Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Γιατί να μπλέξεις; Καλύτερα παίξε στοίχημα over under. 

Στον ΟΠΑΠ νομίζω κερδίζει 1 στους 400.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

pumbs

Δεν το είχες γράψει σωστά, τέλος πάντων. Είχα μπει σε ένα κανάλι στο discord που κανόνιζαν εκεί τα "ραντεβουδάκια" τους. Έπαιρνα μηνύματα για 2-3 μήνες, μετά σταμάτησαν, συνήθως "χτυπούσαν" binance international.

Για μένα έχει νόημα μόνο αν είσαι στην οργανωτική ομάδα που δίνει το "σύνθημα", όλοι οι άλλοι είναι εν δυνάμει θύματα.

Κατ' ευφημισμόν το αποκαλούσαν Pump (σκέτο)

Υπ' όψιν, παρόμοιες πρακτικές στο χρηματιστήριο είναι παράνομες και πας κατηγορούμενος με την καταδίκη στο τσεπάκι σου.

Αναφορά σε κείμενο

You agree not to use the services for market manipulation (such as pump and dump schemes, wash trading, self-trading, front running, quote stuffing, and spoofing or layering, regardless of whether prohibited by law);

https://www.binance.com/en/terms

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, skiabox είπε

Στον ΟΠΑΠ νομίζω κερδίζει 1 στους 400.

Μία χαρά ποσοστό. Αλλά μην πας στον οπαπ, παίξε αλλού. 50-50 οι πιθανότητες. 

Δημοσ.

Οι νέοι στο χώρο πρέπει να εμπεδώσουν και να ξέρουν πως αν κλάση ο Βασιλιάς ολοι οι άλλοι πάνε περίπατο  :P 

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Damianus είπε

Coins που αξιζει να αγοραζετε τα Dips και να κανετε DCA. (Binance)

BTC, ETH, SOL, DOT, AVAX, LUNA, EGLD, VET, ATOM, FTM, XTZ, ONE, KSM, MANA, SAND, ENJ, WAXP, AXS, GALA, ILV, PYR.

True, αγοράστε τα όλα τώρα που πέχουν κάνει 300% το καθένα :D 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Damianus είπε

Coins που αξιζει να αγοραζετε τα Dips και να κανετε DCA. (Binance)

BTC, ETH, SOL, DOT, AVAX, LUNA, EGLD, VET, ATOM, FTM, XTZ, ONE, KSM, MANA, SAND, ENJ, WAXP, AXS, GALA, ILV, PYR.

Dot πέρασε η μπογιά του. Sol, vet, XTZ ότι χειρότερο για dca. 

Δημοσ.

Πιστεύω λόγω BF έγινε όλο αυτό. Σίγουρα αρκετοί πούλησαν για να τσιμπήσουν όλο και κάτι (μαζί και κάνα 1-2 φίλοι μου). 

Μέχρι Χριστούγεννα μάλλον θα έχει σταθεροποιηθει πιο πάνω το μάρκετ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Πιστεύω λόγω BF έγινε όλο αυτό. Σίγουρα αρκετοί πούλησαν για να τσιμπήσουν όλο και κάτι (μαζί και κάνα 1-2 φίλοι μου). 

Μέχρι Χριστούγεννα μάλλον θα έχει σταθεροποιηθει πιο πάνω το μάρκετ 

Λόγω των ανακοινώσεων για τη νέα μετάλλαξη έγινε. Επηρέασε τα πάντα. 

• Δημιουργία νέου...