chek2fire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν σήμερα τον ceo του Tron και τον κρατάνε φυσικά χωρίς καμία κατηγορία είναι κοινή πρακτική της Κίνας να συλαμβάνει πολίτες και να τους κρατάει ακόμα και για μήνες χωρίς κατηγορίες. Οι κατηγορίες μετά είναι ως συνήθως ότι οι ενέργειες του κατηγορούμενου στρέφονταν κατά της χώρας και του κομουνιστικού κόμματος. Τώρα αυτός ειναι και μπλεγμένος σε ένα scam που είχε γίνει πριν λίγες βδομάδες ένα αεροπλανάκι νομίζω πάνω στο tron που είχε χάσει κόσμος αρκετά χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μπερδεμένη τελικά η ιστορία με τον Justin του Tron καθώς σε νέα update το Coindesk ανέφερε ότι ο τύπος είναι εκτός Κϊνας και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα στο άλλο νέο της ημέρας όχι ότι έχει και κάποια σημασία αλλά το bsv έγινε ξανά fork με τις δύο αλυσίδες να είναι alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Οι φορολογικές αρχές των Ηνωμέων Πολιτειών έστειλαν ειδοποιητήρια σε 10.000 πολίτες. Δείγμα προς όλους ότι οι κινήσεις μας είναι πάντα στην διάθεση των φολογικών αρχών δλδ δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό στην Ευρώπη. https://www.cnbc.com/2019/07/26/irs-is-warning-thousands-of-cryptocurrency-holders-to-pay-their-taxes.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Αυτή εδώ η είδηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον Venezuela is buying Bitcoin with airport taxes to smuggle in US dollars, report https://thenextweb.com/hardfork/2019/07/26/venezuela-bitcoin-airport-taxes-us-dollars/ και δείχνει φυσικά και τον πραγματικό ρόλο του Bitcoin που δεν είναι φυσικά να αγοράσει κάποιος ένα πακέτο τσίχλες η μια μπύρα και να νιώθει trend αλλά το να υπάρχει ένα πραγματικά αποκεντρωμένο σύστημα πληρωμών εκτός τραπεζικού συστήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Τις τελευταίες μέρες παίζει αυτή εδώ η είδηση ότι η Νέα Ζηλανδία αναγνώρισε το Bitcoin καθώς μετά και άλλα ψηφιακά νομίσματα που θα πληρούν τα κριτήρια που έχει βάλει και που θεωρούνται ως νόμιμο χρήμα όπου θα μπορεί να φορολογηθεί και να πληρωθεί μισθοδοσία με αυτό. https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1506619/pliromi-misthou-se-kruptonomisma η άλλη είδηση που παίζει είναι ότι ένα ponzi της Κίνας κάνει dump χιλιάδες bitcoin και ethereum το τελευταίο διάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να γράψω λίγα λόγια για την πρόσφατη συζήτηση που έγινε στο twitter κυρίως και που εμφανίστηκαν κάτι απίθανοι τύποι και κατηγορούσαν ως toxic τους Bitcoin μαξιμαλιστές. Μιλάμε το απίθμενο θράσος αυτών των ανθρώπων δεν έχει όρια. Τώρα βγήκαν τύποι που είχαν προμοτάρει δεκάδες ico scam ponzis που ήδη έχουν χάσει σχεδόν το 98% της αξίας τους με διαγράμματα που παραπέμπουν εμφανώς σε ponzi sell off από τους founder και τους κολητούς τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι μαξιμαλισμός όταν αυτή η ομάδα του Bitcoin που κατηγορείτε σήμερα προειδοποιούσε τον κόσμο γιαυτά τα scam και την crap τεχνολογία που είχαν πίσω η ακόμα και σε αρκετές περιπτώσεις την τεχνολογία που δεν είχαν πίσω. Γιατί είναι μαξιμαλισμός να γράφεις ότι είναι αρλούμπες αυτά τα world computer και τα blockchain τα κάνει όλα και ότι είναι κεκαλυμμένο ponzi scam όπως αποδείχθηκε αργότερα? Δεν φτάνει που αυτοί οι τύποι έβγαλαν εκατομμύρια δολάρια από την αμάθεια του κόσμου αλλά ζητάνε και τα ρέστα από πάνω. Τουλάχιστον το πάρτυ δείχνει ότι σταμάτησε για πάντα και νομίζω αυτές οι αντιδράσεις είναι οι τελευταίες τους πρωτού εγκαταλείψουν για πάντα τον χώρο. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από chek2fire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Αν και υπάρχει απο το 2018, σημερα έπεσα πάνω του https://hackernoon.com/cryptos-role-in-the-age-of-autonomization-2bf414ceb5d2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Στις 20/8/2019 στις 3:42 ΠΜ, chek2fire είπε Θέλω να γράψω λίγα λόγια για την πρόσφατη συζήτηση που έγινε στο twitter κυρίως και που εμφανίστηκαν κάτι απίθανοι τύποι και κατηγορούσαν ως toxic τους Bitcoin μαξιμαλιστές. Μιλάμε το απίθμενο θράσος αυτών των ανθρώπων δεν έχει όρια. Τώρα βγήκαν τύποι που είχαν προμοτάρει δεκάδες ico scam ponzis που ήδη έχουν χάσει σχεδόν το 98% της αξίας τους με διαγράμματα που παραπέμπουν εμφανώς σε ponzi sell off από τους founder και τους κολητούς τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι μαξιμαλισμός όταν αυτή η ομάδα του Bitcoin που κατηγορείτε σήμερα προειδοποιούσε τον κόσμο γιαυτά τα scam και την crap τεχνολογία που είχαν πίσω η ακόμα και σε αρκετές περιπτώσεις την τεχνολογία που δεν είχαν πίσω. Γιατί είναι μαξιμαλισμός να γράφεις ότι είναι αρλούμπες αυτά τα world computer και τα blockchain τα κάνει όλα και ότι είναι κεκαλυμμένο ponzi scam όπως αποδείχθηκε αργότερα? Δεν φτάνει που αυτοί οι τύποι έβγαλαν εκατομμύρια δολάρια από την αμάθεια του κόσμου αλλά ζητάνε και τα ρέστα από πάνω. Τουλάχιστον το πάρτυ δείχνει ότι σταμάτησε για πάντα και νομίζω αυτές οι αντιδράσεις είναι οι τελευταίες τους πρωτού εγκαταλείψουν για πάντα τον χώρο. Το σημερινο podcast του IvanOnTech εθιξε και αυτο το θεμα. Ενα πραγμα που ανεφερε ειναι οτι καποιοι απο αυτους που αποκαλουνται bitcoin maximalists οπως φαινεται ειναι και οι ιδιοι μπλεγμενοι ως ενα βαθμο με τετοια projects. Ειτε εχουν "επενδυσει" ειτε ανηκουν σε advisory boards και πληρωνονται με tokens. Νομιζω συμφωνεις οτι αν ισχυει κατι τετοιο φανερωνει υποκρισια απο μερους τους. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να λεει καποιος οτι το 99% των ico/altcoins ειναι scams η αχρηστα, αλλα αυτο αφηνει περιθωριο σε μια ντουζινα να ειναι legit και ισως καταφερουν κατι στο μελλον. Δεν ξερω καν αν αυτο θεωρειται maximalism. Το προβλημα ειναι καθαρα με τους πολυ ακραιους τυπους που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους. Προσωπικα δεν με ενοχλει το στυλ τους αφου κατα 99% συμφωνουμε αλλα καταλαβαινω γιατι καποιοι το παιρνουν προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Bspus είπε Το σημερινο podcast του IvanOnTech εθιξε και αυτο το θεμα. Ενα πραγμα που ανεφερε ειναι οτι καποιοι απο αυτους που αποκαλουνται bitcoin maximalists οπως φαινεται ειναι και οι ιδιοι μπλεγμενοι ως ενα βαθμο με τετοια projects. Ειτε εχουν "επενδυσει" ειτε ανηκουν σε advisory boards και πληρωνονται με tokens. Νομιζω συμφωνεις οτι αν ισχυει κατι τετοιο φανερωνει υποκρισια απο μερους τους. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να λεει καποιος οτι το 99% των ico/altcoins ειναι scams η αχρηστα, αλλα αυτο αφηνει περιθωριο σε μια ντουζινα να ειναι legit και ισως καταφερουν κατι στο μελλον. Δεν ξερω καν αν αυτο θεωρειται maximalism. Το προβλημα ειναι καθαρα με τους πολυ ακραιους τυπους που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους. Προσωπικα δεν με ενοχλει το στυλ τους αφου κατα 99% συμφωνουμε αλλα καταλαβαινω γιατι καποιοι το παιρνουν προσωπικα. φυσικά και είναι υποκρισία καθώς όπως μάθαμε σήμερα δύο γνωστά ονόματα του bitcoin space αποκαλύφθηκε ότι έχουν επενδύσει κάποιες χιλιάδες δολάρια σε ένα ico αδειοδοτημένο βέβαια από τις ρυθμιστικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτείων και πάνω στο Ethereum Και εγώ προσωπικά που θεωρώ από την αρχή ότι το Ethereum για διάφορους λόγους είναι ένα σύστημα σπασμένο που δεν έχει κανένα μέλλον έχω αγοράσει αρκετές φορές eth etc και αρκετά altcoin αλλά καθαρά για το κέρδος και φυσικά τα πούλαγα στο πρώτο τους pumparisma. Δεν θα συμβούλευα ποτέ κάποιον να γίνει holder σε συστήματα που είναι premined και που οι founder τους έχουν stake σε νομίσματα που ξεπερνούν ακόμα και το 50-60%. Δλδ δεν θέλει και πολύ μυαλό να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για καθαρό ponzi και με την πρώτη ευκαιρία οι μεγάλοι holder θα τα ξεφορτωθούν όσο όσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, chek2fire είπε φυσικά και είναι υποκρισία καθώς όπως μάθαμε σήμερα δύο γνωστά ονόματα του bitcoin space αποκαλύφθηκε ότι έχουν επενδύσει κάποιες χιλιάδες δολάρια σε ένα ico αδειοδοτημένο βέβαια από τις ρυθμιστικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτείων και πάνω στο Ethereum Και εγώ προσωπικά που θεωρώ από την αρχή ότι το Ethereum για διάφορους λόγους είναι ένα σύστημα σπασμένο που δεν έχει κανένα μέλλον έχω αγοράσει αρκετές φορές eth etc και αρκετά altcoin αλλά καθαρά για το κέρδος και φυσικά τα πούλαγα στο πρώτο τους pumparisma. Δεν θα συμβούλευα ποτέ κάποιον να γίνει holder σε συστήματα που είναι premined και που οι founder τους έχουν stake σε νομίσματα που ξεπερνούν ακόμα και το 50-60%. Δλδ δεν θέλει και πολύ μυαλό να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για καθαρό ponzi και με την πρώτη ευκαιρία οι μεγάλοι holder θα τα ξεφορτωθούν όσο όσο. Για το xrp ripple τι γνώμη έχεις που και αυτό είναι ένα altcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 την έχω γράψει την γνώμη μου αρκετές φορές. Τεράστιος αριθμών νομισμάτων κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα με τους δημιουργούς του να έχουν μεγάλα αποθεματικά που κατά πολλούς ξεπερνάνε το 50% του συνόλου των ψηφιακών νομισμάτων. Βγάλε τα συμπεράσματα σου. Θα μπορούσες εσύ να αποθηκεύσεις αξία σε ένα τέτοια σύστημα για μεγάλο διάστημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, chek2fire είπε την έχω γράψει την γνώμη μου αρκετές φορές. Τεράστιος αριθμών νομισμάτων κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα με τους δημιουργούς του να έχουν μεγάλα αποθεματικά που κατά πολλούς ξεπερνάνε το 50% του συνόλου των ψηφιακών νομισμάτων. Βγάλε τα συμπεράσματα σου. Θα μπορούσες εσύ να αποθηκεύσεις αξία σε ένα τέτοια σύστημα για μεγάλο διάστημα? Εξαρτάται,😉 Ναι απλά για το ripple λέω επιδει έχει το xrapid που μαζί με το token(ripple) επιτρέπει real-time payments σε όλον τον κόσμο με πολύ χαμηλό κόστος Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, chek2fire είπε την έχω γράψει την γνώμη μου αρκετές φορές. Τεράστιος αριθμών νομισμάτων κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα με τους δημιουργούς του να έχουν μεγάλα αποθεματικά που κατά πολλούς ξεπερνάνε το 50% του συνόλου των ψηφιακών νομισμάτων. Βγάλε τα συμπεράσματα σου. Θα μπορούσες εσύ να αποθηκεύσεις αξία σε ένα τέτοια σύστημα για μεγάλο διάστημα? Επειδή κρατάνε μεγάλο αριθμό coins, περιμένουμε-ελπίζουμε να φθάσει σε κάποια καλή τιμή ώστε να ξεφορτώσουμε.Αγοράσαμε χαμηλά, φυσικά όχι μεγάλα ποσά και είναι καθαρά κερδοσκοπικό. Πειμένουμε να δουμε πως θα κινηθούν και με το deal με την moneygram. Θα χρησιμοποιήσουν XRP ή καποιο blockchain απο το μηδέν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, nikos5800 είπε Εξαρτάται,😉 Ναι απλά για το ripple λέω επιδει έχει το xrapid που μαζί με το token(ripple) επιτρέπει real-time payments σε όλον τον κόσμο με πολύ χαμηλό κόστος το dogecoin παραμένει το φτηνότερο σύστημα για τέτοιες δουλειάς αλλά δεν το κάνουμε και θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις