Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Μια και ο λόγος για Nexo, πρόσεξα σήμερα πως η επιλογή για κανονική πλαστική κάρτα (είχα αριθμό προτεραιότητας 45.000 και βάλε) αντικαταστάθηκε από virtual, με δυνατότητα Gpay/Apple pay.

Έχει και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, απαραίτητη η ταυτοποίηση και 50$ στο λογαριασμό.

Υ.Γ.

Για πλαστική κάρτα πρέπει να είσαι platinum πλέον.

GPAY + NFC στο κινητό είναι ακόμα καλύτερο και από πλαστική κάρτα!

όλες εκεί τις έχω περάσει!

Επεξ/σία από snet
  • Like 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Καλά που το διευκρίνισες γιατί μου ήρθε ένα μήνυμα και μπερδεύτηκα νόμιζα πως ταχυδρόμησαν την κάρτα :ph34r:

13 λεπτά πριν, snet είπε

GPAY + NFC στο κινητό είναι ακόμα καλύτερο και από πλαστική κάρτα!

όλες εκεί τις έχω περάσει!

Μένει να δούμε τι ψάρια πιάνει το cashback. Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει.

Δημοσ.

είναι 2% σε nexo αν δεν κάνω λάθος, αλλά αυτό που θέλω να δω είναι από που τραβάει τα χρήματα από το credit αν κατάλαβα καλα ?

Αναφορά σε κείμενο

3. Spend Money Instantly with Nexo Card or Borrow Cash and Stablecoins

Spend from the Credit Line at any time. From only 6.9% APR on what you use

Δημοσ.

Σήκωσε κανεις αυτές τις μέρες λεφτά με κάρτα Binance ή Crypto.com από ΑΤΜ Εθνικής;
Βλεπω στις ομάδες του FB κόσμο που πήγε να βγάλει λεφτά από Εθνική κι έφαγε άκυρο.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

BINANCE 🥰

image.png.e7e530a8b817155200d6f22fb50689dc.png

έχει και 30 μέρες 21% αλλά θα το δώσουν τελικά ρε γαμ@τ@ ή θα μας την κάνουν;

image.png.3ce42c41ae295049cb812c896cfe170e.png

εν τω μεταξύ:

image.png.697f4e47b47d7b515f718605fc9cbebf.png

14% το TRON είμαστε σοβαροί; ίσως έχει να κάνει με την είδηση ότι θα βγει stablecoin σε TRX chain!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό να ανεβαίνουν τα επιτόκια από ότι διαβάζω έχει πεσει το αποθεματικό κ ειδικά του btc σε καινούργιο χαμηλό.Γιατι ο κόσμος που ξέρει holdarei και δεν ψαρωνει από τα σκαμπανεβάσματα ουσιαστικά τώρα αυτό που βλέπουμε είναι οι φάλαινες που επηρεάζουν τη τιμή και οι day traders με την μόχλευση σε συνδυασμό με το τι γίνεται σε παγκόσμιo επίπεδο, πόλεμος κτλ.Νομιζω προσπαθούν να κρατήσουν κάτω την τιμή για να μαζέψουν από τα αδύναμα χέρια ή αυτούς που τζογαρουν τα κρυπτο τους.Η ταπεινή μου άποψη ,😁

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για του λογου το αληθες το ιδιο πραγμα λεει (με γραφηματα) και ο γιωργος στο live του το οποιο εγινε 5 ωρες αργοτερα απο το ποστ μου.Ο συγκεκριμενος αν και ειναι λιγο bullish ο λογος ειναι οτι σκεφτεται μακροπροθεσμα.Οποιος νιωθει τα χερια του να γινονται αδυναμα ας τον παρακολουθησει ισως του αλλαξει γνωμη.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Αρκετα σοβαρο καναλι για οσους ηδη το γνωριζουν. Για εκεινους που δε το γνωριζουν, το προτεινω. Βεβαια με το βιντεακι που ανεβασε χθες και που παραθετω παρακατω, σιγουρα, θα τον αντιπαθησουν πολλοι γιατι δε χαιδευει αυτια ουτε clickbaitαρει, αλλα τα οσα λεει ειναι πραγματικα ενδιαφεροντα για οσους φυσικα ψαχνουν πότε-πότε τι ειναι αυτο στο οποιο επενδυουν υστερημα/μισθους/περιουσιες.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν οι SEPA καταθέσεις έχουν ενεργοποιηθεί και πάλι για Binance;
Γιατί είχα μείνει στην ακύρωσή τους πριν αρκετούς μήνες και από τότε έκανα top up σε άλλο ανταλλακτήριο, οπότε έχω χάσει επαφή.

Και αν ναι - που νομίζω μήνες τώρα έχει διορθωθεί αυτό - γίνονται κανονικά μέσω Revolut όπως παλιότερα ή έχει αλλάξει κάτι;

• Δημιουργία νέου...