Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dvs είπε

Επειδή κρατάνε μεγάλο αριθμό coins, περιμένουμε-ελπίζουμε να φθάσει σε κάποια καλή τιμή ώστε να ξεφορτώσουμε.Αγοράσαμε χαμηλά, φυσικά όχι μεγάλα ποσά και είναι καθαρά κερδοσκοπικό.

Πειμένουμε να δουμε πως θα κινηθούν και με το deal με την moneygram. Θα χρησιμοποιήσουν XRP ή καποιο blockchain απο το μηδέν;

Εδώ είχε φτάσει 3€ και δεν τα δώσαμε, πόσο να φτάσει τώρα;

Επεξ/σία από zio10
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Το 2020 θα υπάρξει μεγάλη κίνητικοτητα ο brad garlinghouse κλεινει τη μια συμφωνια μετά την άλλη με τράπεζες 

Η λογική λέει πολύ πάνω από τα 3 ευρώ αλλά ο χρόνος θα δείξει 😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν τα είχαμε αγοράσει τότε.... Ασε που κάποιοι ψώνισαν στο 1+ ευρώ και κάηκαν, μάλλον για πάντα :-)

Αν τα έχεις αγοράσει σε τιμές μέχρι 0.25 έχεις ελπίδες ακόμα ;)

2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Το 2020 θα υπάρξει μεγάλη κίνητικοτητα ο brad garlinghouse κλεινει τη μια συμφωνια μετά την άλλη με τράπεζες 

Η λογική λέει πολύ πάνω από τα 3 ευρώ αλλά ο χρόνος θα δείξει 😀

Θα χρησιμοποιήσει το XRP ή θα πουλήσει την τεχνογνωσία του σε κάποιο καινούργιο νόμισμα ξεχωριστό για κάθε τράπεζα;

Επεξ/σία από Dvs
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dvs είπε

Δεν τα είχαμε αγοράσει τότε.... Ασε που κάποιοι ψώνισαν στο 1+ ευρώ και κάηκαν, μάλλον για πάντα :-)

Αν τα έχεις αγοράσει σε τιμές μέχρι 0.25 έχεις ελπίδες ακόμα ;)

Θα χρησιμοποιήσει το XRP ή θα πουλήσει την τεχνογνωσία του σε κάποιο καινούργιο νόμισμα ξεχωριστό για κάθε τράπεζα;

θα χρησιμοποιήσει το xrapid μαζί με το token (ripple) για real time payments

Απλά πιστεύω πως η τιμή του ripple είναι πλασματική αυτήν την στιγμή (προσωπικη γνώμη)

Εγώ δηλαδή καλά είμαι? Το average μου είναι 26 λεπτά 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

θα χρησιμοποιήσει το xrapid μαζί με το token (ripple) για real time payments

Απλά πιστεύω πως η τιμή του ripple είναι πλασματική αυτήν την στιγμή (προσωπικη γνώμη)

Εγώ δηλαδή καλά είμαι? Το average μου είναι 26 λεπτά 😀

Πλασματική και στημένη μεχρι εκει που δεν πάει.

Και εγω χοντρικά εκεί ειμαι (στην τιμή). Αλλα το θεμα ειναι οτι με τιμές εώς 0.40 πουλάς ή περιμένεις;

Επεξ/σία από Dvs
  • Like 1
Δημοσ.

μου άρεσε αρκετά αυτό εδώ το post :D

τώρα κάποιος επιχείρησε το ακατόρθωτο να συγχρονίσει ένα full node στο Ethereum :P ένα μήνα μετά και ακόμα συγχρονίζει :D

όσο και να προσπαθούν οι developer του ethereum να πείσουν για το αντίθετο τα full node είναι φοβερά σημαντικά για την ασφάλεια ενός blockchain συστήματος. Το να στηρίζεται κάποιος σε τρίτους η σε ελάχιστα node για το ιστορικό των συναλλαγών αυτόματα ανοίγετε μεγάλο πεδίο attack στις ίδιες τις συναλλαγές του συστήματος

• Like 1
Δημοσ.

αν και το περιμέναμε βγήκε σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου στην Φλόριντα και απλά ο Wright είναι και επίσημα απατεώνας :D

Δημοσ.

ξέχασα να αναφέρω ότι το δικστήριο τον καλέι πλέον να πληρώσει 500.000 bitcoin στον kleiman δλδ έπεσε στο ψέμα του :D 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Για το pi network τι γνωμη εχετε;

Κακό site - ούτε καν μισοτελειωμένο .. πατάς στο Team και δεν υπάρχει έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε copy-paste  ένα whitepaper δεν έχουν κολλήσει για το γαμώτο. 

Και κερασάκι :

Becoming a Contributor allows you to earn more Pi by building a security circle of 3-5 trusted members.

πυραμιδο-αεροπλανάκι αρπαχτή μυρίζομαι που όπως το 17΄ έσκαγαν 10-20 per day παρόμοιες "project-άρες" και εξαφανιζόντουσαν μετά από μήνες. Επειδή μάλλον πάμε για bull market, θα ξαναζήσουμε εποχές BitConnecttttttttttttttttt, οπότε μην ψαρώνεται με τέτοιες μούφες.

Υπάρχουν εκεί έξω σοβαρές ομάδες που δουλεύουν κοντά 2-3ετία σε παρόμοια projects, με παραδοτέα και σοβαρή εξέλιξη. DYOR λοιπόν και ξεχάστε τα get rich quick schemes. 99% είναι απατεωνιές.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsakfot είπε

Κακό site - ούτε καν μισοτελειωμένο .. πατάς στο Team και δεν υπάρχει έστω για τα μάτια του κόσμου. Ούτε copy-paste  ένα whitepaper δεν έχουν κολλήσει για το γαμώτο. 

Και κερασάκι :

Becoming a Contributor allows you to earn more Pi by building a security circle of 3-5 trusted members.

πυραμιδο-αεροπλανάκι αρπαχτή μυρίζομαι που όπως το 17΄ έσκαγαν 10-20 per day παρόμοιες "project-άρες" και εξαφανιζόντουσαν μετά από μήνες. Επειδή μάλλον πάμε για bull market, θα ξαναζήσουμε εποχές BitConnecttttttttttttttttt, οπότε μην ψαρώνεται με τέτοιες μούφες.

Υπάρχουν εκεί έξω σοβαρές ομάδες που δουλεύουν κοντά 2-3ετία σε παρόμοια projects, με παραδοτέα και σοβαρή εξέλιξη. DYOR λοιπόν και ξεχάστε τα get rich quick schemes. 99% είναι απατεωνιές.

Τα ιδια γραψαν πανω κατω κ στο μπλα μπλα, pyramid scam. Διαγραφτηκε το thread δεν μπορεις να το δεις. Και στην κορυφη ειναι Ελληνας.

Το app ζηταει προσβαση σχεδον στα παντα οταν μπαινει. Ισως θελουν τα δεδομενα μας

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsakfot είπε

Και κερασάκι :

Υπάρχει κανονικά το white - paper 

• Δημιουργία νέου...