RedYonko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, zananiro είπε Δεν θα αλλάξουν τα "ιδεώδη", απλά σε τέτοιες περιόδους ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το ποια projects είναι μόνο λόγια και όχι πράξεις και ποια είναι τα projects που αξίζει να επενδύσει κανείς. Δεν αξίζει να επενδύσεις σε projects που δεν έχουν ήδη υλοποιήσει την ιδέα τους, εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Διαβασαμε και κατι σχολια τυπου "παει τελειωσει αυτο ητανε δεν εχει πατο το βαρελι" κ που ειναι ολοι αυτοι που λεγανε αγοραστε. Εγω αναρωτιεμαι εφοσον λετε παει τελειωσε η ολη ιστορια, τοτε ποιος αγοραζει σε αυτες τις τιμες και αναγκαζει την τιμη να ειναι στασιμη παροτι καποιοι πουλανε, ή ισχυει το αλλο οτι ολοι πουλανε αν συμβαινει κατι τετοιο γιατι δεν πεφτει στα ταρταρα η τιμη.Τεσπα οποιος καταλαβε καταλαβε, για μενα τυχεροι οσοι εχουν φραγκα στην ακρη να κανουν dca. Δυστυχως για μενα δεν παιζει σαλιο αλλιως θα ειχα βαλει το κατιτις.Μονη μου επιλογη, εχω βαλει τα νομισματα σε locked staking και παιρνω τους τοκους μου οποτε δεν με απασχολει ιδιαιτερα τι θα κανει η αγορα.Ουτως η αλλως δεν επενδυσα για να βγαλω λεφτα σε 1 μηνα αλλα σε βαθος χρονου. Μαγκες καποιοι εχουν ξεσκιστει να αγοραζουν σε αυτες τις τιμες αυτο θα πω μονο και δυστυχως καποια αδυναμα χερια θα δωσουν το κερδος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μ' αρέσει που στο ΣΚΑΙ είπαν πως μεγάλος χαμένος στα κρυπτονομίσματα είναι το Bitcoin! 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 εντάξει η πιο αγνή είδηση που μεταδίδουν εκεί είναι ίσως ο καιρός αλλά και σε αυτόν όλο έξω πέφτουν! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, RedYonko είπε Δεν αξίζει να επενδύσεις σε projects που δεν έχουν ήδη υλοποιήσει την ιδέα τους, εξαρχής. Ναι, εννοείται συμφωνώ σε αυτό, αλλα δεν μπορείς να ξέρεις τις περισσότερες φορές εξαρχής ένα project πως θα εξελιχθεί μελλοντικά ή τι potential έχει πραγματικά. Ειδικά για τα projects που θεωρούνται "πολλα υποσχόμενα" και που θες να ανέβεις στο τραίνο από νωρίς. Τέτοιες περίοδοι σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα θεωρώ για το που αξίζει να επενδύσεις. Και φυσικά να γίνει ένα ξεκαθάρισμα με τα shitcoins που μόνο κακό κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedYonko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, zananiro είπε Ναι, εννοείται συμφωνώ σε αυτό, αλλα δεν μπορείς να ξέρεις τις περισσότερες φορές εξαρχής ένα project πως θα εξελιχθεί μελλοντικά ή τι potential έχει πραγματικά. Κι όμως μπορείς, απαντώντας το αν προσφέρει μια λύση σε ένα ουσιώδες πρόβλημα. Εάν δεν το γνωρίζεις, τότε απλώς τζογάρεις. Και η αλήθεια είναι πως συνεχώς τα περισσότερα εμφανίζονται να δημιουργούν προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν... Μπορείς να μου πεις, για παράδειγμα, ένα πρόβλημα που λύνει το Cardano και δεν το λύνει το Bitcoin; Θεωρούνται και τα δύο «ποτένσιαλ». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, RedYonko είπε Κι όμως μπορείς, απαντώντας το αν προσφέρει μια λύση σε ένα ουσιώδες πρόβλημα. Εάν δεν το γνωρίζεις, τότε απλώς τζογάρεις. Και η αλήθεια είναι πως συνεχώς τα περισσότερα εμφανίζονται να δημιουργούν προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν... Μπορείς να μου πεις, για παράδειγμα, ένα πρόβλημα που λύνει το Cardano και δεν το λύνει το Bitcoin; Θεωρούνται και τα δύο «ποτένσιαλ». Το solana του '20 που είχε εμφανιστεί στο top5 της αγοράς τι λύσεις έδωσε δηλαδή στον πραγματικό κόσμο ; Εγω προσωπικά οταν ακούω "do your own research" με πιάνουν γέλια. Για μένα όλα έχουν να κάνουν με το hype και με τις διασυνδέσεις που έχουν οι founders και αν μπορούν να triggaroun κάποια γιγάντια πορτοφόλια. Και ποιος σου λεει οτι αύριο δεν θα βγει κάποιο αλλο coin που ταχα θα κάνει το ιδιο πράγμα με το X solana, λίγο καλύτερα; Και που ξέρεις αν χτυπάει παλιά συμφέροντα που δεν χτυπιούνται; Εγώ το '17 αγόρασα POET που ειχε σκοπό να κάνει decentralize την μουσική ξερω γω όσων αφορά τις δισκογραφικές και smart contracts ξερω γω και digital signatures κτλ... "Το μέλλον"... σκέφτηκα... Ξέρεις που ειναι τωρα το poet; Πουθενά. 0 απο 0 = 0. ΥΓ. : και στο Παμε Στοίχημα το ίδιο κάνουν. Σου δίνουν την ψευδαίσθηση οτι αν μελετήσεις, μπορείς να βγάζεις μεροκάματο απο αυτο. Στην πραγματικότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από ooaris 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedYonko Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, ooaris είπε Εγω προσωπικά οταν ακούω "do your own research" με πιάνουν γέλια. Για μένα όλα έχουν να κάνουν με το hype και με τις διασυνδέσεις που έχουν οι founders και αν μπορούν να triggaroun κάποια γιγάντια πορτοφόλια. Αυτό ακριβώς λέω. Πως σχεδόν όλα φτιάχνονται για να τα συμφέροντα μερικών κι όχι για να λυθεί κάποιο πρόβλημα. Λύσαμε το double-spending με Bitcoin, πάμε παρακάτω. Αν φτιάξεις πάλι κάτι που λύνει το double-spending (με μερικές ανούσιες διαφορές) το κάνεις καθαρά για να βγάλεις εσύ χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, ooaris είπε Εγω προσωπικά οταν ακούω "do your own research" με πιάνουν γέλια. Tα νεκροταφεια είναι είναι γεμάτα ανθρώπους που ακολούθησαν αυτή τη συμβουλή για τον covid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Που ειναι αυτοι που γραφανε σχολια τυπου ειρωνικα " Και τώρα θα πεταχτούν κάποιοι να πουν, τώρα είναι η ευκαιρία για αγορά 😂 " ή "και που ειστε ακομα, ο κουβας δεν εχει πατο..... " Δεν σας βλεπω να σχολιαζετε τωρα που μεσα σε ενα 24ωρο επανεκτησε κοντα 200 δις δολαρια συνολικη κεφαλοποιηση...Μαλλον καποιοι "χαζοι" αγοραζαν ενω οι επιστημονες του ινσομνια ξερουν καλυτερα για κουβαδες και πατους. Αλλα δυστυχως ειναι γνωστη η παροιμια επειδη καποιοι εμειναν στην απεξω και δεν πηραν κατσικα οταν ητανε φθηνη τωρα ευχονται να πεθανει του γειτονα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 για μένα είναι εύθραυστη η κατάσταση και δεν έχω κάνει κίνηση σωστό λάθος το μέλλον θα δείξει όπως πάντα δεν υπάρχει ασφαλής πρόβλεψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ τσίμπησα κάποια που είχαν καλές πτώσεις. Το Luna για να είμαι ειλικρινής δεν το άγγιξα ακόμα. Έχει κάνει καλή κίνηση αλλά είναι πολύ ψηλά για αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iratou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Το solana ηταν καλη ευκαιρια. Αλλα οντως ειναι και ριψοκινδυνα τα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Εκ των υστέρων φαίνεται ότι προχτές ήταν καλή ευκαιρία για ψώνια. Αντικειμενικά μιλώντας όμως, το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο γιατί δεν μπορούσε να προεξοφλήσει κάποιος πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο καθένας τα βάζει κάτω και ανάλογα πράττει. Αν έπεφτε στα 30κ το btc που δεν ήταν και απίθανο γιατί μιλάμε για πόλεμο, σήμερα θα είχαμε άλλη κουβέντα. Αλλά προσωπικά ακόμα θεωρώ την κατάσταση αρκετά ρευστή και φυσικά τις τιμές ακόμα χαμηλά για αρκετά alts. Πάντως χτες οι αγορές γενικότερα ανέβηκαν γιατί οι οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία ήταν αστείες. Βασικά δεν ανακοινώθηκαν και κάποιες ουσιαστικες κυρώσεις. Αν αρχίζουν να συζητούν για μέτρα όπως πχ μερικό αποκλεισμό του swift για τη Ρωσία ή αν εμπλακούν και άλλες χώρες τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τις αγορές τις επόμενες ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, zananiro είπε Εκ των υστέρων φαίνεται ότι προχτές ήταν καλή ευκαιρία για ψώνια. Αντικειμενικά μιλώντας όμως, το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο γιατί δεν μπορούσε να προεξοφλήσει κάποιος πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο καθένας τα βάζει κάτω και ανάλογα πράττει. Αν έπεφτε στα 30κ το btc που δεν ήταν και απίθανο γιατί μιλάμε για πόλεμο, σήμερα θα είχαμε άλλη κουβέντα. Αλλά προσωπικά ακόμα θεωρώ την κατάσταση αρκετά ρευστή και φυσικά τις τιμές ακόμα χαμηλά για αρκετά alts. Πάντως χτες οι αγορές γενικότερα ανέβηκαν γιατί οι οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία ήταν αστείες. Βασικά δεν ανακοινώθηκαν και κάποιες ουσιαστικες κυρώσεις. Αν αρχίζουν να συζητούν για μέτρα όπως πχ μερικό αποκλεισμό του swift για τη Ρωσία ή αν εμπλακούν και άλλες χώρες τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τις αγορές τις επόμενες ημέρες. Συγνωμη φιλε μου αλλα εισαι λαθος και διαφωνω καθετως και οριζοντιως περι αγορων.Δεν θα μιλησω περι alts που κ αυτα εχουν πεσει αρκετα και ειναι πιο επιφοβα αλλα ητανε καλη ευκαιρια καποιος να αγορασει btc οχι οτι τωρα δεν ειναι απλα χθες ητανε ακομη πιο χαμηλα.Οποτε το καλυτερο που μπορουσε να κανει καποιος ηταν να αγορασει τουλαχιστον btc και αν ηθελε εριχνε και μερικα χρηματα σε alts που πιστευει και δεν χρειαζοταν να κανει all in αλλα να βαλει πχ το 50% του κεφαλαιου που ειχε διαθεσιμο.Το λεμε τοσο καιρο η καλυτερη στρατηγικη ειναι να κανεις dca για οσους δεν ξερουν τι σημαινει ας το ψαξουν.Κανεις δεν μπορει να προβλεψει τι θα ξημερωσει και ποσο μαλλον να προβλεψει τον πατο οποτε γιατι να τζογαρεις λεγοντας θα αγορασω αν πεσει κατω απο 30κ και αν δεν πεσει?Βασικα και να επεφτε οι περισσοτεροι ειναι τοσοι απληστοι που οταν πεσει κατω απο 30κ θα λενε θα πεσει κ αλλο θα αγορασω οταν πεσει κατω απο 25κ και παει λεγοντας. Οποτε θα πω την εξης απαντηση που την εχω ακουσει καπου δεν θυμαμαι που αλλα συμφωνω απολυτα.Οταν με ρωτανε γνωστοι ποτε ειναι καλη ευκαιρια να αγορασεις btc τους λεω τωρα αλλιως περιμενε καποια διορθωση σε περιπτωση που ειμαστε σε τρελη ανοδο και δεν εχει γινει ακομη διορθωση.Δεν λεω οτι απο εδω και περα θα παρουμε τον ανηφορο καθε αλλο δεν ξερω τι θα γινει, αυτο που ξερω ειναι οτι αν αγοραζεις καθε φορα που βλεπεις τετοιες πτωσεις και βαζεις ενα μικρο μερος του κεφαλαιου σου και αν πεσει κ αλλο ξαναγοραζεις τοτε με αυτον τον τροπο ριχνεις τον μεσο ορο αγορας και δεν χρειαζεται να ανησυχεις τι θα κανει η τιμη.Δυστυχως η απληστια και ο τζογος δεν ειναι καλος συνδυασμος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις