NiKoSmile Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Κυρίες και κύριοι εχουμε Black Friday και στα crypto 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 everybody panic we are going to ZERO. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 γεμισαν οι τσεπες οποιος shortare χθες 🤑🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Είδα σήμερα τον τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ και κατάλαβα γιατί μειώθηκε το Ethereum network difficulty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Σαν να αχνοφαίνονται ευκαιρίες αγοράς και για τα "βαριά χαρτιά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Κανένας λόγος ανησυχίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Τα μεγαλα παιδιά έχουν μπει γερά σήμερα , πολύ γερά όμως και δεν αγοράζουν μόνο αλλά πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με πληρωμή με Visa κάρτα της Binance ή είναι γενικότερο το θέμα λόγω black friday; Οι 6 φορές είναι επειδή μου έβγαζε ότι απέτυχε η αγορά. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από skiabox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Υπόψιν ότι 30/11 στην Αμερική θα πληρωθούν τα bonus των διαχειριστών με βάση τις αποδόσεις των χαρτοφυλακιων τους. Θα έχουν κίνητρο να πάει καλά το χρηματιστήριο τη Δευτέρα-Τρίτη. Από την άλλη υπάρχει και το dump λόγω covid. Οπότε λογικά αναμένεται μάχη και μένει να δούμε πως αυτό θα επηρεάσει την αγορά των crypto. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, zananiro είπε Υπόψιν ότι 30/11 στην Αμερική θα πληρωθούν τα bonus των διαχειριστών με βάση τις αποδόσεις των χαρτοφυλακιων τους. Θα έχουν κίνητρο να πάει καλά το χρηματιστήριο τη Δευτέρα-Τρίτη. Από την άλλη υπάρχει και το dump λόγω covid. Οπότε λογικά αναμένεται μάχη και μένει να δούμε πως αυτό θα επηρεάσει την αγορά των crypto. Δε ξέρω αν το κατάλαβες τα τελευταία 2 χρόνια αλλά η πανδημία μόνο πάνω μας πάει Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από thetiesthatbind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, skiabox είπε Είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με πληρωμή με Visa κάρτα της Binance ή είναι γενικότερο το θέμα λόγω black friday; Οι 6 φορές είναι επειδή μου έβγαζε ότι απέτυχε η αγορά. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στο chat απαντάνε αλλά δεν παραδέχονται το πρόβλημα που είναι σίγουρα από τη δική τους πλευρά. Μιλάμε ότι δεν μπορούσαν να πληρωθούν 2 διαφορετικές οντότητες. Και το paypal και το udemy που δοκίμασα και μια φορά κατευθείαν, και όχι μέσω paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, skiabox είπε Στο chat απαντάνε αλλά δεν παραδέχονται το πρόβλημα που είναι σίγουρα από τη δική τους πλευρά. Μιλάμε ότι δεν μπορούσαν να πληρωθούν 2 διαφορετικές οντότητες. Και το paypal και το udemy που δοκίμασα και μια φορά κατευθείαν, και όχι μέσω paypal. Εγώ σήμερα πάντως έκανα αγορά με κάρτα της binance χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Με pumbs έχει ασχοληθεί κανείς; Ανεβάζουν νομίσματα 200 και 300% σε δικό τους χρηματιστήριο εκτός binance, γιατί στο binance θα τρώγανε ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, skiabox είπε Με pumbs έχει ασχοληθεί κανείς; Κανένα λινκ; Πρώτη φορά το συναντώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις