Tronis20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Το Shiba στην κοσμαρα του στην όλη κατάσταση Το pumparoyn τα whales. Μολις περασει το Doge σε market cap, λογικα θα τραβηξουν τα κερδη τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodrako Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Tronis20 είπε Το pumparoyn τα whales. Μολις περασει το Doge σε market cap, λογικα θα τραβηξουν τα κερδη τους. Ισχύει. Το RSI είναι στο θεό.. αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Η αλήθεια είναι οτι το VET μου κάνει εντύπωση πως είναι ακόμα εκεί που είναι. Είναι της τάξης του ADA σα χρηστικότητα, λογικά ετοιμάζει κι αυτό ένα 10x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, geodrako είπε Ισχύει. Το RSI είναι στο θεό.. αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Η αλήθεια είναι οτι το VET μου κάνει εντύπωση πως είναι ακόμα εκεί που είναι. Είναι της τάξης του ADA σα χρηστικότητα, λογικά ετοιμάζει κι αυτό ένα 10x. να σ πω την αληθεια δεν εχω ιδεα. Εγω αυτα που λεω τα κατεβαζω απο την κουτρα μου δεν κοιταω διαγραμματα xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodrako Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tronis20 είπε να σ πω την αληθεια δεν εχω ιδεα. Εγω αυτα που λεω τα κατεβαζω απο την κουτρα μου δεν κοιταω διαγραμματα xD xaxaxaxa καλό είναι και αυτό. Έχεις έμφυτο το trading. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, geodrako είπε Ισχύει. Το RSI είναι στο θεό.. αποκλείεται να συνεχίσει έτσι. Η αλήθεια είναι οτι το VET μου κάνει εντύπωση πως είναι ακόμα εκεί που είναι. Είναι της τάξης του ADA σα χρηστικότητα, λογικά ετοιμάζει κι αυτό ένα 10x. Το vet εχει κανει μια μεγαλη συνεργασία, νομίζω με dhl. Παντως, φτου φτου, καλα κρατιέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Το pumparoyn τα whales. Μολις περασει το Doge σε market cap, λογικα θα τραβηξουν τα κερδη τους. Γράφτηκε ότι υπάρχουν σκέψεις να βάλουν το doge ως τρόπο πληρωμής στην tesla. Με εκτίμηση 0.98$ μέχρι το τέλος του έτους. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ doge και shib. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Γράφτηκε ότι υπάρχουν σκέψεις να βάλουν το doge ως τρόπο πληρωμής στην tesla. Με εκτίμηση 0.98$ μέχρι το τέλος του έτους. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ doge και shib. Κανενας ανταγωνισμός. Ο Ιλον οταν ρωτήθηκε εαν εχει shiba, είπε οτι εχει btc eth k doge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mourgakos2007 είπε Κανενας ανταγωνισμός. Ο Ιλον οταν ρωτήθηκε εαν εχει shiba, είπε οτι εχει btc eth k doge. Μα οι haters του doge έχουν shib και θέλουν να περάσουν το doge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Μα οι haters του doge έχουν shib και θέλουν να περάσουν το doge. Οι haters δεν ειναι μέτοχοι ούτε στην τεσλα ουτε στην σπασεΧ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tronis20 είπε Το pumparoyn τα whales. Μολις περασει το Doge σε market cap, λογικα θα τραβηξουν τα κερδη τους. To τρέχον ή το υψηλότερο; Γιατί αν φτάσει στα 70,να βάλω 15 μέρες άδεια στη δουλειά.χαχχαχαχα Είχα πάρει 20 μυρια το καλοκαίρι που φυτοζωούσε και τώρα γελάω σαν το χαζό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, rallistas είπε To τρέχον ή το υψηλότερο; Γιατί αν φτάσει στα 70,να βάλω 15 μέρες άδεια στη δουλειά.χαχχαχαχα Είχα πάρει 20 μυρια το καλοκαίρι που φυτοζωούσε και τώρα γελάω σαν το χαζό. για το τρεχον ελεγα αλλα ποτε δεν ξερεις χαχααχ! εγω ειχα παρει την πρωτη μερα που μπηκε binance και μετα απο 2 μερες κατερρευσε και τοσο καιρο ημουν στο - ! Αλλα νταιμοντ χαντζ ιζ δε ονλυ γουει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Tronis20 είπε για το τρεχον ελεγα αλλα ποτε δεν ξερεις χαχααχ! εγω ειχα παρει την πρωτη μερα που μπηκε binance και μετα απο 2 μερες κατερρευσε και τοσο καιρο ημουν στο - ! Αλλα νταιμοντ χαντζ ιζ δε ονλυ γουει Θα σηκωθούμε το πρωί και είτε δε θα έχουμε φράγκο,είτε θα κόψει κι άλλο μηδενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, rallistas είπε Θα σηκωθούμε το πρωί και είτε δε θα έχουμε φράγκο,είτε θα κόψει κι άλλο μηδενικό. Αυστραλία μένεις? Το πρωί έρχεται πιο σύντομα τελικά. Παίζει γερό pump για κάποιο λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppkstat Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tronis20 είπε Αλλα νταιμοντ χαντζ ιζ δε ονλυ γουει Ναι αλλά με diamond hands σε shitcoins καταλήγεις μέσα στα σκ@τα να ψάχνεις να βρείς διαμάντια. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από ppkstat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Έφτιαξαν μια φόρμα που μαζεύουν υπογραφές και μάζεψαν 300.000 υπογραφές για να πιέσουν την robinhood να προσθέσει το shib. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις