vali Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα η ταυτότητα είναι του 2017, το κινητό τραβάει πολύ ευκρινείς φωτογραφίες και το crypto.com δεν μπορεί να δει ταυτοπροσωποια. Με την ίδια ταυτότητα άνοιξα λογαριασμό revolut χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, vali είπε Εμένα η ταυτότητα είναι του 2017, το κινητό τραβάει πολύ ευκρινείς φωτογραφίες και το crypto.com δεν μπορεί να δει ταυτοπροσωποια. Με την ίδια ταυτότητα άνοιξα λογαριασμό revolut χωρίς πρόβλημα Αν έχεις δίπλωμα "κάρτα" δοκίμασε με αυτό. Τουλάχιστον σε εμένα έπαιξε με την πρώτη το δίπλωμα ενώ έτρωγα άκυρο με την ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 16/2/2022 στις 1:04 ΜΜ, vigor10 είπε Παιδιά καλησπέρα ! Έχω πρόβλημα στην ταυτοποίηση στην crypto.com . Ενώ φαίνεται ότι αρχικά ότι δέχεται την ταυτότητα και προχωράει η διαδικασία της selfie, μετά από λίγη ώρα μου στέλνουν το παρακάτω μήνυμα ότι φταίει η ταυτότητα !!!! Μήπως το γεγονός ότι η ταυτότητα είναι από το 2006 και τώρα είμαι 44 είναι η αιτία που δεν μπορεί το σύστημά τους να αντιληφθεί ότι η φώτο της ταυτότητας έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το πρόσωπο της σέλφι ; Η λήψη στιγμιότυπου της ταυτότητας (πρόσφατα πλαστικοποιήθηκε και πάλι) και της σέλφι έγινε τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο, αλλά και πάλι χωρίς επιτυχία. Έχετε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στην εταιρεία αυτή ; Αν ναι πως το λύσατε ; Μη βαζεις φλας. Καλύτερα καπως σκοτεινή. Και μην την κροπάρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodrako Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 3:27 ΜΜ, tcktcktck είπε Είναι ένα token με κάτω από 50% circulating supply και 25% πληθωρισμό. Δεν ακούγεται κι τόσο θελκτικό Well, θα δούμε σ έναν χρόνο ποιος έχει δίκιο και ποιός άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ promo βλέπω τελευταία. Από super bowl μέχρι Manchester United. Πάμε για φούσκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsWat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Πολύ promo βλέπω τελευταία. Από super bowl μέχρι Manchester United. Πάμε για φούσκα; Είναι στα όρια πριν σπάσει. Τι εννοείς πάμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, InsWat είπε Είναι στα όρια πριν σπάσει. Τι εννοείς πάμε ; Ε όχι δα... Κάτι χαζοκοιν που έχω είναι -80% σε σχέση με ένα χρόνο πρίν. Ίσως να είναι άλλη "φούσκα" αυτή, για το ευρύ κοινό κι όχι για τους μυημένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsWat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Ε όχι δα... Κάτι χαζοκοιν που έχω είναι -80% σε σχέση με ένα χρόνο πρίν. Ίσως να είναι άλλη "φούσκα" αυτή, για το ευρύ κοινό κι όχι για τους μυημένους. Πιστεύω έχουμε 6 μήνες ήδη που έχουν μπει οι πάντες μέσα. Το μεγάλο κρυπτο μπουμ ήταν τον Αύγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 retail χρημα εχει να μπει απο το Μάιο. Μετα το super bowl το coinbase βουλιαξε από κόσμο άρα μπορεί να δούμε άλλο ένα καλό run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη το καταλληλο αφηγημα για να ανεβουν παραπανω οι τιμες. Περα απο την κριση ενεργειας, την κριση στις γραμμες παραγωγης & εφοδιασμου , την επικειμενη αυξηση τον Μαρτιο των επιτοκιων στην Αμερικη, την ενδεχομενη συρραξη στην Ανατολικη Ευρωπη εχουμε και την αρνητικη ψυχολογια των επενδυτων που προτιμουν να εχουν μεγαλο αποθεμα σε ρευστο στη σιγουρια των τραπεζων σε ασταθεις οικονομικες περιοδους. Μην ξεχναμε πως ενα μεγαλο bull run υπηρξε οταν ειχε ανακοινωθει απο την Tesla η επενδυση στο Bitcoin και ενα ακομη με την αναπτυξη του DEFI και των NFT, Metaverse. Τα χρηματιστηρια κινουνται ανοδικα με θετικη ψυχολογια , αγαπουν την οικονομικη σταθεροτητα και τα καταλληλα αφηγηματα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Damianus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, έχει ψάξει κανείς το "Tranchess" (chess coin). Βλέπω έχει πάει κουβά (-90% 😅) , αλλά στη binance δίνει καλό airdrop σε BNB! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Καμία πρόταση για την κατάσταση;Είναι αρκετά deep για να αγοράσουμε η έχει κι άλλο πιστεύετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Andytse13 είπε Καμία πρόταση για την κατάσταση;Είναι αρκετά deep για να αγοράσουμε η έχει κι άλλο πιστεύετε; UP 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Παιδια καντε dca μεχρι να παει στον πατο χαχαχαχααχχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις