zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dvs είπε Επειδή κρατάνε μεγάλο αριθμό coins, περιμένουμε-ελπίζουμε να φθάσει σε κάποια καλή τιμή ώστε να ξεφορτώσουμε.Αγοράσαμε χαμηλά, φυσικά όχι μεγάλα ποσά και είναι καθαρά κερδοσκοπικό. Πειμένουμε να δουμε πως θα κινηθούν και με το deal με την moneygram. Θα χρησιμοποιήσουν XRP ή καποιο blockchain απο το μηδέν; Εδώ είχε φτάσει 3€ και δεν τα δώσαμε, πόσο να φτάσει τώρα; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από zio10
nikos5800 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, zio10 είπε Εδώ είχε φτάσει 3€ και δεν τα δώσαμε, πόσο να φτάσει τώρα; Το 2020 θα υπάρξει μεγάλη κίνητικοτητα ο brad garlinghouse κλεινει τη μια συμφωνια μετά την άλλη με τράπεζες Η λογική λέει πολύ πάνω από τα 3 ευρώ αλλά ο χρόνος θα δείξει 😀 1
Dvs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zio10 είπε Εδώ είχε φτάσει 3€ και δεν τα δώσαμε, πόσο να φτάσει τώρα; Δεν τα είχαμε αγοράσει τότε.... Ασε που κάποιοι ψώνισαν στο 1+ ευρώ και κάηκαν, μάλλον για πάντα Αν τα έχεις αγοράσει σε τιμές μέχρι 0.25 έχεις ελπίδες ακόμα 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Το 2020 θα υπάρξει μεγάλη κίνητικοτητα ο brad garlinghouse κλεινει τη μια συμφωνια μετά την άλλη με τράπεζες Η λογική λέει πολύ πάνω από τα 3 ευρώ αλλά ο χρόνος θα δείξει 😀 Θα χρησιμοποιήσει το XRP ή θα πουλήσει την τεχνογνωσία του σε κάποιο καινούργιο νόμισμα ξεχωριστό για κάθε τράπεζα; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Dvs 1
nikos5800 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Dvs είπε Δεν τα είχαμε αγοράσει τότε.... Ασε που κάποιοι ψώνισαν στο 1+ ευρώ και κάηκαν, μάλλον για πάντα Αν τα έχεις αγοράσει σε τιμές μέχρι 0.25 έχεις ελπίδες ακόμα Θα χρησιμοποιήσει το XRP ή θα πουλήσει την τεχνογνωσία του σε κάποιο καινούργιο νόμισμα ξεχωριστό για κάθε τράπεζα; θα χρησιμοποιήσει το xrapid μαζί με το token (ripple) για real time payments Απλά πιστεύω πως η τιμή του ripple είναι πλασματική αυτήν την στιγμή (προσωπικη γνώμη) Εγώ δηλαδή καλά είμαι? Το average μου είναι 26 λεπτά 😀
Dvs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε θα χρησιμοποιήσει το xrapid μαζί με το token (ripple) για real time payments Απλά πιστεύω πως η τιμή του ripple είναι πλασματική αυτήν την στιγμή (προσωπικη γνώμη) Εγώ δηλαδή καλά είμαι? Το average μου είναι 26 λεπτά 😀 Πλασματική και στημένη μεχρι εκει που δεν πάει. Και εγω χοντρικά εκεί ειμαι (στην τιμή). Αλλα το θεμα ειναι οτι με τιμές εώς 0.40 πουλάς ή περιμένεις; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Dvs 1
chek2fire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 μου άρεσε αρκετά αυτό εδώ το post τώρα κάποιος επιχείρησε το ακατόρθωτο να συγχρονίσει ένα full node στο Ethereum ένα μήνα μετά και ακόμα συγχρονίζει όσο και να προσπαθούν οι developer του ethereum να πείσουν για το αντίθετο τα full node είναι φοβερά σημαντικά για την ασφάλεια ενός blockchain συστήματος. Το να στηρίζεται κάποιος σε τρίτους η σε ελάχιστα node για το ιστορικό των συναλλαγών αυτόματα ανοίγετε μεγάλο πεδίο attack στις ίδιες τις συναλλαγές του συστήματος 1
chek2fire Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 αν και το περιμέναμε βγήκε σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου στην Φλόριντα και απλά ο Wright είναι και επίσημα απατεώνας
chek2fire Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 ξέχασα να αναφέρω ότι το δικστήριο τον καλέι πλέον να πληρώσει 500.000 bitcoin στον kleiman δλδ έπεσε στο ψέμα του
Dvs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Τι τρελός δείκτης ειναι αυτος; https://alternative.me/crypto/fear-and-greed-index/
tsakfot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Zerg13 είπε Για το pi network τι γνωμη εχετε; Κακό site - ούτε καν μισοτελειωμένο .. πατάς στο Team και δεν υπάρχει έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε copy-paste ένα whitepaper δεν έχουν κολλήσει για το γαμώτο. Και κερασάκι : Becoming a Contributor allows you to earn more Pi by building a security circle of 3-5 trusted members. πυραμιδο-αεροπλανάκι αρπαχτή μυρίζομαι που όπως το 17΄ έσκαγαν 10-20 per day παρόμοιες "project-άρες" και εξαφανιζόντουσαν μετά από μήνες. Επειδή μάλλον πάμε για bull market, θα ξαναζήσουμε εποχές BitConnecttttttttttttttttt, οπότε μην ψαρώνεται με τέτοιες μούφες. Υπάρχουν εκεί έξω σοβαρές ομάδες που δουλεύουν κοντά 2-3ετία σε παρόμοια projects, με παραδοτέα και σοβαρή εξέλιξη. DYOR λοιπόν και ξεχάστε τα get rich quick schemes. 99% είναι απατεωνιές. 3
Zerg13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsakfot είπε Κακό site - ούτε καν μισοτελειωμένο .. πατάς στο Team και δεν υπάρχει έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε copy-paste ένα whitepaper δεν έχουν κολλήσει για το γαμώτο. Και κερασάκι : Becoming a Contributor allows you to earn more Pi by building a security circle of 3-5 trusted members. πυραμιδο-αεροπλανάκι αρπαχτή μυρίζομαι που όπως το 17΄ έσκαγαν 10-20 per day παρόμοιες "project-άρες" και εξαφανιζόντουσαν μετά από μήνες. Επειδή μάλλον πάμε για bull market, θα ξαναζήσουμε εποχές BitConnecttttttttttttttttt, οπότε μην ψαρώνεται με τέτοιες μούφες. Υπάρχουν εκεί έξω σοβαρές ομάδες που δουλεύουν κοντά 2-3ετία σε παρόμοια projects, με παραδοτέα και σοβαρή εξέλιξη. DYOR λοιπόν και ξεχάστε τα get rich quick schemes. 99% είναι απατεωνιές. Τα ιδια γραψαν πανω κατω κ στο μπλα μπλα, pyramid scam. Διαγραφτηκε το thread δεν μπορεις να το δεις. Και στην κορυφη ειναι Ελληνας. Το app ζηταει προσβαση σχεδον στα παντα οταν μπαινει. Ισως θελουν τα δεδομενα μας Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από Zerg13
newton91 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, tsakfot είπε Κακό site - ούτε καν μισοτελειωμένο .. πατάς στο Team και δεν υπάρχει έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε copy-paste ένα whitepaper δεν έχουν κολλήσει για το γαμώτο. Και κερασάκι : Becoming a Contributor allows you to earn more Pi by building a security circle of 3-5 trusted members. πυραμιδο-αεροπλανάκι αρπαχτή μυρίζομαι που όπως το 17΄ έσκαγαν 10-20 per day παρόμοιες "project-άρες" και εξαφανιζόντουσαν μετά από μήνες. Επειδή μάλλον πάμε για bull market, θα ξαναζήσουμε εποχές BitConnecttttttttttttttttt, οπότε μην ψαρώνεται με τέτοιες μούφες. Υπάρχουν εκεί έξω σοβαρές ομάδες που δουλεύουν κοντά 2-3ετία σε παρόμοια projects, με παραδοτέα και σοβαρή εξέλιξη. DYOR λοιπόν και ξεχάστε τα get rich quick schemes. 99% είναι απατεωνιές. Υπάρχει κανονικά το white - paper
Bspus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, newton91 είπε Υπάρχει κανονικά το white - paper Ε τοτε ειναι legit
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 σήμερα είχαμε αυτό εδώ φυσικά ακολούθησε όλος χώρος μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις