Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα αποθεματικα σε δολλαρια της Τραπεζας της Ρωσιας διεθνως ειναι περιπου 630 δισ. , στα οποια δεν θα εχουν πλεον προσβαση ετσι ωστε να στηριξουν το ρουβλι , με αμεση συνεπεια εκατομμυρια πολιτες της χωρας να χασουν τις αποταμιευσεις τους.

Οσο αφορα τον κρυπτοχωρο , ναι αρκετοι μπορει να βρουν καταφυγιο  και να εχουμε ανοδο ωστοσο εκει θα μεταφερθει και ο "πολεμος" και η συγκρουση με τις ρυθμιστικες αρχες απο τη μια και τους "καταδιωκομενους" απο την αλλη.

Οποτε μην αποκλειετε ενδεχομενες μεγαλες διακυμανσεις και προς τις δυο κατευθυνσεις.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, snet είπε

what ??

image.png

Αυτό τώρα πως εξηγείται την ώρα που όλες οι διεθνείς αγορές είναι υπό ασφυκτικές πιέσεις σήμερα?  😕 Εκτός και αν αγοράζει btc η ρωσική κυβέρνηση 😄

Επεξ/σία από zananiro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά σε μεγάλο βαθμό η αύξηση αυτή οφείλεται στο ότι υπήρξε τεράστια ζήτηση για btc από Ρωσία μεριά για να προστατευτούν από την υποτίμηση που έχει (και αναμένεται να έχει) το ρούβλι.

https://www.newsbtc.com/news/bitcoin-volumes-surge-as-ruble-plummets/

Επεξ/σία από zananiro

6 λεπτά πριν, zananiro είπε

Τελικά σε μεγάλο βαθμό η αύξηση αυτή οφείλεται στο ότι υπήρξε τεράστια ζήτηση για btc από Ρωσία μεριά για να προστατευτούν από την υποτίμηση που έχει (και αναμένεται να έχει) το ρούβλι.

https://www.newsbtc.com/news/bitcoin-volumes-surge-as-ruble-plummets/

ε να τους κάνουμε ένα dump τοτε να τους γλεντήσουμε

Καλημερα και καλο πρασινο μηνα να εχουμε.

Παρατηρησα χθες οτι η Binance εριξε αρκετα το APY στο staking του Shiba στους 1/2/3 μηνες.

Δεν τα βγαζω ακομα για να μη χασω τα earnings μου αλλα που μπορει να οφειλεται μια τετοια αλλαγη?

Εντωμεταξυ εγω τα εχω σε staking απο τελος Δεκεμβρη.Δεν ηξερα οτι μπορει να σου αλλαξει το επιτοκιο ενω εισαι ηδη μεσα.

Πιο πολυ δηλαδη συμφερει απο εδω και περα να τα βαζω μεσα καθε 10 μερες που δινει 10%.

6 ώρες πριν, rallistas είπε

Καλημερα και καλο πρασινο μηνα να εχουμε.

Παρατηρησα χθες οτι η Binance εριξε αρκετα το APY στο staking του Shiba στους 1/2/3 μηνες.

Δεν τα βγαζω ακομα για να μη χασω τα earnings μου αλλα που μπορει να οφειλεται μια τετοια αλλαγη?

Εντωμεταξυ εγω τα εχω σε staking απο τελος Δεκεμβρη.Δεν ηξερα οτι μπορει να σου αλλαξει το επιτοκιο ενω εισαι ηδη μεσα.

Πιο πολυ δηλαδη συμφερει απο εδω και περα να τα βαζω μεσα καθε 10 μερες που δινει 10%.

Είσαι σίγουρος; Μήπως είναι για όσους κλείνουν από δω και πέρα; Μου φαίνεται πολύ παράξενο να αλλάζει το rate σε locked saving

23 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Είσαι σίγουρος; Μήπως είναι για όσους κλείνουν από δω και πέρα; Μου φαίνεται πολύ παράξενο να αλλάζει το rate σε locked saving

Εντελως σίγουρος.Γι αυτό μου έκανε εντύπωση.Τα τρίμηνα τα είχα από Δεκέμβρη με 5.25% και τώρα βλέπω 2.98%. Δε μου έχει ξανατύχει 1μιση χρόνο τώρα,Γι αυτό απόρησα.

3 ώρες πριν, rallistas είπε

Εντελως σίγουρος.Γι αυτό μου έκανε εντύπωση.Τα τρίμηνα τα είχα από Δεκέμβρη με 5.25% και τώρα βλέπω 2.98%. Δε μου έχει ξανατύχει 1μιση χρόνο τώρα,Γι αυτό απόρησα.

εχει εκπληξεις η ζωη στα crypto. Μόλις ειδα ότι ένας εκατομυριουχος γιωτάς έριξε 80.000.000 ada στο pool που κάνω delegate οπότε αντί για 5% παίρνω τα @@ μου. Το έκανε 125% saturated οπότε δεν θα βγάζει πια blocks. Ta pools γεμίζουν με 63.000.000 ada

• Sad 1

4 λεπτά πριν, snet είπε

στο BNB Vault είχα 1,κάτι και τώρα σκέτο το κάτι...

image.png.62e0d96be9cfc6c64c545b65f2789746.png

Στο vault υπολογίζει και το APY που παίρνεις από τα launchpool rewards όταν τρέχουν γι'αυτό μπορεί να αλλάζει από την μια μέρα στην αλλη

9 λεπτά πριν, snet είπε

στο BNB Vault είχα 1,κάτι και τώρα σκέτο το κάτι...

image.png.62e0d96be9cfc6c64c545b65f2789746.png

όπως σου έγραψε και ο φίλος από πάνω το vault αλλάζει κάθε μέρα αναλόγως τα apy που έπιασαν την προηγούμενη μερα τα launchpool + 0.35 σε bnb. Εσύ είδες μάλλον τελευταία φορά ενώ έδιναν και ANC ενώ τώρα δεν υπάρχει κανέναν launchpoοl και παίρνεις μόνο bnb

• Δημιουργία νέου...