Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 το πνίγει το κουνέλι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Doubt είπε το πνίγει το κουνέλι ? μονο το έπνιξε Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μη με παρεξηγήσεις έτσι, πλάκα κάνω, ίσως όχι πετυχημένη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάποιος ώριμος άνθρωπος θα έβαζε κάποιο σοβαρό ποσό σε κάτι τέτοιο. Ούτε σε σκυλάκια, γατάκια, ποντικάκια, ασβούς ή οτιδήποτε άλλο. Απλά τα διαβάζω για να περνά η ώρα. Ούτε θα κάτσω ποτέ να κάνω έρευνα για 1.000 coins ένα προς ένα. Δεν γίνονται αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 δεν έβαλα πολλά γίνανε 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Παίδες έχουμε καμία εικόνα με τα futures/options που λήγουν τέλη του μήνα και τι φήμες κυκλοφορούν? Το funding rate και το leverage πάντως έχουν αυξηθεί σε υψηλά επίπεδα. Δεν ξέρω αν είναι καλό σημάδι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Εχει κανει κανεις αναζήτηση το safemoon στο crypto app? Δεν μου το εμφανίζει για εναν περίεργο λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, sharke είπε δεν έβαλα πολλά γίνανε 😉 τετοια να ακουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!!!1!1εεεενα 58παλεύουμε.... πέραν της κλασσικής πλάκας....αλίμονο αν δε περιμέναμε το πισωγύρισμα-μπακτρεηλ-ριβερσ-εντζινιερινγκ (που θα λεγε πιο σωστά μια ψυχή) μεταξύ 55-60. το περίμενα και είχα γράψει για το 20ήμερο τουδεμουν οτι δεν είναι φυσιολογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Οι εκπτώσεις ήρθαν νωρίτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Ποιος ξυπνησε στραβά κ προκαλεί "τρομο" στις αγορές? Πολλα καλά νεα μας ηρθαν με αποτέλεσμα να "πρεπει" να πουλήσουν τα αδυναμα χέρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Τι λέει το γατάκι. Με το btcup δεν μας ρευστοποιει κανένας. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, skiabox είπε Αυτό έκανα μόλις! Σε πόσο καιρό φθάνει; Εγω περιμένω κοντα στο 2μηνο και ακόμα δεν έχει ερθει. Κ αλλος μου απάντησε πως περίμενε επίσης 2μηνο για να του ερθει. Οχι τίποτα άλλο , την εχω πατήσει με κάρτα της revolut παλιότερα που την περιμενα καιρό, και την ίδια μερα που εκανα ακυρωση για να μου έρθει καινούρια ,τελικα εφτασε η παλιά ,και φοβάμαι να το πάρω απόφαση πως μάλλον έχει χαθεί στον δρόμο της binance ώστε να ζητήσω καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, ooaris είπε Οι εκπτώσεις ήρθαν νωρίτερα! Κοιταμε κατι συγκεκριμενο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Το Shiba στην κοσμαρα του στην όλη κατάσταση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodrako Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Αυτό το AXS πραγματικά δεν έχει ταβάνι.. τέτοιο bullish pattern δεν έχω ξαναδεί.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις