Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, snet είπε

αγόρασε nexo μέσα να σου αυξηθεί το επιτόκιο - γίνε platinum - γίνεσαι για πλάκα

διάλεξε κάποιες μέρες και επιτόκιο nexo ώστε να μην χρειαστεί να αγοράζεις συνέχεια

btc δεν μεταφέρουμε έτσι χύμα λόγω network fee

θα μπορούσες να τα κάνεις κάτι άλλο πρώτα (κατόπιν υπολογσμών πάντα)

όταν παίρνεις επιτόκιο σε nexo ναι είναι παραπάνω αλλά είναι nexo - άλλες φορές χρειάζεται άλλες όχι

Κατι αντιστοιχο εκανα με τα chainlink που θα μου χρεωνε 1.74 fees κ εντελει τα γυρισα σε stellar που υποτιθεται ειναι λιγοτερα τα fees αλλα πληρωσα ενα καρο fees στις μετατροπες και εντελει μου βγηκε και περισσοτερο κοντα 2 chainlink λιγοτερα εγιναν στον λογαριασμο μου στην Nexo μετα τις μετατροπες(αν βαλεις μεσα και την ισοτιμια που ισως καποιο απο τα 2 νομισματα να επεφτε και το αλλο να ανεβηκε).Βεβαια δεν εχασα πολλα στην ουσια πες 30$ θα τα παρω πισω σε 1 μηνα λογικα αν αφησω τα λεφτα μεσα γιατι θα μου δωσουν σχεδον 100$ btc απο την nexo.

Απλα δεν εχω καταλαβει τι επιτοκιο θα παιρνω?Στο Base στο ιδιο κρυπτο θα παιρνω 4% και αν βαλω να παιρνω σε νεξο θα παιρνω συνολο 6%?η λεω μαλακιες?

Καταγραφή.JPG

Και επειδη εγινε αυτο με το chainlink αποφασισα να χρεωθω οσο και να ειναι στο btc αλλα στην nicehash μου εβγαλε αυτο.Δηλαδη αν καταλαβα καλα με χρεωσε 0.00000500 με λιγα λογια 0.20 σεντ?Απλα με αγχωνει το γεγονος οτι παει κανα 3ωρο και δεν εχουν ερθει τα btc ενω τα stellar εφτασαν μαξ το πολυ σε 5 λεπτα.Να φανταστω το δικτυο του btc παιζει να κανει και μια μερα αν γινεται χαμος με τις συναλλαγες?  Ολα καλα ηρθαν και τα btc απο nicehash και σιγα την χρεωση τσαμπα μου βγηκε 0.00000500btc δηλαδη 20 σεντς.

Καταγραφή2.JPG

Καταγραφή1.JPG

Επεξ/σία από icenex
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όλα οκ λοιπόν

ναι στο ίδιο coin μπορείς να φτάσεις μέχρι κάποιο επιτόκιο ανάλογα με το Level που είσαι

αν το επιτόκιο το πάρεις σε nexo είσαι +2% -> το βλέπεις ανά περίπτωση.

Αρα εγω τωρα θα παρω 4% και επειδη εχω επιλεξει να πληρωνομαι se αυτο εντελει τι θα παρω?Για αυτο εχω μπερδευτει τι λεει εδω?Εχει καταλαβει κανενας?

Καταγραφή.JPG

3 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Το μόνο πρόβλημα με τη NEXO είναι ότι έχει ελάχιστη τραπεζική κατάθεση τα 1000€.

Είχε γράψει ένα άλλο μέλος πως δεν ισχύει αυτό στην πράξη, μια χαρά δέχονται και λιγότερα. (δεν το δοκίμασα ακόμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Είχε γράψει ένα άλλο μέλος πως δεν ισχύει αυτό στην πράξη, μια χαρά δέχονται και λιγότερα. (δεν το δοκίμασα ακόμα)

Εγώ είχα στείλει 1k. Το γράφει στους όρους και ισχύει μόνο για ευρώ. Εντός παρένθεσης γράφουν θα μειωθεί "σύντομα" και πατάς "I understand" για σε πάει παρακάτω.  Με κάρτα το ελάχιστο είναι περίπου 50 ευρώ +fees 1,5%.

Επεξ/σία από NiKoSmile

42 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Το γράφει στους όρους και ισχύει μόνο για ευρώ. Εντός παρένθεσης γράφουν θα μειωθεί "σύντομα"

Από πέρσι το καλοκαίρι το γράφει αυτό, ακριβώς το ίδιο.

Απλά μετέφερα ότι γράφτηκε εδώ, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.

Μόλις τώρα, Doubt είπε

Από πέρσι το καλοκαίρι το γράφει αυτό, ακριβώς το ίδιο.

Απλά μετέφερα ότι γράφτηκε εδώ, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.

Ρώτησε καλύτερα το support, γιατί πρώτα συμφωνείς με τους συγκεκριμένους "όρους" πριν κάνεις τη μεταφορά.

3 ώρες πριν, icenex είπε

Αρα εγω τωρα θα παρω 4% και επειδη εχω επιλεξει να πληρωνομαι se αυτο εντελει τι θα παρω?Για αυτο εχω μπερδευτει τι λεει εδω?Εχει καταλαβει κανενας?

Καταγραφή.JPG

έχεις επιλογή για τόκο σε nexo tokens (δεν έχει κουμπί save ok κλπ)

όταν πατάς πάνω σε κάθε τι που έχεις στο πορτοφόλι σου τότε σου λέει ακριβώς τι γίνεται σε τόκο.

Παίζει πολύ κράξιμο στο coinbase για inside trading. Κάποια πορτοφόλια πήγαν και φόρτωσαν coins ακριβώς πριν ανακοινωθεί το επερχόμενο listing τους στο ανταλλακτηριο

• Δημιουργία νέου...