icenex Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Εμενα η απορια μου ειναι αξιζει να παιρνεις τον τοκο σε νεξο και μετα οταν μαζευτει ενα καλο επιτοκιο να το γυρνας στο νομισμα που θελεις?πχ btc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, icenex είπε Εμενα η απορια μου ειναι αξιζει να παιρνεις τον τοκο σε νεξο και μετα οταν μαζευτει ενα καλο επιτοκιο να το γυρνας στο νομισμα που θελεις?πχ btc Αν δεν σε ενοχλεί που μπορεί να χάσει αξία. Βέβαια μπορεί να γίνει και το αντίθετο, να κερδίσει. Για μένα δεν αξίζει. 57 λεπτά πριν, snet είπε αν είναι ετήσιο τότε ναι Δίνει η nexo μηνιαίως πχ 4%; Αν ναι θα αξίζει. Βάζεις 100κ και έχεις 4κ τον μήνα. Για ετήσιο δεν θα το σκεφτόμουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Αν δεν σε ενοχλεί που μπορεί να χάσει αξία. Βέβαια μπορεί να γίνει και το αντίθετο, να κερδίσει. Για μένα δεν αξίζει. Δίνει η nexo μηνιαίως πχ 4%; Αν ναι θα αξίζει. Βάζεις 100κ και έχεις 4κ τον μήνα. Για ετήσιο δεν θα το σκεφτόμουν καν. δεν σώζεσαι από την nexo και το χειρότερο είναι ποια είναι η nexo ώστε να βάλεις μέσα κάτι παρόλα αυτά σε πάρα πολλά το επιτόκιο είναι πάνω από 10% και εσύ αν απλά κάνεις HODL τότε γιατί όχι;; (με κάποιο λογικό ρίσκο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αν δεν σε ενοχλεί που μπορεί να χάσει αξία. Βέβαια μπορεί να γίνει και το αντίθετο, να κερδίσει. Για μένα δεν αξίζει. Δίνει η nexo μηνιαίως πχ 4%; Αν ναι θα αξίζει. Βάζεις 100κ και έχεις 4κ τον μήνα. Για ετήσιο δεν θα το σκεφτόμουν καν. Ναι το σκεφτηκα κ αυτο οτι παιζει κ να χασει αξια.Προσωπικα θελω να δω πως ακριβως βγαινουν τα ποσοστα στην πραξη και θα πραξω αναλογα τι με συμφερει.Γιατι απο τους πινακες να ειμαι ειλικρινης δεν εβγαλα σαφη συμπερασματα και ουτε εβγαλα ακρη με τις απαντησεις μελων γιατι μαλλον θα επρεπε να κανω τις ερωτησεις μου με λεπτομερεια και σε βαθος μεχρι αηδιας οποτε για να μην σπαω μπαλες εδω μεσα περιμενω να δω τι θα μου δωσει τις επομενες μερες. Πολλα λεφτα για να βαλεις στην νεξο εγω ηδη που εβαλα κρυπτο αξιας τι στιγμη που μιλαμε κοντα στα 2000$ και εχω ψιλοαγχωθει μην γινει καμια μαλακια.Θα τσιμπησω σε 1 μηνα τα 100$ εγγραφης και θα δω αν θα μεινω. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δίνει η nexo μηνιαίως πχ 4%; Αν ναι θα αξίζει. Βάζεις 100κ και έχεις 4κ τον μήνα. Για ετήσιο δεν θα το σκεφτόμουν καν. Μελέτησε τους όρους APY & APR και τα 2 είναι "Annual", δηλαδή ετήσια. 4% δίνει αν τα έχεις "ανοιχτά" και 4+4% για "κλειστά" επί τρίμηνο. Αν βάζαμε 50.000 και παίρναμε 2.000 το μήνα δεν θα εργαζόταν η μισή Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koro10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Έχει κάνει κάνεις κατάθεση στη nexo από Εθνική τράπεζα να δούμε αν τη δέχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 to nexo για επιτόκιο το παίρνεις για κάποιες μέρες μόνο και μόνο για να μη χρειάζεται να αγοράσεις nexo token ώστε να είσαι platinum και να παίρνεις επιτόκιο nexo δεν πας με κίνητρο το κέρδος, λες ότι εγώ κάνω HODL σε κείνο κείνο και το άλλο και από το απλά να κάθονται τσιμπάς και κάτι... ακόμα και σε EURO το επιτόκιο είναι πολύ καλό και ειδικά σε UST τέλος μπορείς να έχεις και μια nexo card ή και farming (Που δεν το έχω δει ακόμα) το ρίσκο έχει να κάνει με το ποια είναι η nexo αυτή είναι η δικιά μου οπτική, αν έχω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου λέτε! 33 λεπτά πριν, koro10 είπε Έχει κάνει κάνεις κατάθεση στη nexo από Εθνική τράπεζα να δούμε αν τη δέχεται? η εθνική ζει ακόμα στο 1970 κάνε revolut τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koro10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε to nexo για επιτόκιο το παίρνεις για κάποιες μέρες μόνο και μόνο για να μη χρειάζεται να αγοράσεις nexo token ώστε να είσαι platinum και να παίρνεις επιτόκιο nexo δεν πας με κίνητρο το κέρδος, λες ότι εγώ κάνω HODL σε κείνο κείνο και το άλλο και από το απλά να κάθονται τσιμπάς και κάτι... ακόμα και σε EURO το επιτόκιο είναι πολύ καλό και ειδικά σε UST τέλος μπορείς να έχεις και μια nexo card ή και farming (Που δεν το έχω δει ακόμα) το ρίσκο έχει να κάνει με το ποια είναι η nexo αυτή είναι η δικιά μου οπτική, αν έχω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου λέτε! η εθνική ζει ακόμα στο 1970 κάνε revolut τουλάχιστον... Λένε ότι από revolut σε nexo δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, koro10 είπε Λένε ότι από revolut σε nexo δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση οκ δεκτό, κάνε n26! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε to nexo για επιτόκιο το παίρνεις για κάποιες μέρες μόνο και μόνο για να μη χρειάζεται να αγοράσεις nexo token ώστε να είσαι platinum και να παίρνεις επιτόκιο nexo δεν πας με κίνητρο το κέρδος, λες ότι εγώ κάνω HODL σε κείνο κείνο και το άλλο και από το απλά να κάθονται τσιμπάς και κάτι... ακόμα και σε EURO το επιτόκιο είναι πολύ καλό και ειδικά σε UST τέλος μπορείς να έχεις και μια nexo card ή και farming (Που δεν το έχω δει ακόμα) το ρίσκο έχει να κάνει με το ποια είναι η nexo αυτή είναι η δικιά μου οπτική, αν έχω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου λέτε! η εθνική ζει ακόμα στο 1970 κάνε revolut τουλάχιστον... Για να γινεις platinum ουσιαστικα πρεπει παντα να εχεις το 10% της αξιας του πορτοφολιου σε nexo το προβλημα που σκεφτηκα με αυτο ειναι αν τυχον αυτο χασει πολυ την αξια του ή αν παρουν τα νομισματα που εχεις στο πορτοφολι μεγαλυτερη αξια σε σχεση με το Nexo,τοτε θα πρεπει να ριξεις φραγκα για να διατηρησεις αυτο το 10%. Απο την αλλη οι δημιουργοι του καταφερνουν με αυτον το τροπο να μην θελει ο αλλος να πουλησει και να κανει dump αφου εχουν μεγαλο ατου το οτι δινουν καλο ποσοστο apy. Εμενα παντως μου κακοφαινεται να δωσω-μετατρεψω κοντα 200$ ειτε Btc ειτε link που εχω στο πορτοφολι μου σε nexo και ποσο μαλλον οταν το Link ουσιαστικα το πηρα λιγο πιο ακριβα απο την τιμη που παιζει τωρα.Ενω το btc ειναι μαζεμενο απο mining στην nicehash που παλι δεν συμφερει να το πουλησω στα 40k μιας και το ρευμα που πληρωσα για αυτο ειναι πανω κατω η αξια του τωρα, οποτε το κερδος ειναι μηδαμινο θα βγαλω κερδος μονο αν το πουλησω στα 60κ+. Για την ωρα το εχω βαλει να παιρνω επιτοκιο σε nexo εν τελει παιρνω μονο 4% και εβαλα και λιγα Link σε fixed terms που εκει θα παρω 5%.Εγω σκεφτομαι να τα μαζεψω ετσι τα νομισματα και οταν μου βαλουν τα 100$ btc απο την εγγραφη τοτε ισως κανω αυτα exchange με nexo.Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε και να μην μας βαρεσει κανα πιστολι και βλεπουμε Σκεφτομαι να τα κλεισω για 1 μηνα ουτως η αλλως δεν προκειται να τα κουνησω εσεις τι εχετε κανει μετα δικα σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 ναι όλο αυτό το διάστημα δεν είχα καθόλου nexo και δεν με απασχολούσε το gold platinum κλπ αλλά τώρα με τη πτώση είπα γιατί όχι; επίσης να πω ότι κάθε μέρα το κεφάλαιο ανακεφαλαιοποιείται με το τόκο και αυτός πάντα αυξάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, snet είπε ναι όλο αυτό το διάστημα δεν είχα καθόλου nexo και δεν με απασχολούσε το gold platinum κλπ αλλά τώρα με τη πτώση είπα γιατί όχι; Γιατι τι εκανες σε τι τιμη αγορασες και για τι lvl μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, icenex είπε Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε και να μην μας βαρεσει κανα πιστολι και βλεπουμε Είναι ασφαλισμένα. Απλά στα ασφαλίζουν ιδιωτικές εταιρίες και όχι κάποια κυβέρνηση. Έχεις δει άλλη πλατφόρμα να σου ασφαλίζει καταθέσεις μέχρι 375.000.000$; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, icenex είπε Γιατι τι εκανες σε τι τιμη αγορασες και για τι lvl μιλαμε? αγόρασα nexo γύρω στα 2,3$ ελπίζω να ανέβει και αυτό μαζί με το HODL είμαι Platinum Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από snet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Είναι ασφαλισμένα. Απλά στα ασφαλίζουν ιδιωτικές εταιρίες και όχι κάποια κυβέρνηση. Έχεις δει άλλη πλατφόρμα να σου ασφαλίζει καταθέσεις μέχρι 375.000.000$; Θετικό μεν αλλά να μην ξεχνάμε ότι και τα cdo της φούσκας του 2008 ήταν ασφαλισμένα Σε όσα έχουν ειπωθεί μην μας τρελαίνει η απληστία. 4% ετήσιο είναι πολύ καλό επιτόκιο. Αν κάποιος έδινε 4% μηνιαίο να φεύγατε τρέχοντας γιατί είναι 100% Ponzi. Το 4% ετήσιο έχει δραματικα καλύτερη πιθανότητα να είναι legit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις