Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δε φωναζεις εκεινους που ταζανε 10 δολλαρια αυτες τις ημερες/τελος '21, ή εστω τους πιο "μετριοπαθεις" των 5 δολλαριων; Καμερα σε εκεινους παρακαλω.

:)

Επεξ/σία από BackFromHell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@b0netruper   Η αποφαση είναι δική σου αλλά προσωπικα αν και μου εδωσε κέρδη παλια θα το απέφευγα!  Δεν υπάρχει καμία προοδος σημαντική στο όλο project, μαλλο θα βγει και από τα 10 πρωτα μεσα στο 2022 .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

41 λεπτά πριν, molot12 είπε

@b0netruper   Η αποφαση είναι δική σου αλλά προσωπικα αν και μου εδωσε κέρδη παλια θα το απέφευγα!  Δεν υπάρχει καμία προοδος σημαντική στο όλο project, μαλλο θα βγει και από τα 10 πρωτα μεσα στο 2022 .... 

Εγώ πάλι αντιλαμβάνομαι το αντίθετο από τα όσα διαβάζω... Οτι η πρόοδος κατά το Η2/2022 θα είναι εξαιρετικά σημαντική. Επιπρόσθετα για εμένα ένα ενδιαφέρον "δείγμα γραφής" είναι και το Daedalus  wallet τους. Όταν οι υπόλοιποι παραμένουν ακόμα σε προηγούμενες δεκαετίες. 

Επεξ/σία από b0netruper

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, b0netruper είπε

.Όταν οι υπόλοιποι παραμένουν ακόμα σε προηγούμενες δεκαετίες. 

Φειδωλο σε βρισκω εδω.

Περα απο την πλακα, δεν εχει νοημα να ζητατε γνωμες για κατι, απλα για να σας πουν αυτο που θελετε να ακουσετε. 

Ακριβως, φαινεται πως εχεις διαμορφωμενη αποψη, οποτε ειναι περιττο να ρωτας απλα και μονο για επιβεβαιωση της επιλογης σου .

Υπαρχουν projects που ξεκινησαν αργοτερα και εχουν εκτοξευθει & αναπτυχθει τοσο απο αποψη τιμης οσο και οικοσυστηματος και συνεργασιων με μεγαλες εταιρειες.

Το ολο project οσο και ο δημιουργος του ειναι μια πολυ μεγαλη απογοητευση.

Οταν και αν επιδειξει προοδο και εξέλιξη θα επανελθουμε.

• Like 1

9 ώρες πριν, b0netruper είπε

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το ADA Cardano. 

Ευχαριστώ.

Ανα 5 σελίδες θα δεις ότι ανακυκλώνεται η κουβέντα. Όρεξη να έχεις να κλικαρεις back

9 ώρες πριν, Damianus είπε

Ακριβως, φαινεται πως εχεις διαμορφωμενη αποψη, οποτε ειναι περιττο να ρωτας απλα και μονο για επιβεβαιωση της επιλογης σου .

Υπαρχουν projects που ξεκινησαν αργοτερα και εχουν εκτοξευθει & αναπτυχθει τοσο απο αποψη τιμης οσο και οικοσυστηματος και συνεργασιων με μεγαλες εταιρειες.

Το ολο project οσο και ο δημιουργος του ειναι μια πολυ μεγαλη απογοητευση.

Οταν και αν επιδειξει προοδο και εξέλιξη θα επανελθουμε.

Να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι στα crypto καθαρά για να βγάλω χρήματα. Δεν έχω καμία εμμονή με το ADA και ούτε έχω διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη. Θα μπορούσες μήπως να δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το κείμενο με τα  bold; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μιας που ζητας πληροφοριες (αν βαριεσαι να διαβασεις τα παρακατω, μπορεις να πας απευθειας στο link στο τελος του ποστ).

Ειχα παραθεσει ενα αναλυτικοτατο και εξαιρετικο αρθρο σχετικα με το HNC που παρεθετε αρκετα facts για το τι γινοταν με το συγκεκριμενο token. Κατοπιν εορτης βεβαια, ολοι συμφωνουμε παντα "οτι εκανε μπαμ πως ηταν πολυ υποπτο" κλπ, αλλα μεχρι τοτε παντα υπηρχαν οι moonακηδες για το HNC στους οποιους οποιος τολμαγε να πει κατι, αντιμετωπιζε τις γνωστες καταστασεις. Σε καθε περιπτωση, εστω και κατοπιν εορτης, η αναλυση και τα facts εχουν παντα τη σημασια τους για να μαθαινουμε ολοι μας.

Δεν ειχα κανενα σκοπο να κανω το ιδιο για το cardano, ητοι να παραθεσω αναλυση και αρθρο με facts/ιστορικο που δημιουργει εντονο, εντονοτατο προβληματισμο σε οποιον ειναι ανοιχτος βεβαια να διαβασει γεγονοτα. Αλλωστε γνωριζω πως το 95% δεν τους ενδιαφερει να διαβασουν περισσοτερα απο τα ευπεπτα και ξεκουραστα youtube βιντεακια, ή τα social media. Aλλα μιας που ζητηθηκε, οκ.

***Το αρθρο εχει γραφτει οταν το cardano ειχε αξια $2.84 κι επικρατουσε ευφορια. Γραφει καπου οτι ειναι εν αναμονη του launch των smart contracts, οντας ακρως επιφυλακτικη. Και τελικα δεν επεσε εξω, αφου το launch ηταν ενα ακομα big fail και τα smart contracts δεν δουλευουν μεχρι και τωρα, ωστε να τρεξουν πανω τους dapps κλπ.

***Με ολα αυτα δεν λεω οτι καποιος δε μπορει να βγαλει ακομα κερδη απο το cardano. Αναφερομαι κυριως στο project cardano και δευτερευοντως στο επενδυτικο asset.

https://medium.datadriveninvestor.com/is-cardano-a-scam-even-bigger-than-tether-40ea0a5c3a4c

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για το άρθρο. Το έχω μελετήσει στο παρελθόν, στις καλές μέρες τις "ευφορίας" όπως τις χαρακτηρίζεις. Από μόνο του όμως δεν μπορεί να σταθεί ικανό να αποδομήσει πλήρως το Cardano και να το χαρακτηρίσει έτσι εύκολα scam coin. Γίνεται κατά την άποψη μου ελαφρά την καρδία και βασίζεται σε προσωπική αντιπάθεια που έχει ο γράφων για τον CEO του Cardano. Σίγουρα ο Hoskinson είναι πολύ περίεργος τύπος, με χαρακτηριστικά δημαγωγού αλά Σώρρας, αλλά από την άλλη αν παραβλέψει προς στιγμήν την αστοχία με τα Smart Contracts το project δείχνει να εξέλισεται με αναρίθμητα github commits σε καθημερινή βάση. Αν ήταν πράγματι ένα scamcoin  θεωρώ πως δεν θα είχε τόσους ανθρώπους του Open source community από πίσω να αφιερώνουν την αυτενέργεια τους με προσωπικό κόστος για να το αναπτύξουν. 

https://cardanoupdates.com/

https://github.com/input-output-hk/hydra-poc

Για να είμαι όμως απόλυτα δίκαιος προσωπικά έχω σοβαρούς προβληματισμούς για το αν θα παραδώσει ποτέ πραγματικά smart contracts και δεν βρίσκω κάποια ουσιαστική δέσμευση επί του θέματος από πλευράς Hoskinson παρά μόνο υποσχέσεις. 

Επεξ/σία από b0netruper

9 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Καλησπέρα. Αν λάβω BTC στην Binance Card, μπορώ να τα μετατρέψω σε € μέσα από την κάρτα ή πρέπει να τα μεταφέρω πρώτα από Funding σε Spot;

Γίνεται αυτόματα η μετατροπή όταν κάνεις συναλλαγή. 

6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Γίνεται αυτόματα η μετατροπή όταν κάνεις συναλλαγή. 

Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει αυτό όταν θες τα λεφτά να μείνουν έως έχει. Διότι ποιο εύκολο το κόβω στην φάση αυτή να πέφτουν τα € σου. 

Γιαυτό θέλω να τα κάνω €. 

• Δημιουργία νέου...