τα 50K, μετά ας κάνει ότι θέλει 😅. Στο Nasdag πάντως μιλάμε για πανωλεθρία. Η πτώση του είναι πάνω από 20%, μεγάλο ξεπούλημα. εκτίμησή μου είναι ότι απέχουμε μήνες από τα 50Κ, πρώτα θα δούμε τα 28-35Κ και μετά τα 50 που συμβεί αυτό θα είναι πάνω από 50... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Άρχισαν δειλά δειλά να βγαίνουν και να μιλάνε για επερχόμενη οικονομική ύφεση. Ήδη οι περισσότερες χώρες αναθεωρούν προς τα κάτω τις προβλέψεις για την ανάπτυξη. Αναμενόμενο έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα με την ενεργειακή κρίση, τις κυρώσεις εκατέρωθεν και τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν Σαγκάη και Πεκίνο. Και δεν φαίνεται κάποιο φως στο τούνελ. Από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια το btc έχει υψηλή συσχέτιση με τις υπόλοιπες αγορές, δεν νομίζω να κινηθεί πολύ διαφορετικά από αυτές την επόμενη περίοδο. Πάντως θεωρώ ότι στέκεται πολύ καλά μέχρι τώρα, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα. Έχει δείξει καλή αντοχή και χαρακτήρα. Τα περισσοτερα alts βέβαια ματώνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Οσοι εχουν revolut : Με την τελευταια ενημερωση, υπαρχει ενα παιχνιδι κουιζ ερωτησεων στο Tab Crypto της εφαρμογης στο πεδιο Learn, οπου μπορειτε να κερδισετε συνολικα 11.5€ σε DOT . 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Damianus είπε Οσοι εχουν revolut : Με την τελευταια ενημερωση, υπαρχει ενα παιχνιδι κουιζ ερωτησεων στο Tab Crypto της εφαρμογης στο πεδιο Learn, οπου μπορειτε να κερδισετε συνολικα 11.5€ σε DOT . Δεν βλέπω τέτοιο πεδίο για την ώρα. Ίσως είναι στοχευμένη καμπάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Δεν βλέπω τέτοιο πεδίο για την ώρα. Ίσως είναι στοχευμένη καμπάνια Κατέβασες την τελευταία έκδοση; εγώ τα πήρα τα DOT. 2 ώρες πριν, Damianus είπε Οσοι εχουν revolut : Με την τελευταια ενημερωση, υπαρχει ενα παιχνιδι κουιζ ερωτησεων στο Tab Crypto της εφαρμογης στο πεδιο Learn, οπου μπορειτε να κερδισετε συνολικα 11.5€ σε DOT . Thank you sir! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 52 λεπτά πριν, Doubt είπε Κατέβασες την τελευταία έκδοση; εγώ τα πήρα τα DOT. Thank you sir! Την 8.50.1 εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Εγώ το έκανα το πρωί και τα πήρα, η σύζυγος που το έκανε το απόγευμα δεν τα έλαβε, αν και μέσα στο app λέει ότι τα πήρε. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά εγώ ήδη είχα 2 dot στο πορτοφόλι μου, ενώ η σύζυγος δεν είχε ποτέ της dot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις