snet Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Σε άφησε να τοκίζεις τα δανικά; Δεν το είχαν μπλοκάρει αυτό; 😄 σε 48 ώρες θα έχω σίγουρα την απάντηση αλλά έστω ότι δεν τοκίζονται, δε με απαγορεύει κανείς να τα κάνω ανάληψη και μετά κατάθεση! απλά το κέρδος τους είναι ότι συνεχώς πρέπει να έχω το αποθεματικό nexo token>10% των συνολικών καταθέσεων έτσι ώστε να έχω αυξημένα επιτόκια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, snet είπε σε 48 ώρες θα έχω σίγουρα την απάντηση αλλά έστω ότι δεν τοκίζονται, δε με απαγορεύει κανείς να τα κάνω ανάληψη και μετά κατάθεση! απλά το κέρδος τους είναι ότι συνεχώς πρέπει να έχω το αποθεματικό nexo token>10% των συνολικών καταθέσεων έτσι ώστε να έχω αυξημένα επιτόκια! Δυνατό το NEXO token. Συμφέρει ακόμα και όταν πέφτει, γιατί πληρώνει περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δυνατό το NEXO token. Συμφέρει ακόμα και όταν πέφτει, γιατί πληρώνει περισσότερα Tι παιζει με τα επιτοκια εκει?Γιατι βλεπω οτι δινει σχετικα καλα επιτοκια αλλα ειναι πολυ αοριστα ετσι οπως τα γραφει στην σελιδα τους, ειδικα αν δεν εισαι μελος.Μπορει καποιος να ποσταρει τι επιτοκια παιζουν στα γνωστα κρυπτο btc, eth, ada, και ποιον λακκο εχει η φαβα?Δηλαδη αν ειναι τα επιτοκια με tier κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Tι παιζει με τα επιτοκια εκει?Γιατι βλεπω οτι δινει σχετικα καλα επιτοκια αλλα ειναι πολυ αοριστα ετσι οπως τα γραφει στην σελιδα τους, ειδικα αν δεν εισαι μελος.Μπορει καποιος να ποσταρει τι επιτοκια παιζουν στα γνωστα κρυπτο btc, eth, ada, και ποιον λακκο εχει η φαβα?Δηλαδη αν ειναι τα επιτοκια με tier κτλ. Δε χρειάζεται να είσαι μέλος, όλα τα γράφει αναλυτικά και συμμαζεμένα στον παρακάτω πίνακα. https://support.nexo.io/hc/en-us/articles/360017445559-Nexo-Loyalty-Program-Explained 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Παρατηρώ τώρα ότι ενώ έχω μέσα στο λογαριασμό 1.000 περίπου ust μου λέει ότι στο savings Wallet έχω μόνο 848 εξηγεί κάποιος τι γίνεται; OK το βρήκα όταν δανείστηκα από το Credit Wallet κάποια ust πήραν στ Credit Wallet και βγήκαν από το savings και δεν περνάνε επιτόκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε Παρατηρώ τώρα ότι ενώ έχω μέσα στο λογαριασμό 1.000 περίπου ust μου λέει ότι στο savings Wallet έχω μόνο 848 εξηγεί κάποιος τι γίνεται; OK το βρήκα όταν δανείστηκα από το Credit Wallet κάποια ust πήραν στ Credit Wallet και βγήκαν από το savings και δεν περνάνε επιτόκιο Αυτό πρέπει να έχει σχέση με την παρακάτω παράγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Ξερει κανεις τι παιζει με το συγκεκριμενο task?Αν καταλαβα καλα αν βαλω 50$ θα μου δωσουν κουπονι για 1000busd και αυτα θα μπορω για 7 μερες να τα βαλω να μαζεψουν επιτοκιο και οτι βγαλω αυτες τις 7 μερες θα ειναι για παρτυ μου? Αυτο ειναι που εγραψα η λεω μαλακιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, icenex είπε Ξερει κανεις τι παιζει με το συγκεκριμενο task?Αν καταλαβα καλα αν βαλω 50$ θα μου δωσουν κουπονι για 1000busd και αυτα θα μπορω για 7 μερες να τα βαλω να μαζεψουν επιτοκιο και οτι βγαλω αυτες τις 7 μερες θα ειναι για παρτυ μου? Αυτο ειναι που εγραψα η λεω μαλακιες? Θα πρέπει να αγοράσεις crypto αξίας $50 για να πάρεις το κουπόνι. Πόσα λες να πάρεις για πάρτι σου σε 7 μέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Θα πρέπει να αγοράσεις crypto αξίας $50 για να πάρεις το κουπόνι. Πόσα λες να πάρεις για πάρτι σου σε 7 μέρες; Το είδα ήδη είναι γύρω στο 1 δολάριο,ουσιαστικα θα μου δώσουν πίσω σχεδόν το fee από την μεταφορά..δεν αξίζει με λίγα λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Παιδιά μετά τα 40.5κ ποια είναι τα support levels? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 37-38 θα πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Παμε για merge κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, zananiro είπε Παιδιά μετά τα 40.5κ ποια είναι τα support levels? με τόσα promotions που έχει στείλει η binance μόνο και μόνο, τι support ψάχνεις να βρεις;😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, icenex είπε Το είδα ήδη είναι γύρω στο 1 δολάριο,ουσιαστικα θα μου δώσουν πίσω σχεδόν το fee από την μεταφορά..δεν αξίζει με λίγα λόγια Αν εδιναν usdt μπορεί και να άξιζε να παίρνεις 10% για 7 μέρες αλλά στο busd δίνουν 10% για τα πρώτα 500 και 1.5% για τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Αν εδιναν usdt μπορεί και να άξιζε να παίρνεις 10% για 7 μέρες αλλά στο busd δίνουν 10% για τα πρώτα 500 και 1.5% για τα υπολοιπα Ακριβως αυτο προσεξα και λεω σιγα τα αυγα, αλλα και ετσι να ηταν αυτο θα αξιζε και παλι για τουλαχιστον 15 μερες 7 ειναι λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις