Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Binance δεν με αφήνει να κάνω Convert αν δεν ανεβάσω κάποιον λογαριασμό για τσεκάρισμα. 

Μετά από το ανέβασμα κάνει διάφορες ερωτήσεις για τα οικονομικά. 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.
Μόλις τώρα, snet είπε

αρχίσαμε;

Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Λέει πως θα με ενημερώσουν με email για το αν δέχονται τα δεδομένα μου. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Λέει πως θα με ενημερώσουν με email για το αν δέχονται τα δεδομένα μου. 

μόλις έκανα ένα μικρό convert 20USDT -> EURO δεν μου έβγαλε κάτι αλλά για μεγαλύτερα ποσά δεν ξέρω!

το account status είναι οκ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, snet είπε

μόλις έκανα ένα μικρό convert 20USDT -> EURO δεν μου έβγαλε κάτι αλλά για μεγαλύτερα ποσά δεν ξέρω!

το account status είναι οκ?

Ναι κανονικά Verified λέει. Εγώ θέλω να κάνω μεγαλύτερο ποσό. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. 

Δεν με αφήνει να τα κάνω €. Λέει θα έχω απάντηση μέχρι τις 12 Μαρτίου. Τι φάση; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Extacy156 είπε

Κάτι τέτοιο σου έβγαλε?

Screenshot_2022-03-02-23-09-00-477_com.binance.dev.jpg

Screenshot_2022-03-02-23-09-54-653_com.binance.dev.jpg

Όχι. Δεν με αφήνει να κάνω οτιδήποτε έχει να κάνει με € και ζητάει λεπτομέρειες για οικονομικά στοιχεία και να στείλω / ανεβάσω αρχείο με τα στοιχεία μου. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Όχι. Δεν με αφήνει να κάνω οτιδήποτε έχει να κάνει με € και ζητάει λεπτομέρειες για οικονομικά στοιχεία και να στείλω / ανεβάσω αρχείο με τα στοιχεία μου. 

Δηλαδή, τι έγγραφα ζητάει;

Δημοσ.

Μήπως είσαι Ρώσος στη λίστα με τις κυρώσεις;

Είχες αποδεχτεί τους όρους της paysafe? Ήταν απαραίτητο για να μπορείς να παίξεις με ευρώ

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

39 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δηλαδή, τι έγγραφα ζητάει;

Bank Statements η παρόμοια έγγραφα ταυτοποίησης. 

38 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Στο verification center στα έχει όλα τικαρισμενα κομπλέ?

Ναι κανονικά. Όλα πράσινα. 

34 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Μήπως είσαι Ρώσος στη λίστα με τις κυρώσεις;

Είχες αποδεχτεί τους όρους της paysafe? Ήταν απαραίτητο για να μπορείς να παίξεις με ευρώ

Οχι καμία σχέση 😁

Ψυχραιμία παιδιά, λογικά για κάποιον λόγο θέλουν ταυτοποίηση. Θα σας κρατήσω ενήμερους για ότι νέο. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Bank Statements η παρόμοια έγγραφα ταυτοποίησης. 

Ναι κανονικά. Όλα πράσινα. 

Οχι καμία σχέση 😁

Ψυχραιμία παιδιά, λογικά για κάποιον λόγο θέλουν ταυτοποίηση. Θα σας κρατήσω ενήμερους για ότι νέο. 

IRS λέγεται 

• Δημιουργία νέου...