Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, snet είπε

δεν στεναχωριούνται για τίποτα και ούτε χρειάζονται κάποιο ΑΙ, όταν θα γίνει έλεγχος θα βάλουν εσένα να μαζέψεις όλα τα στοιχεία για το τι και πως...

Αυτό λέμε, να μη σε βάλουν στο μάτι κι αρχίσουν τους ελέγχους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παρακολουθώ αρκετό καιρό και δε σχολιάζω. ε σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που λέω να γράψω κάτι και μετά το σβήνω και το ξαναγράφω και το ξανασβήνω.

ας μιλήσει η λυπηρή εικόνα στο 1h graph για τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

image.png.b4ff5e18db1e4b2c07243ee0e56f3658.png

33 λεπτά πριν, greekfragma είπε

παρακολουθώ αρκετό καιρό και δε σχολιάζω. ε σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που λέω να γράψω κάτι και μετά το σβήνω και το ξαναγράφω και το ξανασβήνω.

ας μιλήσει η λυπηρή εικόνα στο 1h graph για τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

image.png.b4ff5e18db1e4b2c07243ee0e56f3658.png

Ασε την  κλαψα,θελει υπομονη το αθλημα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, poulaki1976 said:

Ασε την  κλαψα,θελει υπομονη το αθλημα

κλάψα;

καμία σχέση. λυπηρή εικόνα έγραψα για το τι γίνεται καθημερινά πλέον με σορτάκιδες-λονγκάκιδες και πως παίζεται η κατάσταση από εκείνους τους λίγους που έχουν όλη τη πληροφορία και πάνε την αγορά πάνω ή κάτω ανάλογα του πως ξύπνησαν ή πως θέλουν να τελειώσει η μέρα πριν πάνε για ύπνο.

εγω υπομονή; μια χαρά έχω. κλείνω ένα χρόνο ακούνητος.

Επεξ/σία από greekfragma

11 ώρες πριν, greekfragma είπε

κλάψα;

καμία σχέση. λυπηρή εικόνα έγραψα για το τι γίνεται καθημερινά πλέον με σορτάκιδες-λονγκάκιδες και πως παίζεται η κατάσταση από εκείνους τους λίγους που έχουν όλη τη πληροφορία και πάνε την αγορά πάνω ή κάτω ανάλογα του πως ξύπνησαν ή πως θέλουν να τελειώσει η μέρα πριν πάνε για ύπνο.

εγω υπομονή; μια χαρά έχω. κλείνω ένα χρόνο ακούνητος.

Και εγω το ιδιο σκεφτομουν εδω και κατι μερες με τα σκαμπανεβασματα της αγορας αφου με τρωει το χερι μου να αρχισω να πουλαω στο resistance και να ξαναγοραζω ξανα στο support.Πραγματικα αν το ειχα κανει θα ειχα βαλει ενα καλο μεροκαματο.Αλλα μιλαω καθαρα για trade και οχι για leverage.Τελικα υπερισχυσε η λογικη και απλα hodlαρω και λογικα θα τσιμπησω κερδος στις τιμες που εχω προαποφασισει εδω και καιρο.Λογικα μολις φανε μια καλη ρευστοποιηση ολοι αυτοι που παιζουν με μοχλευση θα ηρεμησει λιγο η αγορα και θα αποφασει που θα παει.

1 ώρα πριν, icenex είπε

Και εγω το ιδιο σκεφτομουν εδω και κατι μερες με τα σκαμπανεβασματα της αγορας αφου με τρωει το χερι μου να αρχισω να πουλαω στο resistance και να ξαναγοραζω ξανα στο support.Πραγματικα αν το ειχα κανει θα ειχα βαλει ενα καλο μεροκαματο.Αλλα μιλαω καθαρα για trade και οχι για leverage.Τελικα υπερισχυσε η λογικη και απλα hodlαρω και λογικα θα τσιμπησω κερδος στις τιμες που εχω προαποφασισει εδω και καιρο.Λογικα μολις φανε μια καλη ρευστοποιηση ολοι αυτοι που παιζουν με μοχλευση θα ηρεμησει λιγο η αγορα και θα αποφασει που θα παει.

το έχεις δοκιμάσει στη πράξη; γιατί αν κοιτάξουμε εκ των υστέρων την καμπύλη όλα είναι πολύ εύκολα!

• Like 1
  • Thanks 1

45 λεπτά πριν, snet είπε

το έχεις δοκιμάσει στη πράξη; γιατί αν κοιτάξουμε εκ των υστέρων την καμπύλη όλα είναι πολύ εύκολα!

Βρε ναι δεν λεω οτι ειναι ευκολο απλα σκεφτομουν να κανω αυτο και οτι γινει..Γιατι αν τελικα πονταρω οτι κατι θα πεσει και εν τελει δεν πεσει, θα μεινω με το πουλι στο χερι που λεει ο λογος αλλα σκεφτομουν να πουλαω με dca οπως δηλαδη αγοραζω.Δηλαδη αν τελικα κατι δεν πεσει και ανεβει να πουλησω στο επομενο resistance και παει λεγοντας λογικα με αυτην την στρατηγικη καποια στιγμη θα πιασω την τιμη με τον μεσο ορο στην επομενη πτωση.Δεν ξερω αν με πιανεις τι προσπαθω να πω γιατι δεν το εχω και πολυ με το γραπτο λογο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστεύω ένα dca bot θα είναι ότι πρέπει και κρίμα που δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ λίγο αυτό το διάστημα

Επεξ/σία από snet

57 λεπτά πριν, snet είπε

πιστεύω ένα dca bot θα είναι ότι πρέπει και κρίμα που δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ λίγο αυτό το διάστημα

Η αυτο ειναι μια λυση, προσωπικα απλα θα μεινω πιστος στην στρατηγικη μου να hodl και να τσιμπαω κερδος εκει που εχω βαλει sell orders να το πω και ετσι και αν γινει καποια διορθωση να αγοραζω με τα λεφτα που εχω στην ακρη απο οταν τσιμπαγα κερδος.Δεν το εκανα για το μεγαλυτερο μερος του πορτοφολιου μου (μονο στο Harmony το εκανα)οταν οι τιμες ειχαν παρει τον ανηφορο παροτι ειχα πει οτι θα το κανω, πλεον θελω να πιστευω εμαθα απο το λαθος μου.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΕ: Να είστε έτοιμοι να χάσετε όλα τα χρήματα που έχετε σε κρυπτοστοιχεία

29 λεπτά πριν
  %7B © Παρέχεται από: sofokleousin.gr

Οι καταναλωτές κινδυνεύουν να χάσουν όλα τα χρήματά τους που έχουν επενδύσει σε κρυπτοστοιχεία (crypto-assets) και μπορεί να πέσουν θύματα απατών, αναφέρουν σε σημερινή κοινή δήλωσή τους οι ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κεφαλαιαγορά, τις τράπεζες και τον ασφαλιστικό τομέα.

https://www.msn.com/el-gr/money/economy/εε-να-είστε-έτοιμοι-να-χάσετε-όλα-τα-χρήματα-που-έχετε-σε-κρυπτοστοιχεία/ar-AAVbJaS?ocid=UP97DHP&li=BBqxHCu

Pump!

ενώ το 2012-13 που τα είχαν βάλει σε τράπεζα πχ στην Κύπρο, ο κόσμος τα πήρε πίσω!!

να μην πω ότι ΄ταν έπαιρναν τηλ για προ έγκριση δανείου πάλι δεν είχαν πει κουβέντα!

Επεξ/σία από snet
  • Like 2

Ενω οι απατες μεσω τραπεζας ειναι λιγες που εχουν γδαρει κατι παπουδια μεσω τηλεφωνου η κατι μπαρμπαδια που ξερουν κατι λιγα απο ιντερνετ και την πατανε απο εμαιλ ψαρεματος.

• Like 1

2 ώρες πριν, icenex είπε

Ενω οι απατες μεσω τραπεζας ειναι λιγες που εχουν γδαρει κατι παπουδια μεσω τηλεφωνου η κατι μπαρμπαδια που ξερουν κατι λιγα απο ιντερνετ και την πατανε απο εμαιλ ψαρεματος.

Παιδιά είναι πολύ πειστικοί στα τηλέφωνα. Πολλές φορές τη γλύτωσα τελευταία στιγμή ειδικά με το vodafone scam-προσφορά.

Για crypto τηλεφωνεί μόνιμα κάποιος από Αγγλία θα αναρτήσω το τηλ. μόλις το βρω...

+441686625453

• Like 2

• Δημιουργία νέου...