Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Macosj είπε

Αυτό το θρεντ είναι πολύ χρήσιμο. Τόσο καιρό κάνω τα αντίθετα από όσα έχετε προβλέψει και έτσι έχω βγει κερδισμένος 

Γιατί το λες αυτό; 😇

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Γιατί το λες αυτό; 😇

40% πτώση σε ένα μήνα το μπιτ, όσοι πούλησαμε τον Νοέμβρη καλά ήταν και ας έλεγαν Hodl και τέτοια. 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 2

4 λεπτά πριν, iceblazer είπε

Harmony,dot ή ftm προτείνεται στην παρούσα φάση. Πιο πολύ σκέφτομαι harmony και ftm αλλά προτιμώ να μην ανοιγομαι σε πολλά διαφορετικά projects. 

Ψάχνεσαι να χάσεις χρήμα ε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, iceblazer είπε

Harmony,dot ή ftm προτείνεται στην παρούσα φάση. Πιο πολύ σκέφτομαι harmony και ftm αλλά προτιμώ να μην ανοιγομαι σε πολλά διαφορετικά projects. 

Σε ότι έχει φήμη βάλε, αλλά βγάλε τόσα όσα όταν  έχεις  ένα καλό κέρδος, όταν πάει στην αρχική τιμή του βγάλε τα όλα. Εδώ βγάλαμε απίστευτο κέρδος με το τρολ ντογκι, το θέμα είναι η επικοινωνία όχι η ουσία. Όταν έχει φήμη θα αγοράσουν και άρα θα αυξηθεί η τιμή, αλλά εδώ δεν θέλει hold. Κάποιοι θέλουν με 500€ να φτιάξουν σπίτια! 

Επεξ/σία από Macosj

Ενω εχω ETH σας διαβαζω και δεν καταλαβαινω τιποτα.

16 λεπτά πριν, Macosj είπε

40% πτώση σε ένα μήνα το μπιτ, όσοι πούλησαμε τον Νοέμβρη καλά ήταν και ας έλεγαν Hodl και τέτοια. 

Τι κανουμε στο ETH?

4 λεπτά πριν, Macosj είπε

Σε ότι έχει φήμη βάλε, αλλά βγάλε τόσα όσα όταν  έχεις  ένα καλό κέρδος, όταν πάει στην αρχική τιμή του βγάλε τα όλα. Εδώ βγάλαμε απίστευτο κέρδος με το τρολ ντογκι, το θέμα είναι η επικοινωνία όχι η ουσία. Όταν έχει φήμη θα αγοράσουν και άρα θα αυξηθεί η τιμή, αλλά εδώ δεν θέλει hold. Κάποιοι θέλουν με 500€ να φτιάξουν σπίτια! 

Θα συμφωνήσω σε όλα όσα λες. Αυτός είναι ο λόγος που από τα 3 σκέφτομαι το one γιατί κάθε τόσο προμοταρεται.

13 λεπτά πριν, snet είπε

image.png.a6a5545416f440c4eadd1ff8eb818357.png

Διόρθωση( τρολ είναι αλλά πολλές φορές βλέπω τέτοιες αναλύσεις από τα λιτλ) 

Screenshot_20220124-130858_Samsung Internet.jpg

3 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Ενω εχω ETH σας διαβαζω και δεν καταλαβαινω τιποτα.

Τι κανουμε στο ETH?

Μεγάλη καταστροφή, η μόνη επιλογή τώρα είναι να κρατήσεις, στο eth η τιμή αυξήθηκε εκεί που εγώ δεν περίμενα να φτάσει ποτέ, είχα αγοράσει στα 1100 κάτι λίγα και φοβόμουν ότι δεν θα βγάλω κέρδος 

21 λεπτά πριν, Macosj είπε

Διόρθωση( τρολ είναι αλλά πολλές φορές βλέπω τέτοιες αναλύσεις από τα λιτλ) 

Screenshot_20220124-130858_Samsung Internet.jpg

Μεγάλη καταστροφή, η μόνη επιλογή τώρα είναι να κρατήσεις, στο eth η τιμή αυξήθηκε εκεί που εγώ δεν περίμενα να φτάσει ποτέ, είχα αγοράσει στα 1100 κάτι λίγα και φοβόμουν ότι δεν θα βγάλω κέρδος 

Γατακι.......   αγορασα στα 80 χι χι !!!!

• Δημιουργία νέου...