laserjesus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Στο onchain φαίνεται ότι πουλάνε και αγοράζουν εδώ μερικές μέρες φάλαινες και miners. Υποθέσεις ή τι έκανε ο φίλος του καθένα είναι σταγόνες μπροστά στα δις που αλλάζουν χέρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Εχω βάλει στο ματι το EGLD .. Δεν λέει να ρίξει ενα κλασιμο ακόμη ο Βασιλιας μπας και παει 350$ και αγορασω καποια κομματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 hours ago, SabotazNic said: Πιστεύω λόγω BF έγινε όλο αυτό. Σίγουρα αρκετοί πούλησαν για να τσιμπήσουν όλο και κάτι (μαζί και κάνα 1-2 φίλοι μου). Μέχρι Χριστούγεννα μάλλον θα έχει σταθεροποιηθει πιο πάνω το μάρκετ Συνέχεια υπάρχει "κάτι" για να δικαιολογούν αυτά τα κρασαρίσματα. Την μια το black friday την άλλη δεν ξερω τι... θέλω να πιστεύω ότι Cyber monday δεν θα γίνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Συνέχεια υπάρχει "κάτι" για να δικαιολογούν αυτά τα κρασαρίσματα. Την μια το black friday την άλλη δεν ξερω τι... θέλω να πιστεύω ότι Cyber monday δεν θα γίνει το ίδιο. Ε εντάξει λογικό στην Black friday. Οι φάλαινες χρειάζονταν Fiat για να πάρουν δώρα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Oι scammers πάντως έπιασαν δουλειά με το SHIBA INU, άρα θα πάει καλά το project Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 ετοιμαστείτε για 60Κ Cyber Monday....word Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Φερνει σε αρκουδοπαγιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 6:56 ΜΜ, FANBOUKLEN21 είπε Γνώμη για κάποια από τα νέα gaming crypto?? Πχ το metahero ή enjin? και ναι το enjin έπεσε και το hero ανέβηκε μεταξύ άλλων που σημείωσαν άνοδο ήταν και το baby doge coin συνεπώς για να κάνεις trading πλέον πρέπει να πίνεις πολύ αλκοόλ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τωρα ειναι καλη περιοδος για buy? Εννοω που εχουν κανει καποιες διορθωσεις καποια cryptos. Πχ To vet θεωρειτ(αι) πως εναι σε καλο support? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από GoMaR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα ξαναγράψει ότι είχα κάποιο θέμα με το bitbay (zonda πλεον). Λοιπόν, ενημερωτικά, δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα. Εδώ και πολλές μέρες μιλάω μαζί τους με email για να βρούμε έναν τρόπο να τραβήξω τα λεφτά που έβαλα αφού ο λογαριασμός μου δεν μπορεί να γίνει verified. Προσοχή λοιπόν, εγώ με ταυτότητα (όχι διαβατήριο) λογαριασμό τηλεφώνου και αντίγραφο κινήσεων λογαριασμού από τράπεζα δεν μπόρεσα να γίνω verified. Θέλουν οπωσδήποτε να είναι όλα στα αγγλικά. Έστειλα λεφτα πριν γίνει αυτό και τώρα δεν μπορώ να τα τραβήξω. Τα γράφω για να μη ταλαιπωρηθεί τζάμπα και κανένας άλλος. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από zio10 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό το να σε αφήνουν να βάλεις χρήμα και να σε μπλοκάρουν στο τράβηγμα με ξεπαιρνάει. Το συγκεκριμένο (BitBay) έχει δράμα κριτικές στο google. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από NiKoSmile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αυτό το να σε αφήνουν να βάλεις χρήμα και να σε μπλοκάρουν στο τράβηγμα με ξεπαιρνάει. Το συγκεκριμένο (BitBay) έχει δράμα κριτικές στο google. Την πάτησα, το έκανα βιαστικά... πιστεύω να τα πάρω πίσω κάποια στιγμή τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Την πάτησα, το έκανα βιαστικά... πιστεύω να τα πάρω πίσω κάποια στιγμή τουλάχιστον. Στην ανάγκη βγάζεις ένα διαβατήριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις