Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, thanosbrt είπε

Και ένα ακόμα "Eth killer" (μιας και είναι της μόδας) είναι το Fantom, για το οποίο έκανε χθες μια ωραία ανάλυση ο Coin Bureau.

Στο τέλος αναφέρει ότι θα το προσθέσει στο portfolio του, κάτι που λογικά έχει βοηθήσει και στο +10% που καταγράφει από χθες.

Ο συγκεκριμενος ειχε αναφερθει στο FTM οταν ειχε κατω απο 0.2$ πριν λιγους μηνες. Αλλοι βλεπουν Coin Bureau μαζι με αλλες πηγες ουσιαστικης ερευνας γυρω απο την αγορα κι αλλοι βλεπουν κλοουνς με γραμμουλες, τριγωνακια και πυραυλακια να περιγραφουν ως eth killers, καποια shitcoins που δε δουλευουν σωστα ουτε τα website τους. Τους οποιους κλοουν τους μοστραρουν και ως "σοβαρους αναλυτες" επειδη τραβανε τις γραμμουλες προς την κατευθυνση που θελουν να ακουσουν...

Ηθικο διδαγμα. Ψαχτε για coins με fundamentals. Κι οχι για coins που εδω και κατι χρονια υποσχονται οτι ΘΑ αποκτησουν fundamentals... Οχι βεβαια οτι με νοιαζει κανεις να σπρωξει τη περιουσια του σε ο,τι coin πειστει οτι εχει potential κι ας ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι δεν εχει κανενα απολυτως μελλον/fundamental. Ο καθενας επιλεγει οπως επιθυμει.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Θέλει bold αυτό. Το οποίο φαντάζομαι μπορείς να πεις για πολλά top.

Αυτή τη στιγμή με τη πτώση του στα ~2 είναι 20 φορές πάνω σε 1 χρόνο. Συμπεριφορά stable coin και θέλει πολύ χρόνο να αποδώσει δηλαδή όπως λέγεται εδώ.

Ο δε Sheldon το έσπρωχνε απίστευτα από τότε.

Όποιος σκέφτεται ότι θα γίνει πλούσιος τώρα έχει αργήσει μερικά χρόνια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Υπάρχει κάποιος εδώ στην παρέα μας που επενδύει με βάση τους youtubers? 

Εγω. Οταν βγαινουν-κυκλοφορουν πολλα βιντεακια για παραδειγμα οτι θα αυξηθει αποτομα το shiba inu, δημιουργειτε hype apo 100αδες yutubers και με αυτον τον τροπο επηρεαζεται κοσμος, πραγματι το αγοραζει και ετσι το hype επαληθευεται και ανεβαινει η τιμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Επειδή λιγο εχασα τη μπαλα μ'αυτα!

Εχω κατι ψωρό dot (που θα επρεπε να τα πουλήσω γιατι τα αγορασα 12ε και φτάσαν 45 (αλλά άλλη κουβέντα αυτή...)

Σκέφτομαι να τα ριξω σε καποιο απο αυτα τα προτζεκτς. Αλλα πως λειτουργει ακριβως;

Ενα μονο απο αυτα θα "βγει" στον άερα; τα dot μας θα αλλάξουν στο νομισμα αυτό; 

Καπου διαβαζω-αν καταλαβα σωστα-πως εφοσον στηριξω το Χ προγραμμα και δεν βγει στον αερα, παιρνω τα dot πισω συν καποιο μπονους. 

Δεν έχω καταλάβει αν είναι επίσημη συμμετοχή μεσω του binance και για πόσες θέσεις μιλάμε. Αν πετύχεις το σωστό project όμως ξεχνάς τα dot σου για 95 βδομάδες και ξεκινάς να παίρνεις τόκο στο τοκεν του νέου πρότζεκτ. Το binance θα μοιράσει ένα έξτρα μπόνους 30000000$ σε όσους συμμετέχουν αναλόγως με το πόσα dot κλείδωσαν και κάτι λένε για bdot που θα εκδόσουν κάποια στιγμή αλλά δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα.

Αν ατυχησεις στην επιλογή σου επιστρέφουν τα dot σου το Δεκέμβριο. Αν το πρότζεκτ έδινε μπόνους και για την περίοδο πριν τη δημοπρασία τότε θα πάρεις και αυτο. Φυσικά και το μπόνους του binance.

Γενικά δεν σκοπεύω να τα κλείσω για 2 χρόνια οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Εγω. Οταν βγαινουν-κυκλοφορουν πολλα βιντεακια για παραδειγμα οτι θα αυξηθει αποτομα το shiba inu, δημιουργειτε hype apo 100αδες yutubers και με αυτον τον τροπο επηρεαζεται κοσμος, πραγματι το αγοραζει και ετσι το hype επαληθευεται και ανεβαινει η τιμη.

Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και manipulation. Επίσης, ένας youtuber μπορεί να θέλει να βγει οπότε θα ανεβάσει βίντεο ότι τάχα ανεβαίνει ένα νόμισμα ώστε όταν οι subscribers το αγοράσουν να το πουλήσει αυτός.

Οι περισσότεροι youtubers ζουν με το παθητικό χρήματα των videos και όχι με τα cryptos. 

Καλύτερα να διαβάζει κάποιος άρθρα παρά να βλέπει βίντεο. Συνήθως οι σοβαροί άρθρα γράφουν.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και manipulation. Επίσης, ένας youtuber μπορεί να θέλει να βγει οπότε θα ανεβάσει βίντεο ότι τάχα ανεβαίνει ένα νόμισμα ώστε όταν οι subscribers το αγοράσουν να το πουλήσει αυτός.

Οι περισσότεροι youtubers ζουν με το παθητικό χρήματα των videos και όχι με τα cryptos. 

Καλύτερα να διαβάζει κάποιος άρθρα παρά να βλέπει βίντεο. Συνήθως οι σοβαροί άρθρα γράφουν.

Για σοβαρη ενημερωση εχω τον Παζοπουλο :-)

• Thanks 1
Δημοσ.

Απορώ πραγματικά με τα άτομα που έχουν μίσος για κάποια νομίσματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει απλά δεν αγοράζεις.
Σου έφαγε την γκόμενα ο τσαρλς και ο κάθε τσαρλς ;
Με τα θα το cardano έφτιαξε ένα από τα καλύτερα stake , ούτε 32 eth ούτε κλείσιμο για 2 χρόνια κτλπ
Επίσης η αγορά ανεβάζει διάφορα νομίσματα κατά καιρούς και μετά τα ξεχνάμε το σολάνα δεν δείχνει να είναι κάτι διαφορετικό 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, thessalonik είπε

Για σοβαρη ενημερωση εχω τον Παζοπουλο :-)

Άνθρωπος που παρακαλάει για μαθήματά και βιβλίο μπας και αποκτήσει passive income δεν είναι σοβαρός. 

Αλλιώς θα τα είχε χώσει και τώρα θα ήταν σε ιδιωτικό νησί.

Μόλις τώρα, InsWat είπε

ούτε κλείσιμο για 2 χρόνια

Τα δύο χρόνια τα έχουμε πιάσει σχεδόν. Μην πάμε για 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα νόμισμα που έχει καιρό να ανέβει που στο παρελθόν διαφημίστηκε από τους γνωστούς είναι το link ( έκανε ένα μικρό pump ) άλλα πέρασε καιρός . Άνετα μπορούμε να δούμε δεύτερο κύκλο διαφήμισης κτλπ

τι παίζει με το stake του eth είχα μείνει στα 32 eth για 2 χρόνια , δεν θα τα ξεκλειδώσουν;

Επεξ/σία από InsWat
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tcktcktck είπε

Δεν έχω καταλάβει αν είναι επίσημη συμμετοχή μεσω του binance και για πόσες θέσεις μιλάμε. Αν πετύχεις το σωστό project όμως ξεχνάς τα dot σου για 95 βδομάδες και ξεκινάς να παίρνεις τόκο στο τοκεν του νέου πρότζεκτ. Το binance θα μοιράσει ένα έξτρα μπόνους 30000000$ σε όσους συμμετέχουν αναλόγως με το πόσα dot κλείδωσαν και κάτι λένε για bdot που θα εκδόσουν κάποια στιγμή αλλά δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα.

Αν ατυχησεις στην επιλογή σου επιστρέφουν τα dot σου το Δεκέμβριο. Αν το πρότζεκτ έδινε μπόνους και για την περίοδο πριν τη δημοπρασία τότε θα πάρεις και αυτο. Φυσικά και το μπόνους του binance.

Γενικά δεν σκοπεύω να τα κλείσω για 2 χρόνια οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω

Να σου πω την αλήθεια έχω όλο κι όλο 5 dot. Ήδη θα μπορούσα να τα πουλήσω, αλλά δε καίγομαι για το κέρδος...

Πιθανόν να ασχοληθώ με κάποιο πρότζεκτ, πότε δε ξέρεις.

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ξέρει κάποιος τι είναι στη binance το SOL & MATIC Dual Investment;

αν έχω καταλάβει καλά θα πρέπει να πετύχεις ανοδικό market για να έχεις κέρδος διαφορετικά είναι σταθερό στα 3... έχω λάθος;

ίσως έχω λάθος:

2. How is my return calculated?

1) When a product is “exercised”, your subscription amount and interest income will be converted into the alternate currency with a strike price as conversion rate. The below formula shows the total amount you will be receiving:

Up-and-Exercised:
(Subscription Amount * Strike Price) * [1 + (APY% * Deposit Days / 365)]
Down-and-Exercised:
(Subscription Amount / Strike Price) * [1 + (APY% * Deposit Days / 365)]
(2) When a product is “not exercised”, your subscription amount and interest income will not be converted and you will receive in the deposit currency. The below formula shows the total amount you will be receiving:
Subscription Amount * [1 + (APY% * Deposit Days / 365)]
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, InsWat είπε

Ένα νόμισμα που έχει καιρό να ανέβει που στο παρελθόν διαφημίστηκε από τους γνωστούς είναι το link ( έκανε ένα μικρό pump ) άλλα πέρασε καιρός . Άνετα μπορούμε να δούμε δεύτερο κύκλο διαφήμισης κτλπ

τι παίζει με το stake του eth είχα μείνει στα 32 eth για 2 χρόνια , δεν θα τα ξεκλειδώσουν;

Επειδη αναφερες δις το stake .

Το stake σου ελεγε εξ'αρχης οτι θα μεινουν εκει κλειδωμενα μεχρις ωτου γινει release το 2.0, δε στο κρατησε μυστικο. Δε σου ελεγε ποτε θα γινει, περα απο τα estimations. Aλλο ομως το est κι αλλο το "τοτε". Και φυσικα οσοι καναν stake δε δεχθηκαν αυτον τον ορο με το αζημιωτο ή οντας αφελεις-κοροιδα-αμοιροι-ανυποψιαστοι. Τρεξανε μεσα για το διολου ευκαταφρονητο APY, ειδικα στο ξεκινημα του staking. Αν εισαι απο αυτους που τα κλειδωσες, ξερεις οτι ξερω πως το εκανες για το APY και πηγες και τρεχοντας κιολας κλεινοντας πονηρα και το ματι οτι θα πιασεις την καλη και δε σε ενοιαζε αν καθυστερησει για θα εγραφε το ΑPY κι αλλο. Το ξεκλειδωμα λοιπον που ζητας, ειναι σαν να λεμε και τη πιτα γεματη και το σκυλο χορτατο. Τα δικα μου, δικα μου και τα δικα σας, δικα μου. Το super APY στην ωρα του, αλλιως θελω zero risk και τα λεφτα μου πισω. Κατι εχεις καταλαβει εντελως λαθος στο χωρο των επενδυσεων αν ψαχνεις υψηλες αποδοσεις με μηδενικο ρισκο.

Για τα αλλα που εγραψες περι καρντανο. Κανενα μισος. Εχει προηγηθει flame-κακο flame, επειδη ειχα γραψει οτι το καρντανο δεν κανει deliver οσα υποσχεται. Δεν καθυστερει απλως αλλα δεν κανει ποτε deliver. Οποτε δεν καταλαβαινω, δε θελετε να λεμε αληθειες ; Δε σας αφορα να το μαθουν οσοι δε το γνωριζουν (ακομα κι εσεις οι ιδιοι...), απλα επειδη εχετε σπρωξει χρημα εκει; Δε θελετε να ακουγεται; Κι αν τις λεμε, σημαινει οτι το μισουμε ή οτι μας εφαγε τη γκομενα καποιος; Και με το doge μας εφαγε τη γκομενα ο Musk ας πουμε; Πχ, αν πω οτι ο Σωρρας ειναι απατεωνας, σημαινει οτι ο Σωρρας μου εφαγε τη γκομενα; Αυτη ειναι η λογικη σας στην αντιθετη αποψη; Σου εχω νεα: Ακριβως με τον ιδιο τροπο απαντουσε και ο Σωρρας στους επικριτες του-κατι για τις γυναικες τους ελεγε... Ομως, καποιο αντεπιχειρημα στο οτι κανω λαθος κι οτι το καρντανο δουλευει-κανει deliver εχετε, ή θα συνεχισετε με ευφυολογηματα επιπεδου Charles Hoskinson  να πεισετε οτι δεν ειναι ετσι; **Νταξει οκ, εκεινος λεει για μητερες οποιου τον αμφισβητησει, μη τα ισοπεδωνω ολα. Ο Σωρρας τουλαχιστον, μητερες δεν ειχε πιασει στο στομα του.

Πιστευετε σε ενα προτζεκτ. Θα μας δειξετε τα fundamentals του που δουλευουν ? Δε ζηταω τιποτα παραπανω απο το να μου εξηγησετε το λογο που το πιστευετε. Δεν ξερετε να εξηγησετε για ποιο λογο το στηριζετε; Πολιτισμενα αν μπορειτε.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Επειδη αναφερες δις το stake .

Το stake σου ελεγε εξ'αρχης οτι θα μεινουν εκει κλειδωμενα μεχρις ωτου γινει release το 2.0, δε στο κρατησε μυστικο. Δε σου ελεγε ποτε θα γινει, περα απο τα estimations. Aλλο ομως το est κι αλλο το "τοτε". Και φυσικα οσοι καναν stake δε δεχθηκαν αυτον τον ορο με το αζημιωτο ή οντας αφελεις-κοροιδα-αμοιροι-ανυποψιαστοι. Τρεξανε μεσα για το διολου ευκαταφρονητο APY, ειδικα στο ξεκινημα του staking. Αν εισαι απο αυτους που τα κλειδωσες, ξερεις οτι ξερω πως το εκανες για το APY και πηγες και τρεχοντας κιολας κλεινοντας πονηρα και το ματι οτι θα πιασεις την καλη και δε σε ενοιαζε αν καθυστερησει για θα εγραφε το ΑPY κι αλλο. Το ξεκλειδωμα λοιπον που ζητας, ειναι σαν να λεμε και τη πιτα γεματη και το σκυλο χορτατο. Τα δικα μου, δικα μου και τα δικα σας, δικα μου. Το super APY στην ωρα του, αλλιως θελω zero risk και τα λεφτα μου πισω. Κατι εχεις καταλαβει εντελως λαθος στο χωρο των επενδυσεων αν ψαχνεις υψηλες αποδοσεις με μηδενικο ρισκο.

Για τα αλλα που εγραψες περι καρντανο. Κανενα μισος. Εχει προηγηθει flame-κακο flame, επειδη ειχα γραψει οτι το καρντανο δεν κανει deliver οσα υποσχεται. Δεν καθυστερει απλως αλλα δεν κανει ποτε deliver. Οποτε δεν καταλαβαινω, δε θελετε να λεμε αληθειες ; Δε σας αφορα να το μαθουν οσοι δε το γνωριζουν, απλα επειδη εχετε σπρωξει χρημα εκει; Δε θελετε να ακουγεται; Κι αν τις λεμε, σημαινει οτι το μισουμε ή οτι μας εφαγε τη γκομενα καποιος; Και με το doge μας εφαγε τη γκομενα ο Musk ας πουμε; Πχ, αν πω οτι ο Σωρρας ειναι απατεωνας, σημαινει οτι ο Σωρρας μου εφαγε τη γκομενα; Αυτη ειναι η λογικη σας στην αντιθετη αποψη; Σου εχω νεα: Ακριβως με τον ιδιο τροπο απαντουσε και ο Σωρρας στους επικριτες του-κατι για τις γυναικες τους ελεγε... Ομως, καποιο αντεπιχειρημα στο οτι κανω λαθος κι οτι το καρντανο δουλευει-κανει deliver εχετε, ή θα συνεχισετε με ευφυολογηματα επιπεδου Charles Hoskinson  να πεισετε οτι δεν ειναι ετσι; **Νταξει οκ, εκεινος λεει για μητερες οποιου τον αμφισβητησει, μη τα ισοπεδωνω ολα. Ο Σωρρας τουλαχιστον, μητερες δεν ειχε πιασει στο στομα του.

Πιστευετε σε ενα προτζεκτ. Θα μας δειξετε τα fundamentals του που δουλευουν ? Δε ζηταω τιποτα παραπανω απο το να μου εξηγησετε το λογο που το πιστευετε. Δεν ξερετε να εξηγησετε για ποιο λογο το στηριζετε; Πολιτισμενα αν μπορειτε.

Δεν με ενδιαφέρει να πετύχει το cardano.Η αγορά έχει δείξει πολλές φορές ότι μετράει περισσότερο το "θα". Το ada και ο τσαρλς ήταν καλοί στο θα. Απόδειξη ότι αν αγόραζες ada και eth στα χαμηλά τους το ada έδωσε τα διπλά κέρδη ίσως τριπλά

• Δημιουργία νέου...