NobodyRankXV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Ήρθε μήπως η αρχή του τέλους ; το cake ειδικά που είχα όσο η τιμή του ήταν 40$ το κομάτι έφτασε τα 5,7$ απλά πλέον παρακολουθώ να χάνω λεφτά από 20κ είμαστε στα 3κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Ήρθε μήπως η αρχή του τέλους ; το cake ειδικά που είχα όσο η τιμή του ήταν 40$ το κομάτι έφτασε τα 5,7$ απλά πλέον παρακολουθώ να χάνω λεφτά από 20κ είμαστε στα 3κ και που ειστε ακομα, ο κουβας δεν εχει πατο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Ήρθε μήπως η αρχή του τέλους ; το cake ειδικά που είχα όσο η τιμή του ήταν 40$ το κομάτι έφτασε τα 5,7$ απλά πλέον παρακολουθώ να χάνω λεφτά από 20κ είμαστε στα 3κ Έβαλες 20 χιλιάδες € σε κρυπτο; Ελπίζω να είναι 20/100 ή κάτι τέτοιο, όχι πως μου πέφτει λόγος βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Και τώρα θα πεταχτούν κάποιοι να πουν, τώρα είναι η ευκαιρία για αγορά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 , Τωρα είναι ευκαιρία για αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Και τώρα θα πεταχτούν κάποιοι να πουν, τώρα είναι η ευκαιρία για αγορά 😂 Οποιος εχει ρευστο τωρα μπορει είτε να μπει long ειτε να κανει trading. Οταν παιζουν >-10% ημερησια, βγαινει μεροκαματο. Σε ολες τις αγορές εκτος αν χρεοκοπήσει το υποκειμενο asset (σε περιπτωση μετοχης εταιριας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2022 στις 10:59 ΠΜ, ooaris είπε κλασσικα... to the moon + dca ok? Στις 22/2/2022 στις 10:59 ΠΜ, ooaris είπε Να που πήγαν Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από panosdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Οποιος εχει τιποτα κρατημενα γιατι περιμενε την κατασταση της Ουκρανιας,μπαινει τα βαζει, και δεν ξανανοιγει την εφαρμογη. Ετσι επραξα εγω.Εβαλα,εκανα το σταυρο μου, και δεν ξανανοιγω. Δεν το εχω με το trading,οποτε αστα εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Meanwhile, που λένε και στο χωριό μου. Είδα σήμερα στο FTX-Blockfolio πως δεν είναι διαθέσιμες οι καταθέσεις/αναλήψεις σε Ευρώ για το προσεχές μέλλον. Άνοιξα ticket και περιμένω ενημέρωση, το έχει ψάξει κανείς άλλος; __________________________________ Υ.Γ. Ξαναμπήκα πριν λίγο κι εμφανίζονται κανονικά τα πάντα όπως πρίν, οπότε false alarm 🚨 Απάντηση τους πάντως δεν έχω ακόμα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) κάντα BUSD και τράβα τα στην Binance και μην ασχολείσαι! ...βλακείες λέω δεν έχει BUSD κάντα TRX ή οτιδήποτε φτηνό... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από snet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Έχει άλλα stable, αυτό σκέφτηκα κι εγώ σαν εναλλακτική. Θα ήθελα μια απάντηση τους όμως, για να δούμε. 45 λεπτά πριν, snet είπε κάντα BUSD και τράβα τα στην Binance και μην ασχολείσαι! ...βλακείες λέω δεν έχει BUSD κάντα TRX ή οτιδήποτε φτηνό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Όσοι αγοράσατε το dip καλά κάνατε γιατί βλέπω πολύ θετικά νέα! Οn the way to recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Εισαι καλα?Εγω ηδη εχω παρει το σκουπακι μου για τα τζαμια και ειμαι Θηβων και Καβαλας για τζαμια για κανενα ψιλο, να μπω λιγο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στις 22/2/2022 στις 6:54 ΜΜ, RedYonko είπε Γιατί τώρα; Τι θα αλλάξει δηλαδή με μια οικονομική κρίση; Τα ιδεώδη του πρότζεκτ; Δεν θα αλλάξουν τα "ιδεώδη", απλά σε τέτοιες περιόδους ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το ποια projects είναι μόνο λόγια και όχι πράξεις και ποια είναι τα projects που αξίζει να επενδύσει κανείς. Όταν η τιμή ενός coin αυτήν την περίοδο είναι μικρότερη απ΄ότι ήταν στην πτώση του Μαϊου, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. ------ Πάντως σήμερα θεωρώ ότι το btc κρατήθηκε σχετικά καλά, το support των 34k δεν ζορίστηκε σχεδόν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις