Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 13/3/2022 στις 10:37 ΜΜ, snet είπε

ευτυχώς που γράφετε και κάτι γιατί έπεσε ησυχία!

πχ για το anchorprotocol τι γνώμη έχετε? μια σύγχρονη αλγοριθμική πυραμίδα;

https://youtu.be/z54a-6hAogM

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 32 ψήφους κατά και 24 υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε πρόταση για απαγόρευση του PoW.

Έκανα μια μεταφορά στη ΝΕΧΟ σήμερα και σε 3 λεπτά με πήρε η Τράπεζα (Πειραιώς) τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων πριν εγκριθεί η αποστολή. Μου είπαν πολλά γίνονται... Μου έκαναν και κάποιες ερωτήσεις, όχι αδιάκριτες. :cool:

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Με 32 ψήφους κατά και 24 υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε πρόταση για απαγόρευση του PoW.

Έκανα μια μεταφορά στη ΝΕΧΟ σήμερα και σε 3 λεπτά με πήρε η Τράπεζα (Πειραιώς) τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων πριν εγκριθεί η αποστολή. Μου είπαν πολλά γίνονται... Μου έκαναν και κάποιες ερωτήσεις, όχι αδιάκριτες. :cool:

revolut!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Οκ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τσεκαρουνε μην σου έχουν κλέψει την κάρτα. Μια φορά πήρα και γω κάτι από τουρκικό σάιτ και με πήρε και μένα η Πειραιώς

Επεξ/σία από tcktcktck

1 ώρα πριν, tcktcktck είπε

Οκ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τσεκαρουνε μην σου έχουν κλέψει την κάρτα. Μια φορά πήρα και γω κάτι από τουρκικό σάιτ και με πήρε και μένα η Πειραιώς

Με έμβασμα ήταν, όχι με κάρτα. Το ψάχνουν ακόμα περισσότερο. Με ρώτησαν αν έκανα τη δικιά μου έρευνα για την εταιρία ή δέχθηκα τηλεφώνημα από τους γνωστούς άγνωστους που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.

9 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Με έμβασμα ήταν, όχι με κάρτα. Το ψάχνουν ακόμα περισσότερο. Με ρώτησαν αν έκανα τη δικιά μου έρευνα για την εταιρία ή δέχθηκα τηλεφώνημα από τους γνωστούς άγνωστους που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις.

Για να μην σας ζαλίζει ο κάθε "Πειραιώς" να στέλνετε μέσω revolut ή άλλης ανάλογης.

+ Όταν θα έχει φύγει αρκετό "μαρούλι" για Nexo κι άλλα ανάλογα που προσφέρουν απόδοση Χ 10 σε σχέση με το δικό τους μαγαζί, θα τις βάλουν blacklist όλες μαζί και θα πέσει και σύρμα στην ΑΑΔΕ για τα περαιτέρω.

Φυλάξτε τα νώτα σας.

• Like 1

10 λεπτά πριν, Doubt είπε

Για να μην σας ζαλίζει ο κάθε "Πειραιώς" να στέλνετε μέσω revolut ή άλλης ανάλογης.

+ Όταν θα έχει φύγει αρκετό "μαρούλι" για Nexo κι άλλα ανάλογα που προσφέρουν απόδοση Χ 10 σε σχέση με το δικό τους μαγαζί, θα τις βάλουν blacklist όλες μαζί και θα πέσει και σύρμα στην ΑΑΔΕ για τα περαιτέρω.

Φυλάξτε τα νώτα σας.

Δεν είναι δυνατόν να κρυφτούμε πλέον. Αν θέλουν μας βρίσκουν μέσω διασταύρωσης στο πλαίσιο της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών. Όμως για να αρχίσουν να ψάχνουν πρέπει να υπάρξει κάποιο trigger. Αν τα 3000€ γίνουν 150K, προτού φτιάξετε το εξοχικό σας δηλώστε και κάτι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δεν είναι δυνατόν να κρυφτούμε πλέον. Αν θέλουν μας βρίσκουν μέσω διασταύρωσης στο πλαίσιο της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών. Όμως για να αρχίσουν να ψάχνουν πρέπει να υπάρξει κάποιο trigger. Αν τα 3000€ γίνουν 150K, προτού φτιάξετε το εξοχικό σας δηλώστε και κάτι.

Ναι, αλλά το trigger για να αρχίσουν τις διασταυρώσεις θα είναι η εκροή των κεφαλαίων. Κανένας δεν κάθεται να ψάχνει ατελείωτες λίστες για ψύλλους στα άχυρα.

Επεξ/σία από Doubt

5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ναι, αλλά το trigger για να αρχίσουν τις διασταυρώσεις θα είναι η εκροή των κεφαλαίων. Κανένας δεν κάθεται να ψάχνει ατελείωτες λίστες για βελόνες στα άχυρα.

Έτσι σκέφτομαι και εγώ. Εκτός και αν αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία βάζοντας κάποιο AI για ψαχτήρι. Σαν τις κάμερες κυκλοφορίας που υπάρχουν στο εξωτερικό και οι κλήσεις έρχονται αυτόματα :rolleyes:.

Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε

Έτσι σκέφτομαι και εγώ. Εκτός και αν αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία βάζοντας κάποιο AI για ψαχτήρι. Σαν τις κάμερες κυκλοφορίας που υπάρχουν στο εξωτερικό και οι κλήσεις έρχονται αυτόματα :rolleyes:.

Θα το μάθουμε σύντομα αν γίνει.😁

Working Out Dave Bautista GIF by My Spy

δεν στεναχωριούνται για τίποτα και ούτε χρειάζονται κάποιο ΑΙ, όταν θα γίνει έλεγχος θα βάλουν εσένα να μαζέψεις όλα τα στοιχεία για το τι και πως...

• Δημιουργία νέου...