Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Κάρτα δεν έχω πάρει ακόμα, είμαι σε λίστα αναμονής λέει.. (ανεβαίνεις στη λίστα αν φέρνεις κόσμο)

Μόνο € έχω εκεί και τα κλείνω για 3 μήνες έναντι 8% ΑΡΥ. Αν τα έχεις έτσι χωρίς προθεσμία δίνει 4%. Υπάρχει μπόνους απόδοση επί αυτών αν έχεις και Νέξο τόκενς.

KYC γίνεται με ταυτότητα (πρόσφατη) ή απαιτεί διαβατήριο; Απαιτεί και διευθύνσεις, ΔΕΗ, κτλ κτλ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το κατάφερα με΄τα από άπειρες προσπάθειες με δίπλωμα οδήγησης...

ζήτα referral code Γιατί κερδίζεις 25$ καθώς και αυτός που σου το δίνει...

• Like 2

8 λεπτά πριν, snet είπε

το κατάφερα με΄τα από άπειρες προσπάθειες με δίπλωμα οδήγησης...

Αυτό δεν παίζει στην περίπτωση μου. Το δίπλωμα οδήγησης είναι 25 ετών και σε άθλια κατάσταση.

21 λεπτά πριν, Doubt είπε

Κάρτα δεν έχω πάρει ακόμα, είμαι σε λίστα αναμονής λέει.. (ανεβαίνεις στη λίστα αν φέρνεις κόσμο)

Μόνο € έχω εκεί και τα κλείνω για 3 μήνες έναντι 8% ΑΡΥ. Αν τα έχεις έτσι χωρίς προθεσμία δίνει 4%. Υπάρχει μπόνους απόδοση επί αυτών αν έχεις και Νέξο τόκενς.

Και εγώ στη λίστα είμαι κάπου 480.000 😂.

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Αυτό δεν παίζει στην περίπτωση μου. Το δίπλωμα οδήγησης είναι 25 ετών και σε άθλια κατάσταση.

Καιρός να βγάλεις ένα καινούριο... 

• Like 1

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

διαβατήριο;

να το χάσεις;

2 ώρες πριν, kkatzos είπε

KYC γίνεται με ταυτότητα (πρόσφατη) ή απαιτεί διαβατήριο; Απαιτεί και διευθύνσεις, ΔΕΗ, κτλ κτλ;

Με ταυτότητα του 2006 χειρόγραφη πέρασε κανονικά.

• Thanks 1

5 ώρες πριν, kkatzos είπε

Δεν έχω διαβατήριο έτσι κι αλλιώς, για τα άλλα δεν θυμάμαι να σου πω.

Είχα παιδευτεί στην εγγραφή αλλά το λόγο τον έχω ξεχάσει ;), με βοήθησαν τελικά από το support.

• Like 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2022 στις 2:08 ΜΜ, snet είπε

ΕΕ: Να είστε έτοιμοι να χάσετε όλα τα χρήματα που έχετε σε κρυπτοστοιχεία

29 λεπτά πριν
  %7B © Παρέχεται από: sofokleousin.gr

Οι καταναλωτές κινδυνεύουν να χάσουν όλα τα χρήματά τους που έχουν επενδύσει σε κρυπτοστοιχεία (crypto-assets) και μπορεί να πέσουν θύματα απατών, αναφέρουν σε σημερινή κοινή δήλωσή τους οι ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κεφαλαιαγορά, τις τράπεζες και τον ασφαλιστικό τομέα.

https://www.msn.com/el-gr/money/economy/εε-να-είστε-έτοιμοι-να-χάσετε-όλα-τα-χρήματα-που-έχετε-σε-κρυπτοστοιχεία/ar-AAVbJaS?ocid=UP97DHP&li=BBqxHCu

Pump!

ενώ το 2012-13 που τα είχαν βάλει σε τράπεζα πχ στην Κύπρο, ο κόσμος τα πήρε πίσω!!

να μην πω ότι ΄ταν έπαιρναν τηλ για προ έγκριση δανείου πάλι δεν είχαν πει κουβέντα!

Μερικες παρατηρησεις επ'αυτου .

1. Clickbait τιτλος αρθου. Και κατοπιν αρθρο που εχει μονο καποια αποσπασματα απο αυτο που ειπαν οι της ΕΕ βγαζει εντελως αλλα νοηματα και ειναι λογικο να προκαλει τη θυμηδια του αναγνωστη.

2. Το οτι κοσμος εχασε λεφτα στην Κυπρο μεσω τραπεζων, δεν αναιρει το γεγονος οτι και τα κρυπτο κρυβουν τους ιδιους ή περισσοτερους κινδυνους. Υποψιν οτι στην Κυπρο ΔΕΝ χαθηκαν τα εγγυημενα απο την ΕΕ λεφτα (ητοι οι πρωτες 100.000 ευρω καταθεσεων ανα λογαριασμο). Αυτο εγγυαται η ΕΕ στις τραπεζες και με την περιπτωση της Κυπρου απεδειξαν την αξιοπιστια του μηχανισμου αυτου, σε αντιθεση βεβαια με τις τραπεζες που πραγματι απεδειξαν οτι ειναι αναξιοπιστες. Ομως την συγκεκριμενη ανακοινωση την εβγαλε η ΕΕ και οχι οι τραπεζες.

Επιστρεφω τωρα στο 1ο point και παραθετω το εγγραφο με την ανακοινωση που εξεδωσαν και το σχόλιό μου ειναι πως σε γενικες γραμμες συμφωνω με οσα λεει. Περιπου τα ιδια θα πω κι εγω σε οποιον μου πει οτι σκεφτεται να σπρωξει χρημα στα κρυπτο και περιπου αυτα λεμε κατα καιρους κι αρκετοι εδω, αν εξαιρεσουμε βεβαια τα moonboys.

Οκ ισως θα ηταν καλυτερο αν απουσιαζαν απολυτες γενικοτητες τυπου "μπορει να χασετε ολα σας τα λεφτα", αλλα πιο κατω που εξηγει τι εννοει (φωτογραφιζοντας τα shitcoins) τα λεει μια χαρα. Οπως επισης δεν χρειαζοταν και η τελευταια παραγραφος περι περιβαλλοντολικου αποτυπωματος που εχει χιλιοεξηγηθει.  Κατα τ'αλλα, ειναι αρκετα καλο εγγραφο για οποιον δεν ειναι biased υπερ της μιας ή της αλλης πλευρας και μια αναγνωση την αξιζει.

Τελος, παραθετω εδω ενα ουσιωδες κι εξαιρετικο αποσπασμα της. Οχι μονο για εναν νεοεισερχομενο στο χωρο αλλα και για πολλους που νομιζουν πως τον γνωριζουν:

image.png.73a5e061cf6bad306160433e637afb5d.png

Επεξ/σία από BackFromHell

Έλληνες έχασαν από μερικά χιλιάρικα μέχρι 100δες χιλιάδες από τις τηλεφωνικές crypto-απάτες. Και όπως είπε και ο δικηγόρος για ποσά μέχρι 15K δεν αξίζει να τα διεκδικήσουν γιατί τα νομικά έξοδα είναι υπέρογκα. Υπάρχουν και αυτοί που αγόρασαν doge στα $0,70, αλλά αυτοί ίσως έχουν κάποια ελπίδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη βδομαδα σε ολους.

Εγω συνεχιζω τον χαβα μου με το APY στα staked Shiba που εχω καθως απο σημερα το 2.5% στο 3μηνο εγινε 1.52% κι επιρρεασε και τα ηδη εδω και 1μιση μηνα, κλειδωμενα μου νομισματα.

Κι ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο.Φτασαμε απο το 5.25 στο 1.5%

Επεξ/σία από rallistas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, rallistas είπε

Καλη βδομαδα σε ολους.

Εγω συνεχιζω τον χαβα μου με το APY στα staked Shiba που εχω καθως απο σημερα το 2.5% στο 3μηνο εγινε 1.52% κι επιρρεασε και τα ηδη εδω και 1μιση μηνα, κλειδωμενα μου νομισματα.

κάλιο UST 20% και στο χέρι παρά 1.5 και καρτέρι!

Επεξ/σία από snet
  • Like 2

33 λεπτά πριν, rallistas είπε

Καλη βδομαδα σε ολους.

Δεν ξερω που ακριβως τα εχεις βαλεις και τα κανεις staking αλλα εγω σε αλλα νομισματα που εχω στην binance δεν το εχω συναντησει αυτο το πραγμα παρα μονο στο flexible προγραμμα που εκει οπως ειναι λογικο αλλαζει μερα με την μερα και παει αναλογα το τι γινεται στην αγορα.Αλλα αν το αλλαζουν οι δημιουργοι του τι να σου κανει και η πλατφορμα να τα βαλει απο την τσεπη της?

Τελικα ετσι απο περιεργεια πηγα να δω το bttc που προσφατα εβαλαν στο 3μηνο apy 101% μολις τωρα που μπηκα το πηγαν 25.19% οποτε φανταζομαι γινεται αυτο που σου ειπα.Αλλα ναι ειναι μαλακια γιατι και εγω τα εκλεισα με την προυποθεση οτι θα παρω αυτο το επιτοκιο και τωρα αν τα βγαλω λογικα θα χασω και αυτα που εχουν ηδη μαζευτει.Εγω συνηθως τα κλεινω για μηνα γιατι θελω να ειμαι πιο ευελικτος αν χρειαστει να τα πουλησω για να παρω κερδος.Παντως σε πιο σταθερα νομισματα δεν το εχω δει να συμβαινει αυτο.Πχ ada,harmony,bnb που τα εχω ακομη και τωρα το apy ειναι σταθερο και ολα κυμαινονται απο απο 7%+

• Like 1

Μόλις τώρα, icenex είπε

Δεν ξερω που ακριβως τα εχεις βαλεις και τα κανεις staking αλλα εγω σε αλλα νομισματα που εχω στην binance δεν το εχω συναντησει αυτο το πραγμα παρα μονο στο flexible προγραμμα που εκει οπως ειναι λογικο αλλαζει μερα με την μερα και παει αναλογα το τι γινεται στην αγορα.Αλλα αν το αλλαζουν οι δημιουργοι του τι να σου κανει και η πλατφορμα να τα βαλει απο την τσεπη της?

Τελικα ετσι απο περιεργεια πηγα να δω το bttc που προσφατα εβαλαν στο 3μηνο apy 101% μολις τωρα που μπηκα το πηγαν 25.19% οποτε φανταζομαι γινεται αυτο που σου ειπα.Αλλα ναι ειναι μαλακια γιατι και εγω τα εκλεισα με την προυποθεση οτι θα παρω αυτο το επιτοκιο και τωρα αν τα βγαλω λογικα θα χασω και αυτα που εχουν ηδη μαζευτει.Εγω συνηθως τα κλεινω για μηνα γιατι θελω να ειμαι πιο ευελικτος αν χρειαστει να τα πουλησω για να παρω κερδος.Παντως σε πιο σταθερα νομισματα δεν το εχω δει να συμβαινει αυτο.Πχ ada,harmony,bnb που τα εχω ακομη και τωρα το apy ειναι σταθερο και ολα κυμαινονται απο απο 7%+

Α,δεν γνωριζα οτι μπορει να το αλλαξει και ο δημιουργος το εργο αυτο.Βασικα ειναι σα να σε ωθουν να το κλεινεις 4μηνο που αυτη τη στιγμη ειναι στο 12%. Οχι οτι με χαλαει,γιατι τα εχω για να δω που θα παει η βαλιτσα με αυτο το νομισμα. (ειχα μπει στα πολυ χαμηλα του πριν το καλοκαιρι,οποτε ειμαι κερδισμενος ετσι κι αλλιως στο Shiba)

• Δημιουργία νέου...