rallistas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Σημερα παντως παρελαβε φιλος που την παραγγειλε τελος Αυγουστου.
snet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 phishing 2 ώρες πριν, panosdes είπε εχω δοκιμασει και με xlm. Χαμηλοτερη προμηθεια ποιο coin εχει ? σε TRX ειναι 1
pp6210 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panosdes είπε εχω δοκιμασει και με xlm. Χαμηλοτερη προμηθεια ποιο coin εχει ? τον ιουνιο εστειλα 129 usdt απο binance στο ανταλακτηριο KuCoin και ειχα 1 usdt προμήθεια μέσω δικτύου trx, αν θυμάμαι καλά βλέπεις την προμήθεια πριν το τελικό κλικ της μεταφοράς, οπότε μπορεις να τσεκάρεις Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από pp6210 KuCoin
NiKoSmile Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, pp6210 είπε τον ιουνιο εστειλα 129 usdt απο binance σε kcoin και ειχα 1 usdt προμήθεια μέσω δικτύου trx, αν θυμάμαι καλά βλέπεις την προμήθεια πριν το τελικό κλικ της μεταφοράς, οπότε μπορεις να τσεκάρεις Αν την στιγμή που θα γίνει η μεταφορά συμβεί το παρακάτω γεγονός τι γίνεται; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από NiKoSmile
pp6210 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αν την στιγμή που θα γίνει η μεταφορά συμβεί το παρακάτω γεγονός τι γίνεται; δεν καταλαβα τι εννοείς, κανω τα ευρώ usdt στην binance και τα μεταφέρω στο ανταλακτήριο kucoin ως usdt, γιατι δεν εχει EUR ως fiat. Δεν εμπλέκεται το νόμισμα kucoin edit: αργησα αλλα κατάλαβα, λαθος χρήση απο μερους μου των KuCoin (ανταλακτηριο) και kcoin (νόμισμα), θα κανω edit μην μπερδεψω κ αλλους Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από pp6210 1
Bourdoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Το trx blockchain είναι απίστευτο. Απίστευτα χαμηλά fees και πολύ γρήγορες μεταφορές. Και εγώ πλέον κάνω τα πάντα usdt και τα μεταφέρω μέσω του trx.
squall69 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Εχει αγορασει κανενας αλλος εδω μεσα COS, VRA, NWC, LSS ή ειμαι ο μονος 🤣 1
zananiro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, archimidis είπε με κάρτα κατευθείαν σε binance έχει προμήθεια 1,8%. σωστά; Προσπάθησα εχθές να κάνω SWIFT σε USD από revolut, που φαίνεται να μην έχει προμήθεια αλλά δεν τα κατάφερα. (με το τρόπο αυτό θέλει 2-3 μέρες να φανεί αλλά δεν με νοιάζει). Δεν ξέρω αν κάνω κάποιο λάθος κάπου, αν το έχει καταφέρει κάποιος ας βοηθήσει. Εννοείς αυτήν επιλογή που έχει να μεταφέρεις usd και να μετατραπούν σε busd?
PrimoStore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2021 στις 9:24 ΜΜ, laserjesus είπε Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από PrimoStore
mourgakos2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, christou είπε σε ευχαριστώ φιλε για την διευκρινηση για το ταχυδρομειο . ακομα δεν στελνω μηνυμα στην binanse γιατι δεν εχει αργησει τοσο πολυ. την παρηγγειλα τελος αυγουστου μου ηρθε μειλ απο την binanse οτι σταλθηκε 4 σεπτεμβριου. απλα ειδα οτι σε αλλους που παρηγγειλαν εκει κοντα με εμενα ηρθε πριν καμμια βδομαδα και με βαση αυτο σκεφτηκα οτι εχει καθυστερησει η δικια μου. αντικειμενικα ομως δεν εχει περασει μεγαλο διαστημα. θα περιμενω . το σημαντικο ειναι οτι πρεπει να αγνοησω το mail της δηθεν FEDEX. Να στειλεις μνμα, οχι επειδη άργησε αλλά για το phising (μαλλον) με την fedex.
iliaskal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, squall69 είπε Εχει αγορασει κανενας αλλος εδω μεσα COS, VRA, NWC, LSS ή ειμαι ο μονος 🤣 VRA.ελπίζω σε pump αν κρυφτούν οι αρκούδες και οι δεινόσαυροι 😂 1
Doubt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Σκέφτομαι να πάρω ένα stable για τοκισμό στο crypto.com Είδα έχει αρκετά Usdc tusd busd tether etc. Τι να προτιμήσω ή μήπως είναι αδιάφορο; 2
pp6210 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Doubt είπε Σκέφτομαι να πάρω ένα stable για τοκισμό στο crypto.com Είδα έχει αρκετά Usdc tusd busd tether etc. Τι να προτιμήσω ή μήπως είναι αδιάφορο; Παντως οχι usdt, φημολογειται οτι εχει εκθεση στο κινεζικο θεμα του evergrande, συμφωνα με τον coinbureau, τον οποιον προσωπικα εμπιστευομαι.. Στην binance τα εχω σε busd και usdc στο kucoin 1
NiKoSmile Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Doubt είπε Σκέφτομαι να πάρω ένα stable για τοκισμό στο crypto.com Είδα έχει αρκετά Usdc tusd busd tether etc. Τι να προτιμήσω ή μήπως είναι αδιάφορο; Το USDC είναι πιο αξιόπιστο γιατί εκδίδεται από ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης να δούμε τι θα γίνει αν ή όταν η Evergrande πουλήσει τα bitcoin της για να πληρώσει τα χρέη της... 🥶 1
mourgakos2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το USDC είναι πιο αξιόπιστο γιατί εκδίδεται από ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επίσης να δούμε τι θα γίνει αν ή όταν η Evergrande πουλήσει τα bitcoin της για να πληρώσει τα χρέη της... 🥶 Να το pumpαρουν πρώτα κ μετα ας κανουν οτι θελουν. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις