snet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος , πως μπορούμε να κάνουμε crypto mining. Έχω διαβάσει πολλά , αλλά άκρη δεν έχω βγάλει. Λένε με μια καλή κάρτα γραφικών, λένε με άλλου είδους μηχανήματα , δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και όλοι λένε πως έρχεται μεγάλος ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται και αν αξίζει?? Ευχαριστώ δεν έχει νόημα παρά μόνο με νομίσματα με πολύ μικρή αξία - πάλι άχρηστο... είναι πολύ πιο φτηνό να αγοράσεις το νόμισμα που θέλεις και μπορείς με staking, launchpools κλπ να μπορείς να συμμετέχεις καλύτερα στην κυκλοφορία ενός νομίσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, FANBOUKLEN21 είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος , πως μπορούμε να κάνουμε crypto mining. Έχω διαβάσει πολλά , αλλά άκρη δεν έχω βγάλει. Λένε με μια καλή κάρτα γραφικών, λένε με άλλου είδους μηχανήματα , δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και όλοι λένε πως έρχεται μεγάλος ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται και αν αξίζει?? Ευχαριστώ Κάνε μια αναζήτηση στο ινσομνια για το θέμα που θέλεις, υπάρχει αρκετή πληροφορία. Π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 πολλή κίνηση, έπεσε το binance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ακούω και τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ να βγαίνει να λέει ότι αγοράζει το dip και αρχίζω και ανησυχώ... 🙄 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 ENS, LRC, EGLD, SAND, CHR "σκοτώνουν" τις τελευταίες ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε ENS, LRC, EGLD, SAND, CHR "σκοτώνουν" τις τελευταίες ώρες Ειδικά με το sand έπρεπε να την ψιλιαστούμε τη δουλειά λόγω metaverse. Πάντως τέτοια swings στην τιμή του brc ούτε το Μάιο δεν είχαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 ναι αλλά αν τα έχεις ξοδέψει όλα σε ότι κυκλοφορεί πως να αγοράσεις και SAND ??😭 😢 https://coinmarketcap.com/watchlist/618ec7df940b65744fa0469c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, zananiro είπε Ειδικά με το sand έπρεπε να την ψιλιαστούμε τη δουλειά λόγω metaverse. Πάντως τέτοια swings στην τιμή του brc ούτε το Μάιο δεν είχαμε! Γενικά ολα τα meta πήγαν καλά τις τελευταίες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyberis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 On 22/11/2021 at 11:36, ooaris said: Τελικά στάλθηκαν από desktop? Καλησπέρα παιδιά, updαte, δεν γίνεται η μεταφορά απο πουθενά !!! Επίσης μόλις είδα ότι δεν μπορώ να κάνω και αγορές με την κάρτα της crypto.com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, lyberis είπε δεν μπορώ να κάνω και αγορές με την κάρτα της crypto.com Γιατί αυτό; πάντα έτσι ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, lyberis είπε Καλησπέρα παιδιά, updαte, δεν γίνεται η μεταφορά απο πουθενά !!! Επίσης μόλις είδα ότι δεν μπορώ να κάνω και αγορές με την κάρτα της crypto.com. Μηπως ειναι mastercard η κάρτα της revolut σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 crypto.com -> binance ---> = YOK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, lyberis είπε Καλησπέρα παιδιά, updαte, δεν γίνεται η μεταφορά απο πουθενά !!! Επίσης μόλις είδα ότι δεν μπορώ να κάνω και αγορές με την κάρτα της crypto.com. Τότε στείλε τα από binance στην ftx και πάρε τα από εκεί ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, snet είπε crypto.com -> binance ---> = YOK Wait, what? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις