chek2fire Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δεν την ανεβάσαμε αυτήν εδώ την είδηση ότι η Ρωσία πλέον θα δέχεται και Bitcoin για όποιον θέλει να πληρώσει από τις φιλικές προς αυτήν χώρες https://bitcoinmagazine.com/markets/russia-open-to-sell-gas-for-bitcoin “When it comes to our ‘friendly’ countries, like China or Turkey, which don’t pressure us, then we have been offering them for a while to switch payments to national currencies, like rubles and yuan,With Turkey, it can be lira and rubles. So there can be a variety of currencies, and that’s a standard practice. If they want bitcoin, we will trade in bitcoin.” Και μιλάμε για τις φιλικές γιατί για τις μη φιλικές δέχεται πλέον μόνο ρούβλια Δλδ η εξαρτημένη πλήρως ευρώπη από την Ρωσία θα πρέπει να πηγαίνει στην κεντρική τράπεζα της Ρωσίας να αγοράζει ρούβλια με ευρώ η δολάρια και από εκεί να παίρνει μετά αέριο Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά η παγκόσμια οικονομία πάει για μεγάλο γδούπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Καλημέρα ομάδα!Ηρθε και Γι μένα η ώρα να ξανακάνω επιβεβαίωση στοιχείων στη Binance. Λογαριασμος κινητής εξακολουθεί να περνάει γιατί είναι λίγο ταλαιπωρημένη η ταυτότητα μου και μου είδε βγάλει την ψυχή και την πρώτη φορά που χρειάστηκε; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, rallistas είπε Καλημέρα ομάδα!Ηρθε και Γι μένα η ώρα να ξανακάνω επιβεβαίωση στοιχείων στη Binance. Λογαριασμος κινητής εξακολουθεί να περνάει γιατί είναι λίγο ταλαιπωρημένη η ταυτότητα μου και μου είδε βγάλει την ψυχή και την πρώτη φορά που χρειάστηκε; Ευχαριστω! Έκανα χθες με ελληνικό λογαριασμό ίντερνετ. Έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. Αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν τους κάνει λογαριασμός κινητής. Ταυτότητα δε ζήτησαν. Μόνο διεύθυνση θέλουν από πολίτες ΕΕ που δεν είχαν δηλωσει που έγινε υποχρεωτικό πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για το ETC: Ήδη έκανε 100% από τον πάτο και συνεχίζει. Αλλά το συγκεκριμένο έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, και το έχουν κατακλέψει. Όταν ένας αρκετά μεγάλος miner ελέγχει περισσότερο από το 51% του hash rate του δικτύου, τότε γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο ως επένδυση. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από NiKoSmile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tcktcktck είπε Έκανα χθες με ελληνικό λογαριασμό ίντερνετ. Έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. Αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν τους κάνει λογαριασμός κινητής. Ταυτότητα δε ζήτησαν. Μόνο διεύθυνση θέλουν από πολίτες ΕΕ που δεν είχαν δηλωσει που έγινε υποχρεωτικό πλεον Μου κάνει εντύπωση γιατί την είχα δηλωμένη.Όντως δε μου πέρασε της Vodafone.Θα ξανά στείλω την πιστωτική.Νομίζω έτσι το είχα κάνει περσυ. ΥΓ)Στο λογαριασμό της πιστωτικής λέει ότι δεν βλέπει την διεύθυνση ενώ φαίνεται ξεκάθαρα και στην ταυτότητα λέει ότι είναι άκυρη η ημερομηνία (;).Καμία άλλη ιδέα;Μπλεξαμε μου φαίνεται Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από rallistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Την γνώμη σας για το CRV είχα αγοράσει στα 3 ευρώ είμαι μέσα κανά 500 αλλά τελευταία ανακάμπτει τι λέτε για όποιον ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Την γνώμη σας για το CRV είχα αγοράσει στα 3 ευρώ είμαι μέσα κανά 500 αλλά τελευταία ανακάμπτει τι λέτε για όποιον ξέρει... Δεν έχω μελετήσει το project. Όπως βλέπω τώρα το διάγραμμα, γιατί δεν αγόρασες στα $1,95 να εξισορροπήσεις; Μάτι έβγαζε ότι ήταν για αγορά 😏. Υπάρχει θετική προδιάθεση αλλά και αντίσταση στα $3. Αν τη σπάσει, σε 1-2 εβδομάδες ετοιμάσου να μαζεύεις κέρδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Βασικα δεν είχα διαθέσιμα για εξισορρόπηση αλλιώς θα το είχα κάνει.Απο εσένα το είχα διαβάσει μη νομίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 μα κανένας δεν σφύριξε το ZIL ???😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 To VET αναστήθηκε +37% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 έχουμε ακόμα δρόμο με το VET....τουλάχιστον εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 αν κανει και κοιταξει παλι κατω απο τα 40κ το btc τελείωσε το παραμυθι πρεπει να σπασει τα 46κ με φορα για οσους ειναι long 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε μα κανένας δεν σφύριξε το ZIL ???😭 Τι κωλοφαρδια ειναι αυτη να pumparουν αυτα που πουλαω Βεβαια τα πουλησα και ειχα ενα μικρο κερδος ειχα βαλει 300 δολαρια και στα 400 πουλησα γιατι δεν εβλεπα προκοπη, και ειχα παρει αν θυμαμαι καλα holochain. 45 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχουμε ακόμα δρόμο με το VET....τουλάχιστον εγώ. Μια απο τα ιδια βεβαια τωρα ειμαι ισα βαρκα ισα πανια, περιμενω να παει κανα 20-25 cent ιδανικα για να τσιμπησω ενα καλο κερδος. Αλλα λιγο πολυ ολα εχουν παρει ενα boost, βεβαια ειναι πολλα που θελω να ανεβουν, γιατι εχω βαλει λεφτα σε πολλα καλαθια cardano,chainlink,holochain,bttc,bnb,pundix στο τελευταιο δεν βλεπω προκοπη βεβαια ειχα βαλει ενα 100ρι και τωρα με το ζορι πιανει 10 δολαρια. Και περα απο αυτα εννοειτε εχω λιγο btc k eth.Εσεις που αλλου εχετε βαλει λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, sharke είπε πολύ πιθανό να δουμε αύξηση τιμης στο Ethereum Classic (ETC) της επόμενες μερες και μήνες αρκετό ενδιαφέρον δείχνει η binance για το ETC https://www.binance.com/en/support/announcement/464706886516442fac0267a21afcfaef αγόρασα λίγο ETC! τι σφαγή είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, snet είπε αγόρασα λίγο ETC! τι σφαγή είναι αυτή; και εγω ,, και το κρατάω για τέλη Απριλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις