icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Είναι ασφαλισμένα. Απλά στα ασφαλίζουν ιδιωτικές εταιρίες και όχι κάποια κυβέρνηση. Έχεις δει άλλη πλατφόρμα να σου ασφαλίζει καταθέσεις μέχρι 375.000.000$; Δεν ξερω γιατι στην κεντρικη σελιδα λεει οτι ειναι ασφαλισμενα μεχρι 375m ενω αν μπεις να διαβασεις ολο το αρθρο λεει οτι ειναι up to 100m λινκ https://nexo.io/blog/nexo-is-the-only-crypto-lender-to-offer-crypto-custodian-insurance Και τις εταιρειες που αναφερει στην παρακατω φωτο δεν καταφερα να βρω πληροφοριες στα site των συγκεκριμενων εταιρειων αν ειναι οντως partners.Βεβαια δεν εψαξα σχολαστικα αλλα λιγο που εψαξα δεν ειδα καμια εκ των τριων να ανεφερουν καπου την Nexo. 25 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Θετικό μεν αλλά να μην ξεχνάμε ότι και τα cdo της φούσκας του 2008 ήταν ασφαλισμένα Σε όσα έχουν ειπωθεί μην μας τρελαίνει η απληστία. 4% ετήσιο είναι πολύ καλό επιτόκιο. Αν κάποιος έδινε 4% μηνιαίο να φεύγατε τρέχοντας γιατί είναι 100% Ponzi. Το 4% ετήσιο έχει δραματικα καλύτερη πιθανότητα να είναι legit Δεν το συζηταμε ειναι καλο επιτοκιο το 4% και εγω για αυτο εστειλα αυτα τα συγκεκριμενα νομισματα που ειχα στην κατοχη μου γιατι στο ενα επαιρνα στην binance 0.20% και το αλλο καθοταν στην Nicehash.Οποτε μεχρι να πιασουν καλη τιμη για πουλημα τα εν λογω κρυπτο γιατι οχι να μην τσιμπησω μεγαλυτερο επιτοκιο.Εμενα αυτην ητανε η λογικη μου και ειναι calculated ρισκο που λενε και στο χωριο το πολυ πολυ να κλαιμε που δεν τα φαγαμε αυτα τα λεφτα σε σουβλακια. 39 λεπτά πριν, snet είπε ναι όλο αυτό το διάστημα δεν είχα καθόλου nexo και δεν με απασχολούσε το gold platinum κλπ αλλά τώρα με τη πτώση είπα γιατί όχι; επίσης να πω ότι κάθε μέρα το κεφάλαιο ανακεφαλαιοποιείται με το τόκο και αυτός πάντα αυξάνει... Να φανταστω εννοεις οτι παιρνει επιτοκιο και ο τοκος που πηρες την προηγουμενη ημερα? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από icenex
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, icenex είπε Να φανταστω εννοεις οτι παιρνει επιτοκιο και ο τοκος που πηρες την προηγουμενη ημερα? αφού το τόκος μπαίνει στο πορτοφόλι, ότι είναι στο πορτοφόλι τοκίζεται!
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, snet είπε αφού το τόκος μπαίνει στο πορτοφόλι, ότι είναι στο πορτοφόλι τοκίζεται! Ναι βρε το ξερω το καλο με το flexible τοκισμο ειναι αυτο αλλα μην νομιζεις οτι παιζει τρελη διαφορα γιατι δεν ειναι να πεις οτι παιρνεις 1000 νομισματα τοκισμο..Μπαινει μια υποδιαιρεση του token στο ηδη υπαρχων και αντι να παρεις 0.1685 την επομενη μερα να παρεις ξερω εγω 0.1685150 και παει λεγοντας ειναι πολυ μικρη η διαφορα δεν ειναι οτι θα δεις την επομενη απο 0.1685 να σου δωσει 0.17.Βεβαια φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι.Πρεπει να εχεις πολλα νομισματα για να αυξανετε γεωμετρικα και το επιτοκιο.Βεβαια και σε αυτην την περιπτωση παλι λιγα θα σου φαινονται γιατι αν εχεις πχ 200m νομισματα θα παιρνεις κοντα 21917 νομισματα με 4% επιτοκιο καθημερινα οποτε την επομενη μερα ξαφνικα θα παρεις 21920 οπως καταλαβαινεις σε λιγα νομισματα αυτο το επιτοκιο ειναι ουσιαστικα τριχες.Δηλαδη το κερδος απο τον ανατοκισμο ειναι στην ουσια 3 νομισματα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από icenex
Diinekis21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, koro10 είπε Λένε ότι από revolut σε nexo δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση Ποιοι το λένε; Μια χαρά κάνεις κατάθεση από Revolut και περνάνε οι <1K€. 1
NiKoSmile Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, icenex είπε Δεν ξερω γιατι στην κεντρικη σελιδα λεει οτι ειναι ασφαλισμενα μεχρι 375m ενω αν μπεις να διαβασεις ολο το αρθρο λεει οτι ειναι up to 100m λινκ https://nexo.io/blog/nexo-is-the-only-crypto-lender-to-offer-crypto-custodian-insurance Και τις εταιρειες που αναφερει στην παρακατω φωτο δεν καταφερα να βρω πληροφοριες στα site των συγκεκριμενων εταιρειων αν ειναι οντως partners.Βεβαια δεν εψαξα σχολαστικα αλλα λιγο που εψαξα δεν ειδα καμια εκ των τριων να ανεφερουν καπου την Nexo. Το άρθρο είναι μάλλον παλιό με ημερομηνία Mar 12, 2019. Οπότε υποψιάζομαι πως τότε ήταν 100M και τώρα 375Μ. Πάντως το google βγάζει αποτελέσματα για συνεργασίες μεταξύ Βitco, Bakkt, NEXO και μάλιστα είναι και πρόσφατα. Nexo uses BitGo's custodial services and wallets Bakkt Selected by Nexo to Securely Custody Bitcoin, Ethereum
koro10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Ποιοι το λένε; Μια χαρά κάνεις κατάθεση από Revolut και περνάνε οι <1K€.
Diinekis21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 € μπορείς να στείλεις 100% στo Νexo μέσω Revolut και το 1000€ min δεν ισχύει. To γιατί το γράφουν ρωτήστε στο support! $ δεν έχω στείλει. 2
Doubt Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, icenex είπε Δεν το συζηταμε ειναι καλο επιτοκιο το 4% και εγω για αυτο εστειλα αυτα τα συγκεκριμενα νομισματα που ειχα στην κατοχη μου γιατι στο ενα επαιρνα στην binance 0.20% και το αλλο καθοταν στην Nicehash.Οποτε μεχρι να πιασουν καλη τιμη για πουλημα τα εν λογω κρυπτο γιατι οχι να μην τσιμπησω μεγαλυτερο επιτοκιο.Εμενα αυτην ητανε η λογικη μου και ειναι calculated ρισκο που λενε και στο χωριο το πολυ πολυ να κλαιμε που δεν τα φαγαμε αυτα τα λεφτα σε σουβλακια. Meanwhile... που λένε στο χωριό μου, η FTX (blockfolio) δίνει 8% σε € και crypto(όσα υποστηρίζει), χωρίς αστερίσκους, προαπαιτούμενα, σπαζοκεφαλιές κλπ κλπ 6 ώρες πριν, koro10 είπε Λένε ότι από revolut σε nexo δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση 3 έχω κάνει, η τελευταία τέλη 2021. Επίσης έκανα και δοκιμαστική ανάληψη (nexo-->revolut), χωρίς καμία χρέωση. (Το αυτό και για FTX)
koro10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Meanwhile... που λένε στο χωριό μου, η FTX (blockfolio) δίνει 8% σε € και crypto(όσα υποστηρίζει), χωρίς αστερίσκους, προαπαιτούμενα, σπαζοκεφαλιές κλπ κλπ 3 έχω κάνει, η τελευταία τέλη 2021. Επίσης έκανα και δοκιμαστική ανάληψη (nexo-->revolut), χωρίς καμία χρέωση. (Το αυτό και για FTX) 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε € μπορείς να στείλεις 100% στo Νexo μέσω Revolut και το 1000€ min δεν ισχύει. To γιατί το γράφουν ρωτήστε στο support! $ δεν έχω στείλει. Μπορείς να βοηθήσεις?να μου πεις λίγο αναλυτικά τα βήματα. 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε € μπορείς να στείλεις 100% στo Νexo μέσω Revolut και το 1000€ min δεν ισχύει. To γιατί το γράφουν ρωτήστε στο support! $ δεν έχω στείλει Βάζεις το iban της nexo Και στην επωνυμία εταιρείας "nexo" Και δεν χρειάζεται τπτ άλλο? Το reference code το βάζεις κάπου? 31 λεπτά πριν, Doubt είπε Meanwhile... που λένε στο χωριό μου, η FTX (blockfolio) δίνει 8% σε € και crypto(όσα υποστηρίζει), χωρίς αστερίσκους, προαπαιτούμενα, σπαζοκεφαλιές κλπ κλπ 3 έχω κάνει, η τελευταία τέλη 2021. Επίσης έκανα και δοκιμαστική ανάληψη (nexo-->revolut), χωρίς καμία χρέωση. (Το αυτό και για FTX)
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Εκεί που λέει στάλθηκε από volute Άλλαξέ το και βάλε το reference μην κάνεις καμιά χαζομάρα και θα χάσεις τα χρήματά σου
Doubt Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δεν τα χάνει, απλά δεν θα ξέρουν τίνος είναι και θα γυρίσουν πίσω. 1 ώρα πριν, koro10 είπε Το reference code το βάζεις κάπου? (είναι και μεγάλο το ποσό)
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Άσε να τον τρομάξω λίγο! κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από snet
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν τα χάνει, απλά δεν θα ξέρουν τίνος είναι και θα γυρίσουν πίσω. (είναι και μεγάλο το ποσό) Εγώ πάντως σκιαχτηκα από το ποσόν, κάτι παραπάνω από μισό πιτογυρο είναι, δεν λεει να χαθεί κάποιοι ας είναι πιο σοβαροί στις συναλλαγές τους δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα. ,,😂 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από icenex
Doubt Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μια και ο λόγος για Nexo, πρόσεξα σήμερα πως η επιλογή για κανονική πλαστική κάρτα (είχα αριθμό προτεραιότητας 45.000 και βάλε) αντικαταστάθηκε από virtual, με δυνατότητα Gpay/Apple pay. Έχει και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, απαραίτητη η ταυτοποίηση και 50$ στο λογαριασμό. Υ.Γ. Για πλαστική κάρτα πρέπει να είσαι platinum πλέον. 2
NiKoSmile Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μια και ο λόγος για Nexo, πρόσεξα σήμερα πως η επιλογή για κανονική πλαστική κάρτα (είχα αριθμό προτεραιότητας 45.000 και βάλε) αντικαταστάθηκε από virtual, με δυνατότητα Gpay/Apple pay. Έχει και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, απαραίτητη η ταυτοποίηση και 50$ στο λογαριασμό. Υ.Γ. Για πλαστική κάρτα πρέπει να είσαι platinum πλέον. Καλά που το διευκρίνισες γιατί μου ήρθε ένα μήνυμα και μπερδεύτηκα νόμιζα πως ταχυδρόμησαν την κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις