Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chek2fire είπε

τώρα νομίζω αρχίζει το πραγματικό παιχνίδι γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα. Το bitcoin μετά από 10 χρόνια έγινε global και πλέον μπαίνει στην ατζέντα κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο και του τραπεζικού συστήματος. 

Bullish νέο και προσδίδει κι'άλλο στο "legitimacy" - αποτυπώθηκε στο mini-rally εχθές.

Στα σημαντικά που είπε, πως τους ενδιαφέρει να περιορίσουν τους "bad players" που χρησιμοποιούν για τρομοκρατία-παρανομία τα cryptos.

Διαχώρισε Libra από Bitcoin και δεν τα τσουβάλιασε μαζί!

DYOR είπε επίσης!

Πολύ καλά νέα  :)

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με όλα αυτά δεν έχουμε γράψει τίποτα για την πρόσφατη παπάτζα που είπε ο Vitalik και που τον κράζουν όλοι και που πρότεινε να περάσει μέρος των transaction του ethereum στο bcash δικτυο.

https://ethresear.ch/t/bitcoin-cash-a-short-term-data-availability-layer-for-ethereum/5735

είναι δλδ σαν να παραδέχονται και επίσημα ότι το ethereum είναι broken και δεν μπορεί να γίνει fix και scale στα επόμενα δύο με τρία χρόνια συν ότι προτείνει να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα τελείως μη secure με 3% μόνο της επεξεργαστικής ισχύς του Bitcoin. 

Μετά το κράξιμο που έφαγε δημιούργησαν ένα νήμα στο reddit για το ethereum 2.0 και ότι όλα πάνε μια χαρά στο scale τους :P

το έχω γράψει από παλιά και συνεχίζω να το πιστεύω. Το ethereum είναι broken by design και δεν μπορεί να γίνει fix και ούτε πρόκειται να γίνει. Ποιο πιθανό είναι στο τέλος να αρχίσουν να αποχωρούν οι dev του και να δούμε στο τέλος να φτιάχνουν κάτι από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Ενισχύονται πάντως οι απόψεις που λένε ότι το facebook coin δεν θα γίνει ποτέ μετά και από τις σημερινές ερωτήσεις στην επιτροπή της γερουσίας

https://www.coindesk.com/watch-the-facebook-libra-hearing-live-now

πάντως εσκεμμένα οι του facebook βάφτισαν το server coin τους σε blockcain ώστε να περάσει όσο ποιο γίνετε ποιο εύκολα τις νομοθετικές ρυθμίσεις. Δεν νομίζω να περνάει τόσο εύκολα ακόμα και κάτι τέτοιο 

https://www.cnbc.com/2019/07/16/i-like-bitcoin-says-house-gop-leader-mccarthy-hits-facebook-libra.html

Δημοσ.
15 ώρες πριν, chek2fire είπε

με όλα αυτά δεν έχουμε γράψει τίποτα για την πρόσφατη παπάτζα που είπε ο Vitalik και που τον κράζουν όλοι και που πρότεινε να περάσει μέρος των transaction του ethereum στο bcash δικτυο.

https://ethresear.ch/t/bitcoin-cash-a-short-term-data-availability-layer-for-ethereum/5735

είναι δλδ σαν να παραδέχονται και επίσημα ότι το ethereum είναι broken και δεν μπορεί να γίνει fix και scale στα επόμενα δύο με τρία χρόνια συν ότι προτείνει να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα τελείως μη secure με 3% μόνο της επεξεργαστικής ισχύς του Bitcoin.

το έχω γράψει από παλιά και συνεχίζω να το πιστεύω. Το ethereum είναι broken by design και δεν μπορεί να γίνει fix και ούτε πρόκειται να γίνει. Ποιο πιθανό είναι στο τέλος να αρχίσουν να αποχωρούν οι dev του και να δούμε στο τέλος να φτιάχνουν κάτι από την αρχή.

Και καπως ετσι το bcash φτανει στο αποκορυφωμα της χρησιμοτητας του. Μια χωματερη για τη σαβουρα του ethereum.

Ο Ver θα πρεπει να ειναι περηφανος :D

Δημοσ.
17 ώρες πριν, chek2fire είπε

Μετά το κράξιμο που έφαγε δημιούργησαν ένα νήμα στο reddit για το ethereum 2.0 και ότι όλα πάνε μια χαρά στο scale τους :P

Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους ΠΟΤΕ δεν γίνονται "κατά λάθος". Κάποιο σκοπό είχε που το είπε. Πιστεύω κάτι ήθελε να επηρεάσει και το είπε.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Silverage είπε

Καταρέουν σήμερα. Λόγω facebook;

Και πιο σημαντικό. Τι αγοράζουμε τώρα που είναι κάτω? Bitcoin ή κάτι άλλο που θα ανέβει σε λίγες μέρες ώστε να τσιμπήσουμε λίγο γρήγορο κέρδος?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dvs είπε

Προσωπικά μόνο BTC ,ίσως και λίγο XRP

Καλά κι εγώ από όταν γύρισα σε btc έχω ησυχάσει. Απλά βλέπω ότι μερικά cryptos (πχ eos, ltc κλπ) έπεσαν αρκετά και το σκέφτομαι μήπως ανέβουν πιο γρήγορα. Όχι για μόνιμη αγορα. Για λίγες μέρες μήπως ανέβουν πιο γρήγορα από το btc.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε

Σαν το btc δεν ανεβαίνει κανενα

Δεν αντιλέγω απλά δεν εννοώ να αγοράσει κανείς κάτι άλλο αν έχει ορίζοντα 5ετιας. Αναρωτιέμαι αν θα άξιζε καλύτερα κάτι άλλο με ορίζοντα βδομαδας πχ. Και μετά πίσω σε btc

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulaki1976 είπε

Σαν το btc δεν ανεβαίνει κανενα

Μην το λες, πολλά άλλα altcoins έχουν κάνει τρελά άλματα στο παρελθόν σε ισοτιμία με το BTC. Ειδικά σε περιόδους που το BTC πέφτει σε σχέση με το δολάριο κάποια altcoins μπορεί να σου αυξήσουν την θέση σου σε BTC αρκετά....

3 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Δεν αντιλέγω απλά δεν εννοώ να αγοράσει κανείς κάτι άλλο αν έχει ορίζοντα 5ετιας. Αναρωτιέμαι αν θα άξιζε καλύτερα κάτι άλλο με ορίζοντα βδομαδας πχ. Και μετά πίσω σε btc

Εγώ βλέπω XRP, LTC, ZCASH και DOGECOIN να είναι αρκετά χαμηλά με προοπτική να ανέβουν. Μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως...

• Like 1
Δημοσ.

Δύο ωραία video το ένα με την χθεσινή ακρόαση για τα ψηφιακά νομίσματα στην χρηματοοικονομική επιτροπή της γερουσίας. Ποιο πολύ συζητήθηκε το libra και κατά δεύτερο το Bitcoin. Μου άρεσε αρκετά η Demiros. 

και το επόμενο video είναι από το debate που είχαν ο Hayes του Bitmex με τον πλέον πολέμιο κατά των ψηφιακών νομισμάτων Roubini

• Like 1
Δημοσ.

Τα κρυπτονομίσματα

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών και οικοδεσπότης της Συνόδου, Μπρουνο Λε Μερ, τόνισε τι όλα τα μέλη του G7 εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες για το Libra, ενώ η ομάδα δράσης ανέφερε ότι ψηφιακά νομίσματα, όπως το Libra της Facebook, πρέπει να πληρούν «τα υψηλότερα ρυθμιστικά πρότυπα», για να διασφαλίζεται ότι δεν χρησιμοποιούνται για ξέπλυμα χρήματος και ότι οι χρήστες του είναι προστατευμένοι.

Ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, πρόεδρος της ομάδας δράσης και βασικός εισηγητής στο θέμα, τόνισε ότι ένα σταθερό κρυπτονόμισμα (stablecoin) για συναλλαγές λιανικής θα μπορούσε να προσφέρει ταχύτερα και φθηνότερα εμβάσματα, να τονώσει τον ανταγωνισμό για πληρωμές και άρα να μειώσει το κόστος και να στηρίξει τη μεγαλύτερη πρόσβαση στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Σημείωσε δε ότι «δημιουργεί όμως παράλληλα και μια σειρά από κινδύνους που αφορούν προτεραιότητες της δημόσιας πολιτικής, όπως το ξέπλυμα χρήματος, η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, η προστασία των καταναλωτών και των προσωπικών δεδομένων, η ανθεκτικότητα του κυβερνοχώρου, ο θεμιτός ανταγωνισμός και η φορολογική συμμόρφωση».

https://www.efsyn.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/204385_dromologeitai-o-psifiakos-foros

ενδιαφέρον από το g20

• Δημιουργία νέου...