Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Ακριβως αυτο προσεξα και λεω σιγα τα αυγα, αλλα και ετσι να ηταν αυτο θα αξιζε και παλι για τουλαχιστον 15 μερες 7 ειναι λιγο.

είναι το νέο κόλπο binance ...

για επιτόκια ή nexo ή ancor

Δημοσ.
19 hours ago, Andytse13 said:

Πάντως η αγορά crypto πάει γενικά στα τάρταρα.... Ευκαιρία για αγορές για όσους έχουν ρευστό βέβαια

έγινε κάτι συγκεκριμένο ή same old, same old?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι στείλατε για να κάνετε  verified address  στο binance ; , οτι στέλνω μου το απορρίπτει.θέλει το όνομα  και η διεύθυνση στο λογαριασμό να είναι σε λατινικό αλφάβητο, όλοι οι λογαριασμοί που έχω είναι στα ελληνικά.

Επεξ/σία από Rockavlon
Δημοσ.

Με το λογαριασμο της Vodafone το ειχα κανει εγω.

Ενας φιλος που ειναι πιο σατανας εκτυπωσε την κινηση-λογαριασμο της Revolut και το περασε ετσι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καποιοι εδω μεσα που εχουν κρυπτο στην nexo παιζει να δωσουν τα φωτα τους πως δουλευει η ολη φαση με τα επιτοκια τους γιατι εχω κατι αποριες.Αν ειναι στειλτε μου μηνυμα να μην χαλαμε το νημα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Τι στείλατε για να κάνετε  verified address  στο binance ; , οτι στέλνω μου το απορρίπτει.θέλει το όνομα  και η διεύθυνση στο λογαριασμό να είναι σε λατινικό αλφάβητο, όλοι οι λογαριασμοί που έχω είναι στα ελληνικά.

Εγώ έστειλα λογαριασμό σταθερης Nova στα ελληνικά και το δεχτηκαν σε λιγότερο απο 15λεπτά. Το έκανα πριν κάνα μήνα.Με λογαριασμούς κινητής έχουν πρόβλημα

Δημοσ.

Και εγω με λογαριασμο απο δεη νομιζω το ειχα κανει η σταθερου τηλεφωνου που ηταν στα ελληνικα και δεν συναντησα κανενα θεμα.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, rallistas είπε

Με το λογαριασμο της Vodafone το ειχα κανει εγω.

Ενας φιλος που ειναι πιο σατανας εκτυπωσε την κινηση-λογαριασμο της Revolut και το περασε ετσι.

Μας έσωσε ο φίλος σου ,σε 5 λεπτά  έγινε με της Revolut.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Μας έσωσε ο φίλος σου ,σε 5 λεπτά  έγινε με της Revolut.

Σου λεω κι εμενα δε θα μου πηγαινε ποτε στο μυαλο.

Χαιρομαι που βοηθησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, icenex είπε

Καποιοι εδω μεσα που εχουν κρυπτο στην nexo παιζει να δωσουν τα φωτα τους πως δουλευει η ολη φαση με τα επιτοκια τους γιατι εχω κατι αποριες.Αν ειναι στειλτε μου μηνυμα να μην χαλαμε το νημα.

Πιστεύω πολύ καλή φάση αν δε βαρέσει κανόνι η nexo

ήμουν δύσπιστος στην αρχή, μέχρι που δεν κοιμήθηκα το βράδυ που τους έστειλα το 1Κ αλλά σήμερα ενεργοποιήθηκε και η κάρτα nexo και το επιτόκιο μπαίνει καθημερινά σε flexible καταθέσεις που απλά κάθονται!

image.png.d05274eda4b390c80cef9ca0dcdc8ebb.png

Επεξ/σία από snet
Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα με τη NEXO είναι ότι έχει ελάχιστη τραπεζική κατάθεση τα 1000€. Όσον αφορά την ασφάλεια, τα κεφάλαιά σας είναι ασφαλισμένα μέχρι το ποσό των $375,000,000.

image.png.6e233e616e927fb07a91c125a9a0be82.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, snet είπε

Πιστεύω πολύ καλή φάση αν δε βαρέσει κανόνι η nexo

ήμουν δύσπιστος στην αρχή, μέχρι που δεν κοιμήθηκα το βράδυ που τους έστειλα το 1Κ αλλά σήμερα ενεργοποιήθηκε και η κάρτα nexo και το επιτόκιο μπαίνει καθημερινά σε flexible καταθέσεις που απλά κάθονται!

image.png.d05274eda4b390c80cef9ca0dcdc8ebb.png

Μια απο τα ιδια και εγω βασικα αγχωθηκα γιατι εστειλα τα chainlink που ειχα στην binance και επαιρναν 0.2% επιτοκιο και λεω αν εκει αξιζει θα τα αφησω.Εστειλα και λιγο btc που ειχα και καθονταν απο mining στην nicehash βεβαια αυτο εχει αργησει να παει λετε να εκανα μαλακια κ να τα εστειλα λαθος η γενικα το δικτυο του btc αργει μεχρι να γινουν τα confirmations?Εχει τουλαχιστον 1 μιση ωρα που τα εστειλα κ εχουν γινει 11 confirmations στις ποσες θα φανουν τα λεφτα εχει κανεις ιδεα?

Δηλαδη θα παιρνω επιτοκιο κατευθειαν και απλα διαλεγω ειτε να τα παιρνω σε nexo ειτε στο νομισμα το ιδιο?

Εντωμεταξυ εκανα μαλακια εβαλα μερικα απο τα link σε fixed term εδω τι φαση παιζει..Θα παρω 5% επιτοκιο +2% αν εχω διαλεξει να τα παρω σε nexo ενω στο savings θα παρω συνολο 4+2% ??

Ο λογαριασμος ειναι στο base lvl δεν εχω αγορασει nexo ελεγα να ανεβασω το lvl καθαρα απο το επιτοκιο.Γινεται αυτο σωστα?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, icenex είπε

Μια απο τα ιδια και εγω βασικα αγχωθηκα γιατι εστειλα τα chainlink που ειχα στην binance και επαιρναν 0.2% επιτοκιο και λεω αν εκει αξιζει θα τα αφησω.Εστειλα και λιγο btc που ειχα και καθονταν απο mining στην nicehash βεβαια αυτο εχει αργησει να παει λετε να εκανα μαλακια κ να τα εστειλα λαθος η γενικα το δικτυο του btc αργει μεχρι να γινουν τα confirmations?Εχει τουλαχιστον 1 μιση ωρα που τα εστειλα κ εχουν γινει 11 confirmations στις ποσες θα φανουν τα λεφτα εχει κανεις ιδεα?

Δηλαδη θα παιρνω επιτοκιο κατευθειαν και απλα διαλεγω ειτε να τα παιρνω σε nexo ειτε στο νομισμα το ιδιο?

Εντωμεταξυ εκανα μαλακια εβαλα μερικα απο τα link σε fixed term εδω τι φαση παιζει..Θα παρω 5% επιτοκιο +2% αν εχω διαλεξει να τα παρω σε nexo ενω στο savings θα παρω συνολο 4+2% ??

Ο λογαριασμος ειναι στο base lvl δεν εχω αγορασει nexo ελεγα να ανεβασω το lvl καθαρα απο το επιτοκιο.Γινεται αυτο σωστα?

αγόρασε nexo μέσα να σου αυξηθεί το επιτόκιο - γίνε platinum - γίνεσαι για πλάκα

διάλεξε κάποιες μέρες και επιτόκιο nexo ώστε να μην χρειαστεί να αγοράζεις συνέχεια

btc δεν μεταφέρουμε έτσι χύμα λόγω network fee

θα μπορούσες να τα κάνεις κάτι άλλο πρώτα (κατόπιν υπολογσμών πάντα)

όταν παίρνεις επιτόκιο σε nexo ναι είναι παραπάνω αλλά είναι nexo - άλλες φορές χρειάζεται άλλες όχι

• Δημιουργία νέου...