Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με πληρωμή με Visa κάρτα της Binance ή είναι γενικότερο το θέμα λόγω black friday;

spacer.png

Οι 6 φορές είναι επειδή μου έβγαζε ότι απέτυχε η αγορά.

Επεξ/σία από skiabox
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπόψιν ότι 30/11 στην Αμερική θα πληρωθούν τα bonus των διαχειριστών με βάση τις αποδόσεις των χαρτοφυλακιων τους. Θα έχουν κίνητρο να πάει καλά το χρηματιστήριο τη Δευτέρα-Τρίτη. Από την άλλη υπάρχει και το dump λόγω covid. Οπότε λογικά αναμένεται μάχη και μένει να δούμε πως αυτό θα επηρεάσει την αγορά των crypto. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, zananiro είπε

Υπόψιν ότι 30/11 στην Αμερική θα πληρωθούν τα bonus των διαχειριστών με βάση τις αποδόσεις των χαρτοφυλακιων τους. Θα έχουν κίνητρο να πάει καλά το χρηματιστήριο τη Δευτέρα-Τρίτη. Από την άλλη υπάρχει και το dump λόγω covid. Οπότε λογικά αναμένεται μάχη και μένει να δούμε πως αυτό θα επηρεάσει την αγορά των crypto. 

Δε ξέρω αν το κατάλαβες τα τελευταία 2 χρόνια αλλά η πανδημία μόνο πάνω μας πάει :)

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1

3 ώρες πριν, skiabox είπε

Είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με πληρωμή με Visa κάρτα της Binance ή είναι γενικότερο το θέμα λόγω black friday;

spacer.png

Οι 6 φορές είναι επειδή μου έβγαζε ότι απέτυχε η αγορά.

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. 

17 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. 

Στο chat απαντάνε αλλά δεν παραδέχονται το πρόβλημα που είναι σίγουρα από τη δική τους πλευρά.

Μιλάμε ότι δεν μπορούσαν να πληρωθούν 2 διαφορετικές οντότητες.

Και το paypal και το udemy που δοκίμασα και μια φορά κατευθείαν, και όχι μέσω paypal.

19 λεπτά πριν, skiabox είπε

Στο chat απαντάνε αλλά δεν παραδέχονται το πρόβλημα που είναι σίγουρα από τη δική τους πλευρά.

Μιλάμε ότι δεν μπορούσαν να πληρωθούν 2 διαφορετικές οντότητες.

Και το paypal και το udemy που δοκίμασα και μια φορά κατευθείαν, και όχι μέσω paypal.

Εγώ σήμερα πάντως έκανα αγορά με κάρτα της binance χωρίς πρόβλημα. 

Με pumbs έχει ασχοληθεί κανείς;

Ανεβάζουν νομίσματα 200 και 300% σε δικό τους χρηματιστήριο εκτός binance, γιατί στο binance θα τρώγανε ban.

• Δημιουργία νέου...