Avatar_GR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει κανείς BNB (Binance coin) σε ethereum blockchain? Από αυτά τα παλιά πριν το αλλάξει σε δικό του blockchain το νόμισμα το Binance.... Αν έχει κάποιος α; μου στείλει ένα μήνυμα.
chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματικά απίστευτο αυτό το άρθρο και το x10 return που κάνουν στο dark web για Bitcoin. https://www.coindesk.com/cybercriminals-selling-hacked-fiat-money-for-bitcoin-at-10-of-its-value συν ότι όπως αναφέρει το άρθρο το bitcoin παραμένει το κυρίαρχο νόμισμα του dark web. Πολύ φυσιολογικό καθώς και την ανωνυμία του μπορεί πλέον κάποιος να την διασφαλίσει με τα νέα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί συν την μεγάλη ρευστότητα του που επιτρέπει ώστε να βρεθεί εύκολα τρόπος μετατροπής αυτών των bitcoin σε fiat money 1
chek2fire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Να δούμε και ιστορικά γεγονότα που ειπώθηκε πρώτη φορά η λέξη shitcoin για τα altcoin
chek2fire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 To bloomberg αναφέρει ότι η βενεζουέλα κρατάρει μέρος των αποθεματικών της σε Bitcoin και Ethereum https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-09-26/venezuela-has-bitcoin-stash-and-doesn-t-know-what-to-do-with-it λογικό με τέτοιο μπάχαλο οικονομία και αποκλεισμένη από όλο τον δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα να ψάχνει δρόμους διαφυγής 1
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 24 εκατομμύρια δολάρια καλείτε να πληρώσει η εταιρεία που είναι πισω από το EOS καθώς οι ρυθμιστικες αρχές έκριναν ότι το ico που είχαν κάνει είναι security. Τώρα όμως υπάρχει και μια ακροβασία λογικής καθώς θεωρούν ότι το συγκεκριμένο ico είναι security ενώ το ίδιο το EOS που βγήκε ακριβώς με την ίδια διαδικασία δεν είναι. 1
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 την ίδια ώρα το siacoin έβγαλε είδηση ότι το sec δεν θα ζητήσει fee από το δικό του ico και το scam του μήνα. δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει κόσμος που ακόμα βάζει χρήματα σε τέτοια
fingolfingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα. Έφαγε σήμερα σε κανένας άλλο κόλλημα το Delta? Ξυπνάω σήμερα και βλέπω ειδοποιήσεις για μεγάλη άνοδο στο xrp και τιμή 2€ το κομμάτι. Έπαθα σοκ. Επίσης στο Bitcoin δείχνει τιμή 0.89€ το κομμάτι. Μέχρι να καταλάβω ότι είναι λάθος... Πεθανα
Dvs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 PayPal withdraws support for Facebook’s Libra cryptocurrency https://www.theverge.com/2019/10/4/20899310/facebook-libra-paypal-online-currency-payment-system-cryptocurrency 1
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 αναμενόμενο. Εγώ από την αρχή πίστευα και το πιστεύω ακόμα ότι το libra είναι DOA project και δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Σίγα μην τους αφήσουν οι κυβερνήσεις να τους πάρει μια εταιρεία την εξουσία δημιουργίας χρήματος από τα χέρια 2
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 μετά την paypal και η visa με mastercard φεύγουν από το libra https://www.nytimes.com/2019/10/11/technology/facebook-libra-partners.html το έχουμε γράψει ότι το project είναι DOA και δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Οι λόγοι προφανείς. Μου αρέσει πάντως αυτό εδώ που διάβασα China ban bitcoin = yawn USA challenge Libra = abandon ship Τώρα διαβάζω ότι το Ethereum πλέον έχουν παραδεχθεί και οι dev του ότι είναι ένα failed project και ότι ετοιμάζουν ένα νέο chain με νέα token δλδ ένα chain ασύμβατο τελείως με τα ethereum και ότι το βαφτίζουν eth 2.0. Φυσικά είμαι περίεργος να δω πως θα κάνουν transfer το ownership των παλιών token σε αυτό το νέο chain. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε πάντως εγώ προβλέπω μεγάλα δράματα κατά την διαδικασια 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Γίνεται κάτι με το bitfinex; Μου ήρθε mail ότι έγινε log in ενώ έχω να μπω μήνες και έκανα freeze τον λογαριασμός μου. Πριν λίγο καιρό ξανά το ίδιο!
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Γίνεται κάτι με το bitfinex; Μου ήρθε mail ότι έγινε log in ενώ έχω να μπω μήνες και έκανα freeze τον λογαριασμός μου. Πριν λίγο καιρό ξανά το ίδιο! έχουν γίνει διάφορα hack στο συγκεκριμένο ανταλλακτήριο. Τώρα ποιο ξέρει τι τους έχουν πάρει από εκεί πάντων για μένα δεν είναι και τόσο έμπιστο ανταλλακτήριο σε θέμα ασφάλειας 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε έχουν γίνει διάφορα hack στο συγκεκριμένο ανταλλακτήριο. Τώρα ποιο ξέρει τι τους έχουν πάρει από εκεί πάντων για μένα δεν είναι και τόσο έμπιστο ανταλλακτήριο σε θέμα ασφάλειας Κατάλαβα, ευχαριστώ. Δεν έχω τίποτα εκεί, απλά κάποια στιγμή είχα κάνει εγγραφή απλά.
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Για τα του eth και το νέο chain που ετοιμάζουν... Ethereum’s creators acknowledge the blockchain wasn’t built to scale as a mainstream transaction platform. A planned reboot meant to address some of those issues, known as Eth 2, is at least two years away. There is no finite plan for how or when to migrate tokens and smart contracts onto Eth 2, according to ethereum creator Vitalik Buterin, James Prestwich and other leading community members. There are, however, many proposals for how it might be done. Ethereum devotees at the network’s premier conference, Devcon, took all this in stride. Unlike the blockchain’s critics, they see iteration as inherent to development. https://www.coindesk.com/scam-or-iteration-at-devcon-ethereum-diehards-still-believe-in-2-0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις