icenex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, rallistas είπε Α,δεν γνωριζα οτι μπορει να το αλλαξει και ο δημιουργος το εργο αυτο.Βασικα ειναι σα να σε ωθουν να το κλεινεις 4μηνο που αυτη τη στιγμη ειναι στο 12%. Οχι οτι με χαλαει,γιατι τα εχω για να δω που θα παει η βαλιτσα με αυτο το νομισμα. (ειχα μπει στα πολυ χαμηλα του πριν το καλοκαιρι,οποτε ειμαι κερδισμενος ετσι κι αλλιως στο Shiba) Αν ειναι ετσι η περιπτωση σου και δεν σε νοιαζει τι θα γινει τοτε απλα τα αφηνεις αλλα ποσοστα τυπου 1-2% σε αυτα τα νομισματα τα θεωρω λιγα σε συναρτηση με το ρισκο που παιρνεις γιατι θεωρουνται shitcoins αν μπορω να το πω ετσι.Μονο ο χρονος θα δειξει αν δεν ειναι και το συγκεκριμενο εχει δρομο μπροστα του. Προσωπικα το bttc το ειχα μονο 3 μερες σε staking και επειδη μου την εσπασε που το ποσοστο στο 3μηνο ενω ητανε 100.99% επεσε στο 25.19% το εκανα redeem και θα τo βαλω μηνιατικο με 16.78%. Θα μου πεις καλα θα παιρνεις λιγοτερο, ναι ομως σε ενα μηνα το νομισματα θα τα εχω διαθεσιμα και αν γινει κανα μπαμ στην τιμη θα μπορω να σπρωξω μερικα.Γενικα ειμαι της αποψης να τα εχω οσον το δυνατον διαθεσιμα για να τσιμπαω κερδος. Για του λογου το αληθες..μην αρχισετε να μου λετε που δεν εσβησα το τι εχω.Το harmony ειναι καθαρο κερδος ειχα βαλει 1800 ευρω και ειχα αγορασει με 6-7 σεντ πουλησα 8000 νομισματα και εβγαλα κοντα 2000 δολαρια και πηρα τα ada που δεν ειχα καθολου.Ναι δεν αγορασα σε πολυ καλη τιμη (εκανα λιγο dca) αλλα που να φανταστω οτι θα φτασει τοσο κατω το γαμημενο.Ευτυχως στο bttc ειμαι κοντα στα λεφτα μου γιατι αγορασα σχετικα φθηνα πουλησα ψηλα και ξαναγορασα με το κερδος οταν ειχε πεσει το νομισμα.Και το bnb το αγορασα πιο πολυ για τα trades και φθηνοτερα fees αλλα εχει παει καλα και δεν εχω πεσει σε αξια γιατι το πηρα 306 δολαρια. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εγω σπασμενα τα εχω σε διαφορα χρονικα πλαισια για να μπορω να βγω.Εχω αφησει πχ απο 40 μυρια σε μηνα,30 σε διμηνο και 6 σε 4μηνο και σπαστικα λιγο με την αλλαγη του APY%. Παμε και βλεπουμε. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από rallistas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rallistas είπε Κι εγω σπασμενα τα εχω σε διαφορα χρονικα πλαισια για να μπορω να βγω.Εχω αφησει πχ απο 40 μυρια σε μηνα,30 σε διμηνο και 40 σε 4μηνο και σπαστικα λιγο με την αλλαγη του APY%. Παμε και βλεπουμε. Εμενα τα 40 μυρια ηταν το μαξ ποσο που μπορεις να βαλεις στο 3μηνο αλλα θα επαιρνα 10 μυρια επιτοκιο και ευτυχως σχολιασες εσυ και πηγα ετσι απο περιεργεια να δω τι γινεται και ευτυχως ειχαν περασει 3 μερες αλλιως αν ειχε περασει μηνας δεν θα τα εβγαζα.Αλλα ειναι το γαμωτο για αυτο τα εβγαλα παντως δεν μου εχει ξανατυχει να ειμαι ειλικρινης και ειχα βαλει ενα φεγγαρι σε ενα αλλο νομισμα που το εχω σπρωξει πλεον αλλα δεν ειχε ποτε τρελά apy το περισσοτερο στο 3μηνο που ειχα βαλει ητανε γυρω στο 18%. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Αρα δεν εχει να κανει με το Shiba μονο,αλλα με τη γενικοτερη πολιτικη του καθε νομισματος,με την οποια τελικα συμβαδιζει και η Binance,οποτε δε σου εγγυαται κανεις οτι δε θα αλλαξει το APY. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Όσο ανεβαίνει το επιτόκιο τόσο πιο πιθανό το αντίστοιχο crypto να πάει για φούντο. Σταθερότητα και βεβαιότητα σημαίνει χαμηλά επιτόκια (όπως τα: ETH, BTC). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Κι εγω αυτο εχω παρατηρησει.Πως τα πιο γνωστα projects,εχουν κατα κυριο λογο μικροτερα ποσοστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 2:40 ΜΜ, snet είπε το κατάφερα με΄τα από άπειρες προσπάθειες με δίπλωμα οδήγησης... ζήτα referral code Γιατί κερδίζεις 25$ καθώς και αυτός που σου το δίνει... και ενώ τα κατάφερα ΔΕΝ είχα πατήσει το λινκ Earn 100$ με αποτέλεσμα να χάνω τη προσφορά και το χειρότερο από όλα έχω ήδη πατήσει το κουμπί για μεταφορά μέσω SEPA😭😭😭 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Όσοι έχετε BNB 100% APY για 7 ημέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Όσοι έχετε BNB 100% APY για 7 ημέρες Δεν υπαρχει τελειωσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Δεν υπαρχει τελειωσε.. Τώρα το βλέπω, είναι ενεργό. Κάνε ανανέωση σελίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 ουτε σε εμένα εμφανίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Τώρα το βλέπω, είναι ενεργό. Κάνε ανανέωση σελίδας. Σε μενα δεν το βγαζει καν εχει μονο 30 60 90 120 μερες locked staking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό τώρα είναι μυστήριο! Πήγατε εδώ; https://www.binance.com/en/staking Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αυτό τώρα είναι μυστήριο! Πήγατε εδώ; https://www.binance.com/en/staking Ναι στο locked staking ειμαι και δεν υπαρχει καν σαν επιλογη.Μηπως επειδη εχω ηδη locked staking για 30 μερες 5 bnb?Αλλα και παλι εχω 0.15 για τυχον trade στην ακρη δεν θα με χαλαγε να τα βαλω για 7 μερες να γινουν 0.30 αλλα δυστυχως δεν μου το βγαζει μαλλον το εβγαλε σε λιγους και εγινε χαμος και το εκλεισαν. Αληθεια μεχρι ποσα bnb μπορουσες να βαλεις να φανταστω 0.5? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις