portomarko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geodrako είπε Non Financial Advice: Αγοράστε VRA. Τωρα που είναι νωρίς και κάνει 0,03... Σε ένα χρόνο θα είναι πάνω από Δολάριο. Δεν είναι συμβουλή, απλά λέω. Δεν είμαι χρηματοοικονομικός σύμβουλος ούτε είναι επενδυτική συμβουλή 😜 Έχω 94.000.000 tectonic στην κατοχή μου το ενα αξίζει 0,000001268 € όταν φτάσει στο 1 ευρώ κερνάω το φόρουμ 🤣 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από portomarko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, portomarko είπε Έχω 94.000.000 tectonic στην κατοχή μου το ενα αξίζει 0,000001268 € όταν φτάσει στο 1 ευρώ κερνάω το φόρουμ 🤣 100,000,000 shib, αγορα οταν ηταν 6 τα μηδέν μετα την κομα ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε 100,000,000 shib, αγορα οταν ηταν 6 τα μηδέν μετα την κομα ...... Ωραιες εποχες......20 ευρω 10 μυρια. Δεν εχω πουλησει ουτε ενα κι εχω 40 μυρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, rallistas είπε Ωραιες εποχες......20 ευρω 10 μυρια. Δεν εχω πουλησει ουτε ενα κι εχω 40 μυρια. τα αγορασα για πλακα, θα μπορουσα να ειχα 1b αλλα τα εβαλα σε XRP..... μαλακ....ς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε τα αγορασα για πλακα, θα μπορουσα να ειχα 1b αλλα τα εβαλα σε XRP..... μαλακ....ς Ξεραμε?Δεν ξεραμε.Οταν κοψει παντως μηδενικο,τα 10 μυρια θα τα κανω καρτα γραφικων για το rig......🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 και γω αγόρασα SWAK και τώρα είναι 600%... παιδιά πριν να το λέτε όχι μετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, snet είπε και γω αγόρασα SWAK και τώρα είναι 600%... παιδιά πριν να το λέτε όχι μετά! Είναι σαν να περιμένουμε να μας πουν το λαχνό που κερδίζει προτού κληρωθεί 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, geodrako είπε Non Financial Advice: Αγοράστε VRA. Τωρα που είναι νωρίς και κάνει 0,03... Σε ένα χρόνο θα είναι πάνω από Δολάριο. Δεν είναι συμβουλή, απλά λέω. Δεν είμαι χρηματοοικονομικός σύμβουλος ούτε είναι επενδυτική συμβουλή 😜 Πήγα να πάρω μερικά άλλα δέν το έχει στο binance. Από πού τα τσίμπησες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, freelove είπε Πήγα να πάρω μερικά άλλα δέν το έχει στο binance. Από πού τα τσίμπησες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggalmps Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος για αγορές με btc στην Ελλάδα ή από site εξωτερικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, geodrako είπε Non Financial Advice: Αγοράστε VRA. Τωρα που είναι νωρίς και κάνει 0,03... Σε ένα χρόνο θα είναι πάνω από Δολάριο. Δεν είναι συμβουλή, απλά λέω. Δεν είμαι χρηματοοικονομικός σύμβουλος ούτε είναι επενδυτική συμβουλή 😜 Μη ξεχάσεις να ρίξεις και στο τζόκερ, έχει τζάκποτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Vaggalmps είπε Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος για αγορές με btc στην Ελλάδα ή από site εξωτερικού; https://www.bitcoin-gr.org/πρώτο-mini-market-στην-αττική-που-δεχεται-bitcoin/ Με μια βόλτα Αγία Παρασκευή μπορείς να πάρεις τα ψώνια της ημέρας(υπάρχει και ενεργο λινκ με λίστα επιχειρήσεων μέσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koniskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, tcktcktck είπε https://www.bitcoin-gr.org/πρώτο-mini-market-στην-αττική-που-δεχεται-bitcoin/ Με μια βόλτα Αγία Παρασκευή μπορείς να πάρεις τα ψώνια της ημέρας(υπάρχει και ενεργο λινκ με λίστα επιχειρήσεων μέσα) https://weacceptbitcoin.gr/ Εταιρείες και επαγγελματίες που δέχονται Bitcoin στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το bitcoin θεωρειται ψηφιακο asset (ψηφιακος χρυσος). Ουτε αντιστοιχα με πραγματικο χρυσο κανουμε συναλλαγες αλλωστε. Δεν ειναι καλη ιδεα να χρησιμοποιειται σαν μεσο συναλλαγης. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από Damianus 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Binance ανοιξε stake 10 ημερων με 10.12% για Shiba. Just saying.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις