Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cli είπε

Καλύτερα να μην τους εμπιστεύεσαι...παγώνουν λογαριασμούς με το παραμικρό! Μακρυά.

Σου έτυχε πρόβλημα; Δεν σκοπεύω να αγοράσω κρύπτo, μόνο το 12% σε Fiat.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Πάνε nexus ή crypto.com που είναι δοκιμασμένο σε πολύ μεγάλα ποσά. Ακόμα και 3 μήνες δεν είναι τίποτα να τα έχεις κλειστά γιατί θα τα πάρεις πίσω χωρίς να σου κλειδώνουν τον λογαριασμό ή ανύπαρκτα support.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, laserjesus είπε

Πάνε nexus ή crypto.com που είναι δοκιμασμένο σε πολύ μεγάλα ποσά. Ακόμα και 3 μήνες δεν είναι τίποτα να τα έχεις κλειστά γιατί θα τα πάρεις πίσω χωρίς να σου κλειδώνουν τον λογαριασμό ή ανύπαρκτα support.

το έγραψα πιο πάνω: τους πήρε πάνω από μήνα να μου απαντήσουν γιατί δεν μπορώ να κάνω login λόγω προβλήματος του web interface...

4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Ναι από προσωπική εμπειρία το λέω, ευτυχώς δεν έχασα αυτά που είχα, πρόλαβα! Εσύ αποφασίζεις τι κάνεις με τα λεφτά σου.

1 ώρα πριν, Cli είπε

Ναι από προσωπική εμπειρία το λέω, ευτυχώς δεν έχασα αυτά που είχα, πρόλαβα! Εσύ αποφασίζεις τι κάνεις με τα λεφτά σου.

Περιέγραψε συγκεκριμένα το πρόβλημα που αντιμετώπισες καλό είναι να ξέρουμε. Πώς θα τα έχανες; Τι πρόλαβες;

8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Περιέγραψε συγκεκριμένα το πρόβλημα που αντιμετώπισες καλό είναι να ξέρουμε. Πώς θα τα έχανες; Τι πρόλαβες;

Πολλές φορές είχα πρόβλημα σύνδεση στον λογαριασμό μου και με αναλήψεις crypto να τα βάλω στο πορτοφόλι μου, όσες αγορές έκανα δεν είχα πρόβλημα και είχα  το cashback που έλεγαν (χρονιά 2019) αυτά.Το support ήταν της υπομονής.Δες στον λογαριασμό τους στο twitter & facebook. Θα καταλάβεις πολλά. Δικιά σου απόφαση ότι κάνεις με τα λεφτά σου....σου εύχομαι μόνο κέρδη να έχεις!

3 λεπτά πριν, Cli είπε

Πολλές φορές είχα πρόβλημα σύνδεση στον λογαριασμό μου και με αναλήψεις crypto να τα βάλω στο πορτοφόλι μου, όσες αγορές έκανα δεν είχα πρόβλημα και είχα  το cashback που έλεγαν (χρονιά 2019) αυτά.Το support ήταν της υπομονής.Δες στον λογαριασμό τους στο twitter & facebook. Θα καταλάβεις πολλά. Δικιά σου απόφαση ότι κάνεις με τα λεφτά σου....σου εύχομαι μόνο κέρδη να έχεις!

Από τη στιγμή που δεν έχασες το κεφάλαιό σου όλα καλά. Πάντως και οι ίδιοι αναφέρουν αυτά τα προβλήματα στη σελίδα τους και απολογούνται. Recent Service Issues, and What We’re Doing to Fix Them

5 λεπτά πριν, freelove είπε

Εδώ και 6.μηνες κάμω χρήση wirex.

Μόνο για flat 12% άψογα ως τώρα.

Αν υπάρχει άλλο με 12% πείτε το παρακαλώ 

Ανάληψη μπορείς να κάνεις μέσω της κάρτας που κατέθεσες fiat;

Με 12% υπάρχει και η youhodler.

9 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Ανάληψη μπορείς να κάνεις μέσω της κάρτας που κατέθεσες fiat;

Με 12% υπάρχει και η youhodler.

Θα το δούμε κι αυτό, έχουν και δική τους κάρτα, την παρήγγειλα ήδη δωρεάν.

Με το youhodler είχα κάνει μια προσπάθεια, κάτι δεν δούλεψε. Δεν θυμάμαι αν ήταν η ταυτοποίηση ή ο τρόπος κατάθεσης. Μήπως ζητάει διαβατήριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Θα το δούμε κι αυτό, έχουν και δική τους κάρτα, την παρήγγειλα ήδη δωρεάν.

Με το youhodler είχα κάνει μια προσπάθεια, κάτι δεν δούλεψε. Δεν θυμάμαι αν ήταν η ταυτοποίηση ή ο τρόπος κατάθεσης. Μήπως ζητάει διαβατήριο;

Στη Wirex η ταυτοποίηση ήταν γρήγορη. Στο youhodler έφαγα πολλαπλά άκυρα στη ταυτοποίηση και με ταυτότητα και με δίπλωμα. Σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία που ισχύει από τον Αύγουστο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. για το KYC απαιτούνται οι νέου τύπου ευρωπαϊκές ταυτότητες με κωδικό MRZ (machine readable zone).

Η απάντησή τους από το support:

"Λάβετε υπόψη ότι για λόγους συμμόρφωσης δεν μπορούμε να δεχτούμε άδειες οδήγησης και κάρτες που δεν έχουν κωδικό MRZ. Για τη διαδικασία επαλήθευσης, σας ζητούμε ευγενικά να χρησιμοποιήσετε ένα διαβατήριο."

Επεξ/σία από NiKoSmile

48 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Στο youhodler έφαγα πολλαπλά άκυρα στη ταυτοποίηση και με ταυτότητα και με δίπλωμα. Σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία που ισχύει από τον Αύγουστο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. για το KYC απαιτούνται οι νέου τύπου ευρωπαϊκές ταυτότητες με κωδικό MRZ (machine readable zone).

Η απάντησή τους από το support:

"Λάβετε υπόψη ότι για λόγους συμμόρφωσης δεν μπορούμε να δεχτούμε άδειες οδήγησης και κάρτες που δεν έχουν κωδικό MRZ. Για τη διαδικασία επαλήθευσης, σας ζητούμε ευγενικά να χρησιμοποιήσετε ένα διαβατήριο."

Άρα γιαυτό δεν το προχώρησα, δεν έχω διαβατήριο, thanks.

Μένουμε wirex και τις άλλες 2-3 με την πιο χαμηλή απόδοση.

Ένα παράξενο, όταν πέρασα την κάρτα της change στο wallet της curve, μου την εμφάνισε σαν wirex visa.

Η κανονική wirex είναι mastercard.

https://wirexapp.com/blog/post/launch-of-mastercard-debit-card-and-new-rewards-programme-0282

Screenshot_2021-12-19-11-34-06-826_com.imaginecurve.curve.prd.jpg

Στη wirex μεταφερουμε euro και crypto απο και προς binance? Εχει crypto wallets οπως τα ανταλακτηρια? Η καρτα απο οτι ειδα ειναι (και αυτη) απο Λιθουανια, οπως revolut και binance card...η Ελβετια των fintech!

ΥΓ νομιζω ολη αυτη η κουβεντα θα ηταν καλυτερα να γινει στο θεμα των ανταλακτηριων, δεν συμφωνειτε;

Καλημέρα είμαι εντελώς άσχετος και Θελω να κανω ένα λογαριασμό στη revolut για να μάθω τα  crypitos και να κάνω τις πρώτες μου κινήσεις. Αρκεί απλός δωρεάν λογαριασμός

• Δημιουργία νέου...