Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Κύριοι συγνώμη μόλις τώρα το είδα, είχα αυτή την ειδοποίηση 😏, αγνοώ πάντα όλες τις ειδοποιήσεις, και να τι μου έτυχε... :cool:

image.png.59362dd3d9a2b179c9c875c3deb2e777.png

Παιξε και ενα τζοκερ που ξερεις :P Περα απο την πλακα μεχρι τι ποσοτητα bnb σε αφηνε να βαλεις?Αλλα να μου πεις και για 7 ημερες ποσο επιτοκιο να τσιμπησεις.

Επεξ/σία από icenex
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, icenex είπε

Παιξε και ενα τζοκερ που ξερεις :P Περα απο την πλακα μεχρι τι ποσοτητα bnb σε αφηνε να βαλεις?Αλλα να μου πεις και για 7 ημερες ποσο επιτοκιο να τσιμπησεις.

Για ένα BNB  βγαίνει 1,1€ την ημέρα. Ελπίζω να δώσει ακόμα ένα εφταήμερο.

Στις 22/3/2022 στις 4:01 ΜΜ, snet είπε

και ενώ τα κατάφερα ΔΕΝ είχα πατήσει το λινκ Earn 100$ με αποτέλεσμα να χάνω τη προσφορά και το χειρότερο από όλα έχω ήδη πατήσει το κουμπί για μεταφορά μέσω SEPA😭😭😭

και ενώ έψαχνα τρόπο να βγάλω τα λεφτά εκτός nexo μου ήρθε το παρακάτω μαιλ:

image.png.f46b92dc6f50d7af8258a2983f02a3db.png

άρα ότι μου είπε το support δεν ισχύει και τελικά θα λάβω τα 100$ (για να δούμε να μη λέμε μεγάλες κουβέντες)

επίσης σε ένα μικρό ψάξιμο που έκανα με τη nexo σχετίζονται βούλγαροι και όχι ρώσοι όπως φοβήθηκα και να έχουμε μπλεξίματα!

άρα μάλλον θα κρατήσω 30μέρες UST που έχουν και το μεγαλύτερο επιτόκιο σε stable coins

• Like 1

Επειδή ουδείς εμίσησε τις υψηλές αποδόσεις.. χρειάζεται διαβατήριο το bybit ή κάνουμε δουλειά και με ΑΔΤ;

Τώρα για το UST... Βρήκα λίγο ανησυχητικό το info στο Web. Φούσκα ή ακόμα και Ponzi?

2 ώρες πριν, Doubt είπε

Επειδή ουδείς εμίσησε τις υψηλές αποδόσεις.. χρειάζεται διαβατήριο το bybit ή κάνουμε δουλειά και με ΑΔΤ;

Τώρα για το UST... Βρήκα λίγο ανησυχητικό το info στο Web. Φούσκα ή ακόμα και Ponzi?

το bybit απλά ανέβασα 2 όψεις ταυτότητας σκαναρισμένες + άνοιξα κάμερα για το πρόσωπο, KYC μέσα σε ένα λεπτό περίπου

τώρα με το UST ας ελπίσουμε ότι θα πετύχει γιατί είναι decentralized και ας ελπίσουμε ότι αρκετοί θα δανειστούν από ancorprotocol Που δίνει και το βασικό 20%

όσο το Luna - Anc Πάνε καλά δεν υπάρχει πρόβλημα

και ειδικά όταν είσαι σε bybit με ένα κλικ τα ξανακάνεις κάτι άλλο πχ USDT (μειονέκτημα ότι εξαρτάσαι πάντα από το bybit)

σε anchorprotocol δεν εξαρτάσαι από κανένα αλλά αν πέσει το site-protocol-hack πάνε και τα assets!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Solana-based stablecoin protocol Cashio was exploited in an “infinite glitch” attack, developers said on Wednesday.

Χάκερ χειραγώγησε τα έξυπνα συμβόλαια του Cashio για να κόψει άπειρα CASH χωρίς να παρέχετε ρευστότητα σε αντάλλαγμα. Τα δεδομένα του blockchain δείχνουν ότι "κόπηκαν" πάνω από 2 δισεκατομμύρια CASH, χωρίς καμία υποστήριξη USDC ή USDT. Από το $1 μηδένισε :ph34r:

image.png.f0880612f9cd503473c8920dafcfbdce.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ πιθανό να δουμε αύξηση τιμης στο Ethereum Classic (ETC) της επόμενες μερες και μήνες

αρκετό ενδιαφέρον δείχνει η binance για το ETC

https://www.binance.com/en/support/announcement/464706886516442fac0267a21afcfaef

Επεξ/σία από sharke
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...