laserjesus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αγοράζετε τίποτα ή απλά κάθεστε και τα κοιτάτε; Κατι ψηλά στο wick να κάθονται με τα παλια παρέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bruno44 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αγοράζετε τίποτα ή απλά κάθεστε και τα κοιτάτε; Εγώ προς το παρών κοιτάω έχω κασαραρει και ψήνομαι να μπω αλλά βλέπω ότι η κατρακύλα έχει κι άλλο οπότε χαλαρά βέβαια time management σε αυτά δεν έχει..κανείς δε ξέρει αν μπήκαμε bear η πάμε για Pump όλοι υποθέτουν αυτά τα καταλαβαίνεις μόλις περάσουν Αυτή τη στιγμή βέβαια το καλύτερο για όποιον είναι μέσα είναι κατ εμέ HODL μέχρι να σβήσει ο ήλιος και για όλους εμάς DCA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μια από τα ίδια, DCA τα dips και HODL. Απλά δεν είχα ποτέ Rune και έριξα μια εντολή εκεί στο wick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αγοράζετε τίποτα ή απλά κάθεστε και τα κοιτάτε; έχω αγοράσει τα πάντα! δεν έχω άλλα λεφτά! και να επιτέλους πρασίνισαν!!!!!!!😵 το μοναδικό πράσινο είναι FIAT😰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Μήπως έχεις κάποιο site που να αναφέρει τα support και τα resistance διαφόρων coin; Δεν μπορείς να τραβήξεις μερικές γραμμές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Δεν μπορείς να τραβήξεις μερικές γραμμές? Μπορώ. Αν τα έχω έτοιμα γιατί να το κάνω; Θα τα βάλω και στο tradingview και θα τα παίρνω αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Δεν μπορείς να τραβήξεις μερικές γραμμές? Αυτό κάπως ακούστηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Χαιρετίζω την όμορφη παρέα. Έχει από το Μάρτη που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κρυπτονομισματα πρώτα λίγο μέσο της ρεβο και από τον Απρίλιο και μετά αποκλειστικά μέσο της εφαρμογής της crypto. Έχω και την κάρτα 2% επιστροφή και ο στόχος είναι να την αναβάθμισω στο 3%. Πρόσφατα ξεκίνησα και με το defi wallet και το exchange της crypto και έχω μερικές απορίες. Έβαλα 2 εντολές για να πουλήσω και θέλω να δω αν τα κατάλαβα σωστά. Έχω 3 επιλογές, limit, market και stop limit. Από όσο έχω καταλάβει το limit εννοεί να πουλήσει στο ποσό που ζητάω, το market εννοεί στη τιμή αγοράς αυτή την στιγμή και το stop limit μόλις πέσει σε ένα ποσό; Έβαλα 2 εντολές με limit αλλά όταν πάω να τις δω στο trigger condition έχει παύλα. Επίσης η αντιστοιχία πώλησης που δίνει είναι σε usdt ή σε btc ποίο πιστεύεται είναι το πιο κερδοφόρο; Υγ κάντε ένα sticky για εμάς τους noobades να μην σπαμαρουμε συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 δεν άντεξα τον πειρασμό για Theta στα 4ευρώ. χοντλ μέχρι να μας φύγουν τα μυαλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) για μένα η ευκαιρία ήταν εδώ: Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από snet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Είναι online σε δοκιμαστική φάση άρα με πολλά bugs. Λογικά ό,τι price action ήταν να δούμε από αυτό το νέο το έχουμε δει ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bruno44 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Υπάρχει πάντως πολύ σοβαρή περίπτωση βάση τσαρτ να είδαμε ήδη το bottom του btc για τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Bruno44 είπε Υπάρχει πάντως πολύ σοβαρή περίπτωση βάση τσαρτ να είδαμε ήδη το bottom του btc για τώρα Μόνο στο τετράωρο η macd δινει μια ελπίδα. 1h ,daily και weekly λένε ότι έχουμε δρόμο ακόμη. Ο coin bureau είπε σήμερα ότι μπορεί να πέσουμε στα 46κ$ πριν ξαναπάει πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bruno44 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Μόνο στο τετράωρο η macd δινει μια ελπίδα. 1h ,daily και weekly λένε ότι έχουμε δρόμο ακόμη. Ο coin bureau είπε σήμερα ότι μπορεί να πέσουμε στα 46κ$ πριν ξαναπάει πάνω Δεν ξέρω ρε φίλε μου ποιον να πιστέψω. Τεχνικά οκ το δέχομαι ακόμα είμαστε bullish ως τα 45 τουλάχιστον. Αλλά είναι για μένα μεγάλη κουβέντα γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων συγκρίνουμε με 3 και με 5 χρόνια πριν σε μια αγορά με τρομερό manipulation... Πάντως ίσως είμαστε 2 βήματα πριν το τέλος του κύκλου. Υποθετικά πάμε για ATH σε Eth μετά σε altseason και έπεται bear 🐻 ...Βέβαια αυτά τα τοσο προφανή πλέον κάποιον λακο έχουν πάντα! Ίδωμεν Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Bruno44 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις