snet Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 ευτυχώς που γράφετε και κάτι γιατί έπεσε ησυχία! πχ για το anchorprotocol τι γνώμη έχετε? μια σύγχρονη αλγοριθμική πυραμίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Στις 13/3/2022 στις 10:37 ΜΜ, snet είπε ευτυχώς που γράφετε και κάτι γιατί έπεσε ησυχία! πχ για το anchorprotocol τι γνώμη έχετε? μια σύγχρονη αλγοριθμική πυραμίδα; https://youtu.be/z54a-6hAogM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, tcktcktck είπε https://youtu.be/z54a-6hAogM ναι ας το δει ο κόσμος και να κρίνει ανάλογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Με 32 ψήφους κατά και 24 υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε πρόταση για απαγόρευση του PoW. Έκανα μια μεταφορά στη ΝΕΧΟ σήμερα και σε 3 λεπτά με πήρε η Τράπεζα (Πειραιώς) τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων πριν εγκριθεί η αποστολή. Μου είπαν πολλά γίνονται... Μου έκαναν και κάποιες ερωτήσεις, όχι αδιάκριτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Απο εκει που τις μπλοκαραν τελειως αυτες τις συναλλαγες...?Ενδιαφερον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Με 32 ψήφους κατά και 24 υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε πρόταση για απαγόρευση του PoW. Έκανα μια μεταφορά στη ΝΕΧΟ σήμερα και σε 3 λεπτά με πήρε η Τράπεζα (Πειραιώς) τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων πριν εγκριθεί η αποστολή. Μου είπαν πολλά γίνονται... Μου έκαναν και κάποιες ερωτήσεις, όχι αδιάκριτες. revolut! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Με 32 ψήφους κατά και 24 υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε πρόταση για απαγόρευση του PoW. Έκανα μια μεταφορά στη ΝΕΧΟ σήμερα και σε 3 λεπτά με πήρε η Τράπεζα (Πειραιώς) τηλέφωνο για επιβεβαίωση στοιχείων πριν εγκριθεί η αποστολή. Μου είπαν πολλά γίνονται... Μου έκαναν και κάποιες ερωτήσεις, όχι αδιάκριτες. Οκ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τσεκαρουνε μην σου έχουν κλέψει την κάρτα. Μια φορά πήρα και γω κάτι από τουρκικό σάιτ και με πήρε και μένα η Πειραιώς Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από tcktcktck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tcktcktck είπε Οκ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τσεκαρουνε μην σου έχουν κλέψει την κάρτα. Μια φορά πήρα και γω κάτι από τουρκικό σάιτ και με πήρε και μένα η Πειραιώς Με έμβασμα ήταν, όχι με κάρτα. Το ψάχνουν ακόμα περισσότερο. Με ρώτησαν αν έκανα τη δικιά μου έρευνα για την εταιρία ή δέχθηκα τηλεφώνημα από τους γνωστούς άγνωστους που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 another one bites the dust! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Με έμβασμα ήταν, όχι με κάρτα. Το ψάχνουν ακόμα περισσότερο. Με ρώτησαν αν έκανα τη δικιά μου έρευνα για την εταιρία ή δέχθηκα τηλεφώνημα από τους γνωστούς άγνωστους που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις. Για να μην σας ζαλίζει ο κάθε "Πειραιώς" να στέλνετε μέσω revolut ή άλλης ανάλογης. + Όταν θα έχει φύγει αρκετό "μαρούλι" για Nexo κι άλλα ανάλογα που προσφέρουν απόδοση Χ 10 σε σχέση με το δικό τους μαγαζί, θα τις βάλουν blacklist όλες μαζί και θα πέσει και σύρμα στην ΑΑΔΕ για τα περαιτέρω. Φυλάξτε τα νώτα σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Για να μην σας ζαλίζει ο κάθε "Πειραιώς" να στέλνετε μέσω revolut ή άλλης ανάλογης. + Όταν θα έχει φύγει αρκετό "μαρούλι" για Nexo κι άλλα ανάλογα που προσφέρουν απόδοση Χ 10 σε σχέση με το δικό τους μαγαζί, θα τις βάλουν blacklist όλες μαζί και θα πέσει και σύρμα στην ΑΑΔΕ για τα περαιτέρω. Φυλάξτε τα νώτα σας. Δεν είναι δυνατόν να κρυφτούμε πλέον. Αν θέλουν μας βρίσκουν μέσω διασταύρωσης στο πλαίσιο της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών. Όμως για να αρχίσουν να ψάχνουν πρέπει να υπάρξει κάποιο trigger. Αν τα 3000€ γίνουν 150K, προτού φτιάξετε το εξοχικό σας δηλώστε και κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δεν είναι δυνατόν να κρυφτούμε πλέον. Αν θέλουν μας βρίσκουν μέσω διασταύρωσης στο πλαίσιο της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών. Όμως για να αρχίσουν να ψάχνουν πρέπει να υπάρξει κάποιο trigger. Αν τα 3000€ γίνουν 150K, προτού φτιάξετε το εξοχικό σας δηλώστε και κάτι. Ναι, αλλά το trigger για να αρχίσουν τις διασταυρώσεις θα είναι η εκροή των κεφαλαίων. Κανένας δεν κάθεται να ψάχνει ατελείωτες λίστες για ψύλλους στα άχυρα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Ναι, αλλά το trigger για να αρχίσουν τις διασταυρώσεις θα είναι η εκροή των κεφαλαίων. Κανένας δεν κάθεται να ψάχνει ατελείωτες λίστες για βελόνες στα άχυρα. Έτσι σκέφτομαι και εγώ. Εκτός και αν αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία βάζοντας κάποιο AI για ψαχτήρι. Σαν τις κάμερες κυκλοφορίας που υπάρχουν στο εξωτερικό και οι κλήσεις έρχονται αυτόματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε Έτσι σκέφτομαι και εγώ. Εκτός και αν αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία βάζοντας κάποιο AI για ψαχτήρι. Σαν τις κάμερες κυκλοφορίας που υπάρχουν στο εξωτερικό και οι κλήσεις έρχονται αυτόματα . Θα το μάθουμε σύντομα αν γίνει.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 δεν στεναχωριούνται για τίποτα και ούτε χρειάζονται κάποιο ΑΙ, όταν θα γίνει έλεγχος θα βάλουν εσένα να μαζέψεις όλα τα στοιχεία για το τι και πως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις