Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Αγοράζετε τίποτα ή απλά κάθεστε και τα κοιτάτε; :ph34r:

Κατι ψηλά στο wick να κάθονται με τα παλια παρέα. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Εγώ προς το παρών κοιτάω έχω κασαραρει και ψήνομαι να μπω αλλά βλέπω ότι η κατρακύλα έχει κι άλλο οπότε χαλαρά βέβαια time management σε αυτά δεν έχει..κανείς δε ξέρει αν μπήκαμε bear η πάμε για Pump όλοι υποθέτουν αυτά τα καταλαβαίνεις μόλις περάσουν 

Αυτή τη στιγμή βέβαια το καλύτερο για όποιον είναι μέσα είναι κατ εμέ HODL μέχρι να σβήσει ο ήλιος και για όλους εμάς DCA 

• Like 1

52 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

έχω αγοράσει τα πάντα! δεν έχω άλλα λεφτά!

και να επιτέλους πρασίνισαν!!!!!!!😵

image.png.3fabd73ca64dad2f13a66afa718e0ce7.png

το μοναδικό πράσινο είναι FIAT😰

5 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Δεν μπορείς να τραβήξεις μερικές γραμμές?

Μπορώ. Αν τα έχω έτοιμα γιατί να το κάνω; Θα τα βάλω και στο tradingview και θα τα παίρνω αυτόματα. 

Χαιρετίζω την όμορφη παρέα. Έχει από το Μάρτη που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κρυπτονομισματα πρώτα λίγο μέσο της ρεβο και από τον Απρίλιο και μετά αποκλειστικά μέσο της εφαρμογής της crypto. Έχω και την κάρτα 2% επιστροφή και ο στόχος είναι να την αναβάθμισω στο 3%. Πρόσφατα ξεκίνησα και με το defi wallet και το exchange της crypto και έχω μερικές απορίες. Έβαλα 2 εντολές για να πουλήσω και θέλω να δω αν τα κατάλαβα σωστά. Έχω 3 επιλογές, limit, market και stop limit. Από όσο έχω καταλάβει το limit εννοεί να πουλήσει στο ποσό που ζητάω, το market εννοεί στη τιμή αγοράς αυτή την στιγμή και το stop limit μόλις πέσει σε ένα ποσό; Έβαλα 2 εντολές με limit αλλά όταν πάω να τις δω στο trigger condition έχει παύλα. Επίσης η αντιστοιχία πώλησης που δίνει είναι σε usdt ή σε btc ποίο πιστεύεται είναι το πιο κερδοφόρο;

Υγ κάντε ένα sticky για εμάς τους noobades να μην σπαμαρουμε συνέχεια.

• Like 3

7 λεπτά πριν, Bruno44 είπε

Υπάρχει πάντως πολύ σοβαρή περίπτωση βάση τσαρτ να είδαμε ήδη το bottom του btc για τώρα 

Μόνο στο τετράωρο η macd δινει μια ελπίδα. 1h ,daily  και weekly λένε ότι έχουμε δρόμο ακόμη. Ο coin bureau είπε σήμερα ότι μπορεί να πέσουμε  στα 46κ$ πριν ξαναπάει πάνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Μόνο στο τετράωρο η macd δινει μια ελπίδα. 1h ,daily  και weekly λένε ότι έχουμε δρόμο ακόμη. Ο coin bureau είπε σήμερα ότι μπορεί να πέσουμε  στα 46κ$ πριν ξαναπάει πάνω 

Δεν ξέρω ρε φίλε μου ποιον να πιστέψω. Τεχνικά οκ το δέχομαι ακόμα είμαστε bullish ως τα 45 τουλάχιστον. Αλλά είναι για μένα μεγάλη κουβέντα γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων συγκρίνουμε με 3 και με 5 χρόνια πριν σε μια αγορά με τρομερό manipulation... 

Πάντως ίσως είμαστε 2 βήματα πριν το τέλος του κύκλου. Υποθετικά πάμε για ATH σε Eth μετά σε altseason και έπεται bear 🐻  ...Βέβαια αυτά τα τοσο προφανή πλέον κάποιον λακο έχουν πάντα! Ίδωμεν 

Επεξ/σία από Bruno44
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...