Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@skiabox έχω κάνει διόρθωση στο ποστ. καλό είναι να μιλήσεις ψιλο-άμεσα με όποιον στο έστησε γιατί υπάρχουν αρκετά σημαντικά λάθη ασφαλείας κυρίως με τα οποία κακώς βγήκε έτσι στον αέρα. τα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό και αλλάζουν και στη πορεία. το όνομα πάντως μ αρέσει :)

Σε ευχαριστώ για τα σχόλια.

Δώσε αν θες λεπτομέρειες σε PM να το κοιτάξω αυτό που λες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου αρέσει πολύ το... πως το λέμε το τραιλερ κάτω κάτω

κάθεσαι και τα γράφεις όλα ή τα ρουφάς αυτόματα;

αρκετά down η αγορά σήμερα πάλι δε βλέπω ανάκαμψη σύντομα (και ελπίζω απλά να λέω χαζομάρες!)

Επεξ/σία από snet
  • Like 1

6 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Η ελεύθερη πτώση ελπίζω να είναι με αλεξίπτωτο 🙄

Εάν έχεις πάρει profit και κανείς HODL λίγο σε νοιάζει

• Like 1

4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Όποιος έχει να προσθέσει κάτι χρήσιμο, ελεύθερα.

https://thecollegeinvestor.com/34109/top-crypto-savings-accounts/

+ FTX (blockfolio) 8% APY σε όλα.

+ Change invest, 7% APY σε ευρώ 💶

Crypto.com 10% stable + 13% cro σε validator με jade green

Kucoin lend εχει πεσει στο 8% ήταν σταθερά 30%+ πριν 2 εβδομάδες.

https://app.anchorprotocol.com/ σταθερά 20% σε stable αλλά δεν εχει δοκιμαστεί ακόμα σε μεγάλο bear market. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Στην crypto.com μπορείς να καταθέσεις με visa στο website; Μόνο στο κινητό μου βγάζει την επιλογή, είναι κάπου κρυμμένη; 

πολλά είναι κρυμμένα αλλά΄αυτό δε βλέπω να υπάρχει!

σίγουρα όμως μπορείς να μεταφέρεις με card->crypto app και από crypto app->  exchange οι μεταφορές είναι χωρίς fee

και σίγουρα υπάρχει και το TRON

επίσης από όσο βλέπω μέχρι στιγμής τα transfers crypto app <-> exchange είναι σε crypto only!!

Επεξ/σία από snet
  • Like 1

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Στην crypto.com μπορείς να καταθέσεις με visa στο website; Μόνο στο κινητό μου βγάζει την επιλογή, είναι κάπου κρυμμένη; 

Όλα τα κανεις με 3 app , crypto exchange και defi. Δεν χρειάζεται να μπλέκεις με το web. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7.30 το πρωί ανοίγω κινητό, έρχεται notification απο το trust wallet μου οτι το btc εφτασε 800 million, λεω αυτό ήταν, ήρθαν οι εξωγήινοι και μας τα πήραν όλα.. 

Μετα διαβασα οτι ηταν glitch/ hack του coinmarket cap που επηρρεασε και οσους παιρνουν τιμες απο εκει... εσεις πως περασατε το πρωινο σας τσεκ τιμων?

ΥΓ το screencap ειναι απο το telegram channel του ben οχι δικο μουIMG_20211215_124948_926.jpg.5d2bd4ffebfdc335b9990125aa1344f7.jpg

Επεξ/σία από pp6210

6 λεπτά πριν, pp6210 είπε

7.30 το πρωί ανοίγω κινητό, έρχεται notification απο το trust wallet μου οτι το btc εφτασε 800 million, λεω αυτό ήταν, ήρθαν οι εξωγήινοι και μας τα πήραν όλα.. 

Μετα διαβασα οτι ηταν glitch/ hack του coinmarket cap που επηρρεασε και οσους παιρνουν τιμες απο εκει... εσεις πως περασατε το πρωινο σας τσεκ τιμων?

Μόνο αν δω το γράφημα με τα μάτια μου νιώθω ok. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από το tradingview.

1 ώρα πριν, pp6210 είπε

ΥΓ το screencap ειναι απο το telegram channel του ben οχι δικο μουIMG_20211215_124948_926.jpg.5d2bd4ffebfdc335b9990125aa1344f7.jpg

Το USDC τα 'σπασε όλα 

flying lets go GIF by John Artur

• Δημιουργία νέου...